Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Głosy przyszykowane... Maszyna losująca również.... Planowany start o 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) @Eld wsadziles mnie pod jaska?!!! co to ma znaczyc?!!! i tak mnke grubo uciales ze moge Ci powiedziec gdzie jestem w misce... ustawione:) Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 3 minuty temu, fluber napisał: i tak mnke grubo uciales ze moge Ci powiedziec gdzie jestem w misce... ustawione:) No, LBS i fluber rzucają się w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 4 minuty temu, fluber napisał: @Eld wsadziles mnie pod jaska?!!! co to ma znaczyc?!!! Wymieszam Was dokładnie. Zaraz się pewnie zamienicie miejscami. 1 minutę temu, BMF napisał: No, LBS i fluber rzucają się w oczy. Tak, wiem, bazgram ale karteczki są złożone tak, że nic nie widać to raz, a dwa, jedyne światło to z monitora. Stawiam swoją uczciwość i honor na uczciwe losowanie. A więc zaczynajmy.... ------------------------------- #24 goes to @eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 I tak z jedynka wezmę gracza Interu a po koszulce widac ze to ten z lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #23 goes to @blackmagic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #22 goes to @P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #21 goes to @fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 ----------------------------------------------- Fluber już mi nie będzie dawał teraz kropek aby mi się posty nie łączyły . No sprawiedliwi musiałem być. #20 goes to @antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #19 goes to @Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Miałem taką miskę na studiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #18 goes to @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 6 minut temu, Eld napisał: #21 goes to @fluber 5 minut temu, Eld napisał: #20 goes to @antek 1 minutę temu, Eld napisał: #19 goes to @Kily Teraz, Eld napisał: #18 goes to @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #17 goes to @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #16 goes to @Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #15 goes to @Mentor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #14 goes to @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi