Gość eF. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 wybieram teraz dwóch, czy już lecimy normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Teraz, eF. napisał: wybieram teraz dwóch, czy już lecimy normalnie? Wybierasz dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 18 minut temu, julekstep napisał: przykładowo - leniwy Oakley nie ma ANI JEDNEGO goaltending w wybranym roku -> trochę przypał jak na podkoszowego w tej zabawie wygląda na to że się nie pierdolił i nawet nie próbował blokować - tym sposobem niechcąco podałeś kolejną zaletę zawodnika drużyny przeciwnej julek. Także ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 18 minut temu, julekstep napisał: aż sprawdziłem - Eddie Griffin mimo małej liczby minut liderował Minnesocie w goaltending violations sami nie wrzucicie do mojego kosza? spoko -> Eddie pomoże! Made my day! Rzetelne podejście do tematu, nie pomyślałem o wykorzystaniu goaltendingów, a to słuszna koncepcja jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Ciężko teraz będzie o dobrego wysokiego, albo za dobry size i atletyzm, albo rzucają za 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 5 minut temu, rw30 napisał: wygląda na to że się nie pierdolił i nawet nie próbował blokować - tym sposobem niechcąco podałeś kolejną zaletę zawodnika drużyny przeciwnej julek. Także ten. Oakley madrze stoi. Moi glupio biegaja (ale nie do kontr jbc!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 13 minut temu, eF. napisał: 31. Ronald Murray 04/05 - pamiętam tego c***ka z Sonics, hehe (elita na PG, notuje średnio 1.3apg przy 1.2tov) @Qcin_69 Tylko ze w tamtym sezonie on gral jako SG. Wystawiajac na PG ryzykujesz ze bedzie gral lepiej - a przypominam ze przy tej klasie grajkow kazde pol apg to roznica jakosciowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Trochę ziomeczków z Wolves poszło. Hassell statystycznie wyglądał cieniutko, ale defensywnie dawał radę. Flipa Murraya też pamiętam. W obliczu kontuzji Raya Allena wziął na siebie rzucanie punktów i miał kilka naprawdę mocnych meczów. Myślę, że można było wybrać trochę lepiej. Mój kolejny wybór idzie bez filtra (o ile mi go nie ukradniecie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 moj kolejny wybor juz wieczorkiem jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Teraz, Lu- napisał: Trochę ziomeczków z Wolves poszło. Hassell statystycznie wyglądał cieniutko, ale defensywnie dawał radę. Flipa Murraya też pamiętam. W obliczu kontuzji Raya Allena wziął na siebie rzucanie punktów i miał kilka naprawdę mocnych meczów. Myślę, że można było wybrać trochę lepiej. Mój kolejny wybór idzie bez filtra (o ile mi go nie ukradniecie). Proponuję jednak sprawdzić tego jegomościa w sezonie 04/05. Fatalny pod każdym względem, a kwintesencją jego levelu ultra kasztana jest występ w PO, gdzie notował astronomiczne wręcz liczby w stylu - 3pp na 27%TS w 15 minut. Wiem, że zagrał parę solidnych meczów, ale nie w tym sezonie o którym jest mowa. Dla mnie to TOP'ka w tym drafcie. Hassell był kasztanem w Bulls, później się ogarnął w Wolves, ale to już nie dotyczy naszej gry. 4ppg na 36%FG to piękny SG (ewentualnie SF). C'mon. BTW moim najskuteczniejszym graczem jest Earl Barron, który rzuca na 40% z gry, powinniście się zacząć obawiać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 5 minut temu, eF. napisał: kwintesencją jego levelu ultra kasztana jest występ w PO gral w PO?!? uuuuu nie pograzaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Teraz, julekstep napisał: gral w PO?!? uuuuu nie pograzaj sie raczej "grał"... Tak czy siak, Ronald Murray ma wszystko czego potrzebuje w tej grze. Fatalnie rzuca, nie broni, nie podaje i zżera posiadania (24%USG). W mojej drużynie nikt nie potrafi podać, nikt nie potrafi blokować i nikt nie potrafi rzucać (no dobra, Morrison jest legitny, bo trafia co trzeci rzut xD). Wszystko się układa całkiem dobrze hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Kobe? C'mon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 czekam na mjeja i lebrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 4 minuty temu, Lu- napisał: Kobe? C'mon. Kobe 16' byl przeciez koszmarny, miały byc pojedyncze sezony a nie cale kariery, a Kobe zagrał jeden z najslabszych sezonow przy tak duzym usage jakie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Kobe 16' byl przeciez koszmarny, miały byc pojedyncze sezony a nie cale kariery, a Kobe zagrał jeden z najslabszych sezonow przy tak duzym usage jakie pamietam Kobe nawet na jednej nodze jest tu MVP. Umi wykreować se rzut, podać i wjechać na kosz. Przy naszych all-time worst defensywach robiłby z 35 ppg na 60% TS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 jednego mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 9 minut temu, karpik napisał: Kobe nawet na jednej nodze jest tu MVP. Umi wykreować se rzut, podać i wjechać na kosz. Przy naszych all-time worst defensywach robiłby z 35 ppg na 60% TS. Trochę tak Wiem, że Kobasa bedzie tutaj ciężko obudowac, ale sie nie poddaje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 22 minuty temu, Qcin_69 napisał: Trochę tak Wiem, że Kobasa bedzie tutaj ciężko obudowac, ale sie nie poddaje! Każdy Ci wypomni 60 pts w ostatnim meczu przeciwko legit druzynie, a tutaj przeciwko naszym patałachom to Kobe by jebnął 150 punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 10 minut temu, P_M napisał: Każdy Ci wypomni 60 pts w ostatnim meczu przeciwko legit druzynie, a tutaj przeciwko naszym patałachom to Kobe by jebnął 150 punktów 220! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi