Eld Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 30 minut temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: Tony Parker najgorszy pick po Divacu Napisał bym coś o ssaniu ale z sympatii do Twojego słowa pisanego sobie daruję . Nie szanować Toniego z lat 2005-2007 to świętokradztwo. Elitarne transition, elitarnie grany pick&roll, cuty pod kosz, dwójkowe akcje z Duncanem gdzie u mnie mam Marca w prime do tego. Do tego wyjebutne BBIQ, rewelacyjny przegląd pola. Przecież w finałach 2007 w dużej liczbie posiadań pilnował go sam LBJ który go "zatrzymał" na 24,5 ppg, 57% za 3p ( LOL ) przy 1,8 3PA but still i TS blisko 60%. Masz. Łap. Przypomnij sobie. Za karę i za takie tezy z komentarzem rosyjskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @BiałaCzekolada2.0 czemu nic słowem nie ma o mojej ekipie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 1 godzinę temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: Kobe to chyba najlepszy ever nie-PG w maksymalizowaniu skilla wysokich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Mój power ranking po 3 rundach (bez urazy ofc, bardziej subiektywnej oceny nie znajdziecie, zwłaszcza że dopiero 1/3 wyborów za nami a cenię głębię składu - Ronnie już pewnie ostatni nie będzie ale wszystko się jeszcze może odwrócić o 160%) : 1. Ronnie 2. Regis 3. BMF 4. Ignazz 5. Tangiers 6. Mac 7. Sylvinho 8. Karpik 9. Llama 10. LBS 11. Kucio 12. January 13. MarcusCamby 14. Julekstep 15. Eld Edytowane 31 Marca 2020 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 9 minut temu, cvbe napisał: Mój power ranking po 3 rundach (bez urazy ofc, bardziej subiektywnej oceny nie znajdziecie, zwłaszcza że dopiero 1/3 wyborów za nami a cenię głębię składu - Ronnie już pewnie ostatni nie będzie ale wszystko się jeszcze może odwrócić o 160%) : 1. Ronnie 2. Regis 3. BMF 4. Ignazz 5. Tangiers 6. Mac 7. Sylvinho 8. Karpik 9. Llama 10. LBS 11. Kucio 12. January 13. MarcusCamby 14. Julekstep 15. Eld mój power ranking: 1.Karpik ... ... ... ... ... ... 85-100 mniej więcej na równi - pozostałe teamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 37 minut temu, Chytruz napisał: 47 minut temu, MarcusCamby napisał: @BiałaCzekolada2.0 czemu nic słowem nie ma o mojej ekipie? liczyłem na szerszą analizę i się zawiodłem, że tak mało 3 minuty temu, rw30 napisał: mój power ranking: 1.Karpik ... ... ... ... ... ... 85-100 mniej więcej na równi - pozostałe teamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 8 minut temu, rw30 napisał: mój power ranking: 1.Karpik ... ... ... ... ... ... 85-100 mniej więcej na równi - pozostałe teamy Wreszcie trafił się ktoś obiektywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Ale mało miłości ma moje trio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @polishllama69 @MarcusCamby na szersze relacje przyjdzie czas po całym wyborze i może podczas głosowania (o ile można głosować nie biorąc udziału w drafcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 30 minut temu, kucio napisał: Nikt Ci nie powiedział, że Ty wybierasz zwycięzcę? Pamiętaj Marek, piłem z Tobą wódkę, komplementowałem i zrobiłem Ci to o co prosiłeś w toalecie na smolnej Pocałowałeś go tam gdzie lubi najbardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 10 minut temu, Eld napisał: Pocałowałeś go tam gdzie lubi najbardziej? W biała czekoladę Jest usługa ze można tam sobie wybielić 2.0 znaczy już drugi raz chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 13 minut temu, ignazz napisał: W biała czekoladę Jest usługa ze można tam sobie wybielić 2.0 znaczy już drugi raz chyba Dobra, daj im już spokój. Jak lubią dąć w rogi to ich sprawa ;). Pomógł byś mi lepiej z Parkerem 2007 PR dobry robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 42 minuty temu, Eld napisał: Dobra, daj im już spokój. Jak lubią dąć w rogi to ich sprawa ;). Pomógł byś mi lepiej z Parkerem 2007 PR dobry robić. Zacznę tak w Toruniu po koszu przed piciem chodziliśmy czasem na naleśniki do Manekina. Tam był pod numerem 9 na słodko mój ulubiony naleśnik z czekolada. Nazywałem go z powodu numerka słodka czekolada Tony Parker. to był świetny .... naleśnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Teraz, ignazz napisał: Zacznę tak w Toruniu po koszu przed piciem chodziliśmy czasem na naleśniki do Manekina. Tam był pod numerem 9 na słodko mój ulubiony naleśnik z czekolada. Nazywałem go z powodu numerka słodka czekolada Tony Parker. to był świetny .... naleśnik. Prosiłem o dobry PR... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 A to ok. świetny gracz ma szacunek do dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) ehh, ciężki wybór, już kilka razy wpisywałem inne nazwisko, no, ale nic to, już nie będę tak przedłużał, przepraszam Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Dobry wybór z Lowry. Sam miałem dylemat czy on czy Billups. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: ehh, ciężki wybór, już kilka razy wpisywałem inne nazwisko, no, ale nic to, już nie będę tak przedłużał, przepraszam ale po 24h to lata by już wypadało podać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: ale po 24h to lata by już wypadało podać nabawiłem się kontuzji dłoni, więc teraz będę miał sporo czasu, dziś uzupełnie wszystkie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 podoba mi się ten wybór, sam mialem go na shortlist, więc sad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi