BMF Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) Grupa C... Mentor Hasek Braveheart22 Edytowane 20 Maja 2020 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) Tam z przodu powinni być Vidal i Simeone, a nie De Bruyne Edytowane 20 Maja 2020 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Czas na wywiad z kolejnym wyróżniającym się menadżerem - januarym! Luka Modrić ma pełnić rolę lidera środka pola – czy jest Pan w stanie przywołać konkretne aspekty jego gry, które zadecydowały o tak wysokim wyborze niewysokiego Chorwata? January: rzeczywiście, jestem jego fanem od 2016 roku, gdy zachwycał grą w moim ulubionym zespole i jako niepozorny 19-latek, został wybrany z numerem drugim draftu NBA przez drużynę Los Angeles Lakers. Od początku – wbrew głosom krytyków – poznałem się na jego talencie. Panie january, jak Pan ocenia dyspozycję Franka Ribery’ego i perspektywę jego występów w nadchodzących zmagań? January: myślę, że nikt nie ma wątpliwości, że jest on wielką gwiazdą i nie mogę się doczekać jego występów w najbliższym sezonie. D’Angelo Russell poprawił grę offball i częściej atakuje obręcz, więc jego fit ze Stephem Currym to będzie to, co każdy będzie chciał oglądać. Ostatnie pytanie: jednym z zarzutów kierowanych przeciwko pańskiemu zespołowi była krytyka niewielkiego wzrostu znacznej części Pańskiego wyjściowego składu. Jak Pan się do nich odnosi? January: nie sądzę, żeby to było jakimkolwiek problemem. Tak jak wielokrotnie wspominałem, Brandon Ingram łudząco przypomina pod względem warunków fizycznych Giannisa Antetokoumpo, jest wręcz jego lustrzanym odbiciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 ale kopalnia beki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Złoto wiecej słów nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 mam nadzieję, że All-Time last30 będzie taki sam już powiedziałem Halinie, że może iść oglądać film, bo ja jestem zajęty draftem w wirtualnej grze! jutro mam przejebane, ale who cares?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 January i Qcin czekajacy za kulisami na prowadzącego losowanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Grupa D eF P_M Sylvinho Grupa E Polishllama69 Blackmagic BiałaCzekolada2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 3 minuty temu, P_M napisał: January i Qcin czekajacy za kulisami na prowadzącego losowanie: Ufff jak dobrze, że nie na tego co to losowanie przeprowadzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Grupa F The Game 85 Ignazz Kucio Co na ten temat do powiedzenia na twitterze ma ignazz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Nastroje zawodników w grupie D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 reakcje w grupie E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Zostali: Koelner, Principe, mac, Qcin_69, fluber i Regis. Nasze losowanie zasięgiem dotarło do polskiego twittera. ps Jakby ktoś nie znał https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/michal-pol-krytykowany-za-porownanie-paczkow-do-piersi-mlodych-dziewczyn-wideo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ignazz? To ten menedżer, który powiedział do Teveza - pierdol się kmiocie, biorę Eduardo Vargasa! To ten? dawaj @Qcin_69 do naszej grupy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Grupa A... LeweBiodroSmoka Antek MMM2121 Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 1 minutę temu, eF. napisał: Ignazz? To ten menedżer, który powiedział do Teveza - pierdol się kmiocie, biorę Eduardo Vargasa! To ten? dawaj @Qcin_69 do naszej grupy! Nope, ja jestem trochę dziwny i mnie proste wygrane nie kręcą - choć Eld pewnie ustawił losowanie i jestem w grupie z Januarym, nie wiem czy to forum jest na to gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Grupa B January Pablo81 Principe BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 szkoda, ze nie qcin ilość trashtalku by przerosła wszytskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Grupa C... Mentor Hasek Braveheart22 mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi