eMeS Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Też zrobiłem swoją, ale nie wrzucam wyników, bo wygrało Orlando, wiec to jasne, że gdzieś wystąpił błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 35 minut temu, eMeS napisał: Też zrobiłem swoją, ale nie wrzucam wyników, bo wygrało Orlando, wiec to jasne, że gdzieś wystąpił błąd Wrzucaj Zawsze to jakiś kolejny materiał poglądowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 44 minuty temu, january napisał: W ogóle weźcie mnie tego Eltona Branda, 3 simka z rzędu gdzie robi jakieś 22/10 w 20 min. W pierwszej wrzuciłem samych rookies do składu to było 9W, ale w dwóch kolejnych ten kutasiarz mnie na 20W wyciągnął. Brand to typowy nabijacz statsow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 30 winów, B. Miller w 2 allstar, Howard w 3 allstar. LeBron kontuzjowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Hornets z tak wyjebanym składem tak daleko? @january jak ty to losowałeś? Pytanko do komiszów @SlaKB @Krzemo @julekstep Dziś dam oferty, ale jutro mnie nie będzie przy deadline. Czy Jasiek może być moim pełnomocnikiem pilnującym interesu w moim imieniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Hornets z tak wyjebanym składem tak daleko? @january jak ty to losowałeś? Pytanko do komiszów @SlaKB @Krzemo @julekstep Dziś dam oferty, ale jutro mnie nie będzie przy deadline. Czy Jasiek może być moim pełnomocnikiem pilnującym interesu w moim imieniu? złóż oferty i tyle -> po to są dwa dni, żeby starczyło czasu przy takich okazjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Teraz, julekstep napisał: złóż oferty i tyle -> po to są dwa dni, żeby starczyło czasu przy takich okazjach Ok, aczkolwiek jak ktoś podbije mi ofertę, to nie będę mógł przebić. Trudno, ale dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Teraz, january napisał: Losowałem jak losowałem Taktyki sobie sprawdzałem. Rekord to 2-80 bilans Celtów , w drugą stronę 33-49. Więc w miarę wiem powoli co grać (yeaaa, bliżej tej pierwszej opcji ) Elton Brand i Stephen Jackson to stałe w składzie. Uwzględniłeś to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Teraz, january napisał: Myślisz, że się boję trade-requestu Stephena Jacksona ? jego nie -> ale ofert jakie dostaniesz już tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 1 minutę temu, january napisał: Nie ma gorszych umów w lidze to co mi grozi ? ja to nie mam pojęcia ale wiem że tutaj są stratedzy pokroju QCina, więc teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 1 godzinę temu, julekstep napisał:ja to nie mam pojęcia ale wiem że tutaj są stratedzy pokroju QCina, więc teges Skoro jedyna oferta dla Jackson będzie np. Nash za Jacksona i 3 pierwsze rundy Celtics- to January będzie musiał to zaakceptować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) 13 godzin temu, Krzemo napisał: To nie ma znaczenia. Hornets z tych praw póki co nie skorzystali i nie wiadomo, czy w tym etapie złożą taką ofertę, więc stan jest taki jakby BR nie mieli Druga sprawa, ktoś nie doczyta okoliczności i też zacznie mieszać z MLE, wyrabiajmy sobie właściwe nawyki, bo potem - zwłaszcza na koniec etapów - będzie tu trudne do upilnowania. ja tam zamieszania robić nie chce, reaguję tylko poniekąd na zaistniałą sytuację, sam sobie jakoś tego nie wymyślałem. Ale ok to może po prostu skasuje ten mój drugi post z wycofaną ofertą dla Barbosy, chyba że @MarcusCamby się namyśli w końcu edit widzę ze się namyślił, czyli zostaję przy swoim i jak rozumiem tam moja druga oferta jest git i aktualna? 11 godzin temu, january napisał: Też machnąłem próbną simkę wedle obecnego stanu East 1. PHI 58 2. DET 53 3. MIA 53 4. WAS 49 5. ORL 49 6. CLE 47 7. IND 46 8. NYK 43 - 9. TOR 39 10. CHI 36 11. ATL 36 12. NJN 33 13. NOH 32 14. MIL 25 15. BOS 9 (xd) West 1. DEN 52 2. LAL 52 3. MIN 49 4. UTA 48 5. SAC 46 6. SAS 46 7. GS 42 8. HOU 40 9. PHX 39 10 DAL 37 11 LAC 37 12 SEA 33 13 POR 30 14 MEM 30 MVP - Shaq, ROY - Gasol, DPOY - Comegys, 6MOY - Elton Brand all1st Marbury-Jordan-G.Wallace-Baker-Shaq all2nd K.Johnson-Hughes-B.Miller-Webber-K.Brown all3rd B.Davis-Kobe-Barkley-Malone-D.Howard AllD 1st Payton-Jordan-Wallace-Comegys-Robinson AllD 2nd K.Johnson-E.Jones-ShareefAbdurRahim-Baker-K.Brown AllRookie1st Stuckey-Belinelli-Durant-Gasol-Oden AllRookie 2nd Conley-Neal-Chandler-Young-Noah Sixers>GSW 4:3 w finałach. to będą stratować te rozgrywki czy już sobie możemy darować Edytowane 10 Czerwca 2020 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 5 godzin temu, Qcin_69 napisał: Skoro jedyna oferta dla Jackson będzie np. Nash za Jacksona i 3 pierwsze rundy Celtics- to January będzie musiał to zaakceptować? Jesli będzie grało finansowo, a będzie 1 oferta, to nie będzie miał nic do gadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 15 minut temu, Krzemo napisał: Jesli będzie grało finansowo, a będzie 1 oferta, to nie będzie miał nic do gadania Wspaniała instytucja antyjanuarowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zawsze moze go zcutowac w takiej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 46 minut temu, eMeS napisał: Zawsze moze go zcutowac w takiej sytuacji Może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Czy to problem, że mój post jest edytowany? Dopisałem minutę później, że do Barbosy mam prawa Birda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Dla spokoju napisz ponownie. Nie edytujemy postów przy licytacji na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 1 minutę temu, january napisał: Lepiej to wyjaśnijmy, bo to przecież nie jest wtedy oferta za S.Jacksona, tylko za inne rzeczy z rosteru Celtics. 2 minuty temu, january napisał: . A nie, że ktoś może w takich sytuacjach rzucać oferty za innych graczy/ picki. Albo mamy "gwiazdę", która rzuca trade-request i wtedy mamy chętnych, albo się okazuje, że to jest jednak kalafior. A nie wymysł że można rzucać za niego ofertę "daj S.Jacksona, Marca Gasola i 5x1st rounderów" Spoko, spoko, nie doczytałem, że tam był dopisek z pickami. Przy TR idzie sam gracz bez obowiązkowych dodatków, chyba że np. strony wymiany takie dodatki dobrowolnie ustala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Suns w rl NBA dorzucali choćby Meltona by zejsc z Josha Jacksona, więc i tu takie oferty powinny byc akceptowane a nie ze idzie sam gracz bez dodatkow, bo tak to po prawdzie January moze Jacksonem w ogole nie grac a chyba głównym zalozeniem antyjanuarowym było zeby grac najlepszym składem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi