BMF Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 22 minuty temu, ignazz napisał: Niby wrócił ale rok stracił i psyche. Te opinie, że George rzadziej atakuje obręcz po kontuzji, to jest raczej nieprawda - tzn. tak było w Pacers, ale po przejściu do OKC rzuca tyle samo spod obręczy, co w tym najlepszym sezonie w Pacers przed kontuzją. No i w tym sezonie w Clippers było inaczej, ale dlatego, że grał non stop z kontuzją. We wcześniejszych sezonach (przed 13/14), rzucał więcej spod obręczy, bo był rolesem, w tym najlepszym sezonie w OKC jedyna różnica względem sezonu 13/14 jest taka, że mniej rzucał z midrange. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: no dwa dlatego porównuję generalnie 93/94 + 94/95 vs 99/00 + 00/01 dlatego nie ma różnicy w PO z tym , że w 01 utrzymał ten procent włącznie z finałami . a przy obecnym graniu jego defense to nie jest dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: dlatego nie ma różnicy w PO z tym , że w 01 utrzymał ten procent włącznie z finałami . a przy obecnym graniu jego defense to nie jest dramat no ale jak masz to samo w O to bierzesz lata z lepszym D - proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 ale on był piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 7 minut temu, BMF napisał: Te opinie, że George rzadziej atakuje obręcz po kontuzji, to jest raczej nieprawda - tzn. tak było w Pacers, ale po przejściu do OKC rzuca tyle samo spod obręczy, co w tym najlepszym sezonie w Pacers przed kontuzją. No i w tym sezonie w Clippers było inaczej, ale dlatego, że grał non stop z kontuzją. We wcześniejszych sezonach (przed 13/14), rzucał więcej spod obręczy, bo był rolesem, w tym najlepszym sezonie w OKC jedyna różnica względem sezonu 13/14 jest taka, że mniej rzucał z midrange. Co nie zmienia ewentualnego przypuszczenia ze mógłby być jeszcze lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: no ale jak masz to samo w O to bierzesz lata z lepszym D - proste e tam , tez chciałbyś zagrać w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, Koelner napisał: e tam , tez chciałbyś zagrać w finale Na poziomie jak z ogórkami z RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: e tam , tez chciałbyś zagrać w finale to by znaczyło że jestem w NBA co by znaczyło że zarabiam dużo dolarów zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, julekstep napisał: to by znaczyło że jestem w NBA co by znaczyło że zarabiam dużo dolarów zgadzam się zarabiasz, bo nie możesz być na 2way, czyli 900k by wpadało na rok jest z czego rozrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @BMF Nie każda próba ataku obręczy kończy się rzutem z pod kosza czy jakimś floaterem. Jak jest dobrze ustawiona obrona, to może być zmuszony do oddania z midrange lub doddania na obwód. Moim zdaniem niemierzalne w statystykach, ale może mity tworzą. Dla mnie jednak gra Paul George z Pacers jest zupełnie inna niż ta z Thunder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 George w OKC oddawał też najwięcej osobistych w karierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 7 minut temu, julekstep napisał: to by znaczyło że jestem w NBA co by znaczyło że zarabiam dużo dolarów zgadzam się nie każdy kto gra w NBA , zarabia dużo dolarów ma zaszczyt grać w finale NBA Edytowane 29 Marca 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 szkoda, ale i tak do mnie by się nie utrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, polishllama69 napisał: szkoda, ale i tak do mnie by się nie utrzymał na pewno by się nie utrzymał bo ja go chciałem brać poczekacie teraz chwilkę bo mi ignazz i Biodro zepsuli koncepcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Teraz, julekstep napisał: na pewno by się nie utrzymał bo ja go chciałem brać poczekacie teraz chwilkę bo mi ignazz i Biodro zepsuli koncepcję Masz kwadrans. Inaczej się to przeciągnie do jutra z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 8 minut temu, julekstep napisał: na pewno by się nie utrzymał bo ja go chciałem brać poczekacie teraz chwilkę bo mi ignazz i Biodro zepsuli koncepcję Bierz Jamala Murraya. Ktoś musi ciągnąć czwarte kwarty jak Jokic będzie oddychał rękawami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 8 minut temu, karpik napisał: Masz kwadrans. Inaczej się to przeciągnie do jutra z mojej strony dej pan 10 minut jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Ja po picku LBS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Ja po picku LBS. Myślę, że jakieś 5 osób zdążyło by go wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Ja po picku LBS. i tak by do Ciebie nie dotrwał mam nadzieję, że zakosiłem Ci kolejnego z kolejki Teraz, BMF napisał: Myślę, że jakieś 5 osób zdążyło by go wybrać. strzelam że to właśnie o Raya Ci chodziło jako o fit do Joka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi