julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Dokładnie, przebicia od 20.55, przestawiały zegar o 5 min. emes wycofał przebitego Thomasa, podwyższył LR i złożył wyższą ofertę dla IT. IMO w czasie i legalnie. @julekstep kiedy simujesz :>? jak wyjde z wanny xD za godzine bedzie (masz juz tego Zo przeplaconego wiec nie marudz - btw jak bardzo lubisz GMa matiego po tym etapie -> w skali od 1 do 10? xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nuggets ostatecznie tak źle nie wyszli z tym Mourningiem. Szkoda, że mati wycofał swoją ofertę, która była lepsza finansowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: Myślałem, że to resetuje tylko dla tych przebijających i tylko w zakresie tych przebijanych graczy. Czyli nawet nowe oferty można wtedy złożyć? Tak, etap się wydłuża dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Teraz, SlaKB napisał: Nuggets ostatecznie tak źle nie wyszli z tym Mourningiem. Szkoda, że mati wycofał swoją ofertę, która była lepsza finansowo ale zalatwil w jednym etapie oba teamy Krzemo chapeau bas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 A z czystej ciekawości, LR jest wart takich pieniędzy? Bo wydaje mi się że można było wyciągnąć jakiegoś dziadka na podobnym poziomie i krótszym kontrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Teraz, SzuLcU napisał: A z czystej ciekawości, LR jest wart takich pieniędzy? Bo wydaje mi się że można było wyciągnąć jakiegoś dziadka na podobnym poziomie i krótszym kontrakcie. ciezko oceniac, bo jednak klimat w lidze sie zmienil (tabor cyganski z begm!) na pewno lepszy kontrakt niz ten Cummingsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: za godzine bedzie (masz juz tego Zo przeplaconego wiec nie marudz - btw jak bardzo lubisz GMa matiego po tym etapie -> w skali od 1 do 10? xD) Jestem w stanie zaakceptować ten kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Cummings był podpisywany w sobotni wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 4 minuty temu, SzuLcU napisał: A z czystej ciekawości, LR jest wart takich pieniędzy? Bo wydaje mi się że można było wyciągnąć jakiegoś dziadka na podobnym poziomie i krótszym kontrakcie. Dla mnie na ten moment nie, chyba że się rozwinie na campach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 9 minut temu, julekstep napisał: ale zalatwil w jednym etapie oba teamy Krzemo chapeau bas! Scott chciał więcej po sezonie. Założenie było jedno. Zapłacić mu mniej Zo to legenda. Jeśli podpisze, to ten kontrakt bez podwyżek jest spoko. Bałem się że Mati wejdzie All-in i wyrówna albo przedbije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Principe napisał: Wizards Kenyon Martin 3 000 000, 2 lata, 0% mle* Nick Van Exel MLE Cuttino Mobley LLE wykorzystałeś MLE na Andersena w poprzednim etapie, więc oferta dla Van Exela jest nieważna wklepane -> zaraz klikam @BMF w tym etapie bez oferty (+ @Pablo81 i @geniuz ale u nich to normalne, bo biedaki ) patrząc na to co robią 76ers w to FA chyba zmieniam zdanie co do wagi win ratingu k**** każdy pokemon, którego wskażą leci do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Jason Kidd witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 2 minuty temu, january napisał: łohoho podpisałem kogoś xD @julekstep sprawdź mi ten deal z Bibbym czy pyka jak masz simkę otwartą^ już wklepany przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Idiotyczna decyzja Barkleya, Thomas też może się przejechać wybierając rok, ale on chociaż został w swoim teamie. Dziwne, że nikt nie zainteresował się Kiddem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Miami Heat cieszy się ze Elden „rzut kostka na 6” Cambell zostaje na Florydzie Edytowane 8 Czerwca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Idiotyczna decyzja Barkleya, Thomas też może się przejechać wybierając rok, ale on chociaż został w swoim teamie. Dziwne, że nikt nie zainteresował się Kiddem Cala LIGA oczekiwala maksa, ale jak widac wspolne treningi z Nashem daly Jasonowi do myślenia elegancko, 13 mln za Jasona to promka- oczywiscie rozwaze opcja wymiany Kidda przy dobrej ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 2 minuty temu, january napisał: Czyli poznaliśmy s5 Celtów na sezon 31/32 PG Gary Neal SG Marco Belinelli SF Cartier Martin PF Nick Fazekas C Marc Gasol O swoim najlepszym graczu (S.Jackson) zapomniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: O swoim najlepszym graczu (S.Jackson) zapomniałeś Matt Barnes również rozważy trade request w takich okolicznościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) swoją drogą 76ers wyglądają niestety bardzo dobrze -> Horry jako s5 filler jest bardzo spoko (przebiłem, ale to ring chaser -> jak widać w gierce również ) + Hedo spoko backup na pozycje 1, 2 i 3 są o rezerwowego klocka pod kosz od bycia kompletnym teamem niedobrze 4 minuty temu, january napisał: Kto wie, czy na liście transferowej się nie pojawi za jakieś 2 minuty już w sumie uuuu jeszcze Jeffersona i Branda masz przecież C's to już teraz praktycznie PO team -> każda decyzja nosząca znamiona tankingu może wymagać interwencji komiszów Edytowane 8 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Kurna, Luke Noel' Ridnour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi