SlaKB Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Proponuję przenieść dyskusję tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Cytat Trade exception I. Od dzisiejszego dnia w wymianach będą mogły brać fundusze, które zostały wydane na zawodników, którzy następnie zostali zwolnieni (pozycja cut players w zakładce players salaries). Ponieważ wliczają się one do Salary Cap nie widzimy żadnego problemy aby były one częścia wymian. Ułatwiamy sobie w ten sposób dogrywanie salary wymian. Sumę tą można dzielić w wymianach w dowolny sposób. Od sezonu 2031-32 ta zasada zostaje zawieszona do odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 "Trzeba anulować losowanie draftu bo przegramy" słychać było w kilku biurach gmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 2 godziny temu, RDG2 napisał: 76ers rezygnuja z obu rund To tez jest ciekawe. Kto mistrzowi zabroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Trzymam kciuki za LAC w tej loterii jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 lol ale dużo zwrotów akcji w tej loterii póki co! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Nawet ja to obserwuje pauzujący M jak miłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 jedynka draftu dla teamu benc***acego Jordana to symboliczny koniec epoki chamskiego tankowania w simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 poszedł updejt na stronce -> żebyście mogli zobaczyć jaką macie biedę w składach xD breaking news -> january na pierwszym miejscu w konfie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Teraz, julekstep napisał: poszedł updejt na stronce -> żebyście mogli zobaczyć jaką macie biedę w składach xD Ja dalej u siebie widzę zawodników, którzy są bez kontraktu u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 4 minuty temu, Ashigaru napisał: Ja dalej u siebie widzę zawodników, którzy są bez kontraktu u mnie. jakieś tam cookiesy czy coś -> jak odpalałeś stronę danego teamu chwilę wcześniej to trzeba odczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: jakieś tam cookiesy czy coś -> jak odpalałeś stronę danego teamu chwilę wcześniej to trzeba odczekać Na komórce wszystko gra. Jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 dobra wyjaśni ktoś co i jak teraz, jak podpisywać fa draftować itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 aha - jak ktoś nie wie ile jego grajek zarabiał to piszcie tutaj (ale to jest do sprawdzenia w csv z zeszłego roku -> gdzie zakładam, że większość ją jeszcze ma ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 8 minut temu, january napisał: 1. Czy jest jakiś ukryty atrybut "INJ" ? Nie 9 minut temu, january napisał: 2. Czy te atrybuty greed/loyalty/play for winner można już gdzieś zobaczyć u rookasów? http://simbasket.pl/html/ Draft Previev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: aha - jak ktoś nie wie ile jego grajek zarabiał to piszcie tutaj (ale to jest do sprawdzenia w csv z zeszłego roku -> gdzie zakładam, że większość ją jeszcze ma ) Ja nie wiem ile Kidd zarabiał, ale na pewno za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 I kim jest Ruben Keogan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 6 minut temu, january napisał: Ktoś Horforda skasował ? 6 minut temu, Ashigaru napisał: I kim jest Ruben Keogan? tia Horford zaginął w akcji, ale udało się zrobić klona Ruben Keogan to pewnie jeden z kasztanów już skasowanych za trochę powinniście mieć aktualne preview Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Durant z potencjałem F? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 32 minuty temu, kolader napisał: Durant z potencjałem F? to jest 'scouted potential', który się z automatu generuje - nie sugerujcie się tym (wiążące jest to co w xlsie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi