SlaKB Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Jak Sylvek nie wybierze do 14, to potem będziecie musieli czekać do późnego wieczora. Chyba, że podam swój pick komuś na PW, bo jestem już zdecydowany. Jak chcesz to podeślij to wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Ja tez mogę wrzucic, nie jestem ze spółdzielni wiec Sylwkowi nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Ja tez mogę wrzucic, nie jestem ze spółdzielni wiec Sylwkowi nie powiem Już podesłałem SlaKB, dzięki Może nie będzie przecieku jak z Lillardem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 53 minuty temu, Eld napisał: W Ciechocinku chyba na serio ktoś odrąbał kabel z internetem. @Qcin_69 wyślij jakiegoś posłańca po @Sylvinho.. Spokojnie, to strategiczny wybór, dajcie chłopakowi chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: Spokojnie, to strategiczny wybór, dajcie chłopakowi chwile jak weźmie tego gościa który idealnie pasuje do Dirka i alejupów Kidda to bang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 44 minuty temu, Koelner napisał: jak weźmie tego gościa który idealnie pasuje do Dirka i alejupów Kidda to bang Sources: lista kandydatow zawezila sie do 4 nazwisk, więc już jest blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 13 minut temu, Qcin_69 napisał: Sources: lista kandydatow zawezila sie do 4 nazwisk, więc już jest blisko Sporo tych sources Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 36 minut temu, Qcin_69 napisał: Sources: lista kandydatow zawezila sie do 4 nazwisk, więc już jest blisko ciekawe co zegar mi wskaże na koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) Sources: Edytowane 24 Września 2020 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 6 minut temu, january napisał: Dawajta, bo trzeba Durantowi i Robinsonowi dołożyć Russella Japa tam, Sylwek nie siedzi w domu z zamrazalka pełna masła tylko naraza swoje zycie w Zusie, uszanuj go skoro mna gardzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 11 minut temu, january napisał: Dawajta, bo trzeba Durantowi i Robinsonowi dołożyć Russella bez spoilerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Japa tam, Sylwek nie siedzi w domu z zamrazalka pełna masła tylko naraza swoje zycie w Zusie, uszanuj go skoro mna gardzisz dobrze, że o nim mam lepsze zdanie niż o tym gdzie siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Marion jakieś 2 rundy za wcześnie, no może półtorej @SlaKB dawaj wybór Marcusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Uff, jeszcze mamy szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (to się odnosiło do wyboru Mariona) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Sylvinho jeszcze masz paru graczy w prime z Mavs 2011 do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 @Eld ZGŁASZAM POSTY Z TEMATU SCENA POLITYCZNA DO SKASOWANIA a tak serio to pickujesz teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Ale bym u Sylvinho widział jednego big mana, a do następnego wyboru pewnie się nie ostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 biorąc pod uwagę długość namysłu to dla mnie ten Marion to tier Divaca jeśli chodzi o najgorsze picki so far Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Kur*a mać Camby. Mój dostaniecie później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi