Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 BMF po dzisiejszym dniu idzie na jakiś goat rekord w lajkach. Ale w pełni zasłużony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, Eld napisał: Ignazz Ty się lepiej martw bo Duncana to tylko gracz z wyjątkowym BBIQ może zatrzymać, a ja mam Marca na to z DPOTY sezon. Byś grał z nami w Sim i byś wiedział ze lepiej Gasola ustawić na PG. Lepszy tank. Serio. Zapytaj @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, ignazz napisał: Byś grał z nami w Sim i byś wiedział ze lepiej Gasola ustawić na PG. Lepszy tank. Serio. Zapytaj @Qcin_69 Widzę, że brak awansów Ci nie straszny. Real Spurs 2020, beGM, Sim a teraz ATF. Sroga seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, ignazz napisał: Byś grał z nami w Sim i byś wiedział ze lepiej Gasola ustawić na PG. Lepszy tank. Serio. Zapytaj @Qcin_69 Sheve Nash ma Intimidator na HOFie więc nie dziwne że gra pod koszem kosztem Bynuma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, Eld napisał: Widzę, że brak awansów Ci nie straszny. Real Spurs 2020, beGM, Sim a teraz ATF. Sroga seria. Nie rób ze mnie ludzimorza. skup się na faktach. sezon odwołany zaraz będzie i seria trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, ignazz napisał: Nie rób ze mnie ludzimorza. skup się na faktach. sezon odwołany zaraz będzie i seria trwa. Ooo trafiłem w czuły punkt . Trza było brać DeRożena. Na jedno by Ci wyszło. Timmiego mi szkoda, ale resztę z chęcią zblitzuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 7 minut temu, ignazz napisał: Było paru świetnych graczy. Jordan był jeden. Ale niewielu mu się POSTAWIŁO. ... nom a co potrafił ten Twój ? dziwna średnia do wyciągania z mięczaka z pełną pieluchą i bez obrony vs roles, który przyczynił się do awansu do finałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Ooo trafiłem w czuły punkt . Trza było brać DeRożena. Na jedno by Ci wyszło. Timmiego mi szkoda, ale resztę z chęcią zblitzuje. Moim czułym punktem to jest obrona Parkera ( 18 lat to znosiłem) Finleya i Lopeza. Ciężko się przebić. 5 minut temu, Eld napisał: Ooo trafiłem w czuły punkt . Trza było brać DeRożena. Na jedno by Ci wyszło. Timmiego mi szkoda, ale resztę z chęcią zblitzuje. Po takim wpisie chyba 14 GM stwierdzi ze się średnio znasz. Reggie Miller gorszy od DDR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, ignazz napisał: Moim czułym punktem to jest obrona Parkera ( 18 lat to znosiłem) Finleya i Lopeza. Ciężko się przebić. Parker wejdzie z ławki na parę minut i zrobi taki kogel mogel w Twoich szeregach, że do finału będziesz zbieral szczękę z podłogi. Lopez nie jest złym obrońcą, a Finleya możesz nie zobaczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Parker wejdzie z ławki na parę minut i zrobi taki kogel mogel w Twoich szeregach, że do finału będziesz zbieral szczękę z podłogi. Lopez nie jest złym obrońcą, a Finleya możesz nie zobaczyć . Dobrze ze wybrałeś graczy którymi nie zagrasz. Ok. Parkera brałeś jako drugiego? Czy 3? Ok z ławki. Zmarnowany pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 4 minuty temu, ignazz napisał: Po takim wpisie chyba 14 GM stwierdzi ze się średnio znasz. Reggie Miller gorszy od DDR? Żę hę? Sam masz DeRozena lepszego od Millera. Jak byś uważał inaczej to byś przez kilka miechów nie miał DeMara w avatarze ustawionego tylko uszatego. A poza tym ma Millera mam zajebistego obroncę. A kogo Ty masz na Kawhiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 16 minut temu, kucio napisał: Smok depresja, nie dostał dedykowanego postu. W obu losowaniach ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Dobrze ze wybrałeś graczy którymi nie zagrasz. Ok. Parkera brałeś jako drugiego? Czy 3? Ok z ławki. Zmarnowany pick A btw. Z każdym enterem zwiększasz moje szanse na wyjście z grupy. Keep it goin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Żę hę? Sam masz DeRozena lepszego od Millera. Jak byś uważał inaczej to byś przez kilka miechów nie miał DeMara w avatarze ustawionego tylko uszatego. A poza tym ma Millera mam zajebistego obroncę. A kogo Ty masz na Kawhiego? TVP educstion tiwi w awatarze to Sean Elliot #32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 ej dzieciaki, załóżcie sobie temat dla grupy i tam się rzucajcie grabkami, bo tego się po 5 minutach czytać nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, ignazz napisał: TVP educstion tiwi w awatarze to Sean Elliot #32 Ta? A w zeszłym roku to kogo niby miałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: ej dzieciaki, załóżcie sobie temat dla grupy i tam się rzucajcie grabkami, bo tego się po 5 minutach czytać nie chce Teraz aktywny 5 minut nie wysiedzi. A jak my czekaliśmy.... Jedz paprykarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: ej dzieciaki, załóżcie sobie temat dla grupy i tam się rzucajcie grabkami, bo tego się po 5 minutach czytać nie chce Jutro posprzątam tylko niech BMF stworzy odpowiednie tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: ej dzieciaki, załóżcie sobie temat dla grupy i tam się rzucajcie grabkami, bo tego się po 5 minutach czytać nie chce Brak chemi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 1 minutę temu, mac napisał: Brak chemi? mam Jaśka w grupie, trzeba tworzyć jakiś pozytywny PR 3 minuty temu, ignazz napisał: Jedz paprykarz. smaruj deskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi