Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #3 goes to @MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 1 minutę temu, kucio napisał: Oddam swój pick z top3 i 2 ostatnie za bottom 3 1 rundy i 2 z kolejnych (2 i 3 runda) Jakie top3? Nazywajmy rzeczy po imieniu - top1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #2 goes to @kucio ------------------------------------------ A tym o to sposobem podwójną nagrodę #1 oraz Panią wręczającą numerek wygrywa @hasek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Takie se te ring girls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Na bezrybiu taka se ring girl to dalej taka se ring girl, 1, 3, 7, 9, 10 to kiepskie picki. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 11 minut temu, BMF napisał: Takie se te ring girls. Temu to nigdy nie dogodzisz. Mam nadzieję, że się sprawdziłem. W razie czego polecam się do losowania grup i fazy pucharowej. Powodzenia wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Eld napisał: Temu to nigdy nie dogodzisz. Mam nadzieję, że się sprawdziłem. W razie czego polecam się do losowania grup i fazy pucharowej. Powodzenia wszystkim! No niby za robotę wypadałoby podziękować, ale ten 22-gi seed to jakiś dramat - Chyba faktycznie skończę z Markiem Citko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Ja nie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 W takim tempie to masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @kucio ty kradzieju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi