Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 12h spokojnie wystarczy. Przypomnę sobie przy okazji jak to jest Kucia poganiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, BMF napisał: Wstawię za 10 minut. 24h na wybór? Chyba tak, bo o ile pierwsze będą w miarę szybko szły to dobranie dalszych numerów może wymagać dłuższego zastanowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Chyba tak, bo o ile pierwsze będą w miarę szybko szły to dobranie dalszych numerów może wymagać dłuższego zastanowienia. Jo, ale pewnie po pierwszych pickach bedzie w c*** dyskusji i wybory pomiedzy jeremymi lambami a buddymi hieldami zejda na dalszy plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Ej to od którego sezonu gramy i czy obecny niedograny też się liczy? btw - losowanie w którym ja i LBS łapiemy dwa ostatnie picki w 1st wydaje mi się mocno podejrzane xD Edytowane 27 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Od 98-99 do obecnego włącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, julekstep napisał: Ej to od którego sezonu gramy i czy obecny niedograny też się liczy? Dość ważne pytanie pod kątem Kawhi Leonarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, karpik napisał: Od 98-99 do obecnego włącznie. wybieramy 2 kolejne sezony dla danego grajka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Które sezony lbj miał najlepsze? Bo ja cenie te już dojrzałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, julekstep napisał: wybieramy 2 kolejne sezony dla danego grajka? Tak jest. Nie wiem tylko jaka jest minimalna ilość rozegranych meczów w RS. 110? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, ignazz napisał: Które sezony lbj miał najlepsze? Bo ja cenie te już dojrzałe. 2011 i 2016. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Można te sezony później wybrać, jo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Można te sezony później wybrać, jo? A kogo planujesz brac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Można te sezony później wybrać, jo? ja bym dał: 12h - na pick i ewentualne dodatkowe 12 h na dopisanie lat z tego co pamiętam niektórzy ostro żenowali zastanawiając się dniami czy wolą sezon 22,2 ppg 10.5 rpg czy jednak 22,1 ppg 10.6 rpg Edytowane 27 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 3 minuty temu, ignazz napisał: Które sezony lbj miał najlepsze? Bo ja cenie te już dojrzałe. Nikt Ci nie będzie podpowiadał, cwaniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Przecież sezony musza być obok siebie Z rzędu rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) LIFEHACK niech każdy wybierający nominuje o tak: @julekstep kolejnego wybierającego - to bardzo pomocna praktyka Edytowane 27 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 13 minut temu, Eld napisał: 12h spokojnie wystarczy. To jest 12h od ostatniego wyboru, więc słabo, jak ktoś wybierze np. o 23, a druga osoba ma czas do 11. Będzie 24h od wyboru, mam nadzieję, że w tym okresie pójdzie to szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 7 minut temu, julekstep napisał: btw - losowanie w którym ja i LBS łapiemy dwa ostatnie picki w 1st wydaje mi się mocno podejrzane xD Go Nuggets:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: ja bym dał: 12h - na pick i ewentualne dodatkowe 12 h na dopisanie lat z tego co pamiętam niektórzy ostro żenowali zastanawiając się dniami czy wolą sezon 22,2 ppg 10.5 rpg czy jednak 22,1 ppg 10.6 rpg Ja tam raczej będę patrzył na występ w PO w danych latach jak już a tam różnice są czasami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 4 minuty temu, january napisał: 112:) Dajmy ludziom tego Kałaja 110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi