LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 5 minut temu, Eld napisał: Wiecie co, głupia sprawa wyszła ale chyba nie będę miał tyle czasu po świętach na ATF ile myślałem, że miał będę. Stąd jeśli kogoś interesuje przejęcie drużyny o stricte defensywnym nastawieniu no bez jaj, nikt tego nie przejmie, bo niby po co to komu, żadna zabawa stało się trudno, nie pierwszy raz ktoś opuszcza drużynę po drafcie, takie życie, mi też się zdażyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: no bez jaj, nikt tego nie przejmie, bo niby po co to komu, żadna zabawa stało się trudno, nie pierwszy raz ktoś opuszcza drużynę po drafcie, takie życie, mi też się zdażyło Tzn nie chciał bym opuszczać jak się nikt nie znajdzie, ale żal by było aby się to zmarnowało. Może ktoś się zgłosi i mi pomoże, a jak nie to postaram się to jakoś posklecać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 ejjj, sorry Eld, tak naprawdę to zayebisty masz ten skład!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 2 godziny temu, rw30 napisał: ejjj, sorry Eld, tak naprawdę to zayebisty masz ten skład!!!! Dobra, dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Niezły lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 6 minut temu, Koelner napisał: Niezły lol Bo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 W dniu 20.04.2020 o 19:37, kucio napisał: Na wszelkie pytania odpowiem. Zresetowałeś Twittera Airballowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 W dwóch grupach mamy po 3 opisy już (jeśli liczyć ten Januarego w którymś z innych tematów), może jebniem to głosowanie bo reszta się na pewno nie zbierze już z tymi opisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Ja napisze jak skończę ogród. Pare dni jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 to co - wygrałem już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 W dniu 25.04.2020 o 20:48, ignazz napisał: Ja napisze jak skończę ogród. Pare dni jeszcze Minely 2 tygodnie - Łazienki kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 20 minut temu, blackmagic napisał: Minely 2 tygodnie - Łazienki kupiłeś? nie, krety się wpierdoliły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 8 godzin temu, rw30 napisał: nie, krety się wpierdoliły Siatka na Krety jest. wczoraj przyszło 1,5 tony kamienia i podjazd skończony. Został płot z malowaniem na biało. Ostatni etap aby 15 maja przyjechała teściowa na grilla. Po co się pytam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Godzinę temu, ignazz napisał: Siatka na Krety jest. wczoraj przyszło 1,5 tony kamienia i podjazd skończony. Został płot z malowaniem na biało. Ostatni etap aby 15 maja przyjechała teściowa na grilla. Po co się pytam ? Po co co się pytasz? Po co malujesz płot na biało, czy po co teściowa przyjeżdża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 jak coś to niechcący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Miło, że pchacie to dalej pomimo gorszej konkurencji w tym dziale, która wyrosła z dnia na dzień Oddałem głosy w ankiecie i nawet chciałem coś napisać i uzasadnić swoje wybory, ale po przeczytaniu kilku postów dyskusji w pewnej grupie, mam obrzydzenie do klawiatury. Pomimo postrzegania grupy "D" jako grupy śmierci, to większy problem był z wybraniem drugiej osoby w grupie "A". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 tłuste głosowanko, na razie w 2 parach na 3 dostępne decydowałby tie - breaker a 3. też dość blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi