Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Nie panikować, nie płakać. Za chwilę wszystkie tematy związane z beGM zostaną przeniesione do naszego Archiwum. Posiedzą sobie tam do zakończenia rozgrywki/rozgrywek lub do ponownego startu beGM. Umożliwi to organizatorom założenie takiej ilości tematów, jaką będą potrzebować i wszystko dzięki temu będzie czytelne. Edytowane 27 Marca 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Pierwszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 3 minuty temu, mac napisał: Pierwszy! Nieee, ja byłem pierwszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Nieee, ja byłem pierwszy . Nie, imo twoj sie traktuje jako pierwszy wpis. Cos jak filmik video na youtube i dopiero pierwszy wpis sie liczy. Wedlug mnie Twoj sie nawet nie liczy jako dwa, bo de facto nie bierzesz udzialu w wyscigu jako autor tematu. Ale zeby nie bylo nie na temat, wiadomo jaka kolejnosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, mac napisał: Nie, imo twoj sie traktuje jako pierwszy wpis. Cos jak filmik video na youtube i dopiero pierwszy wpis sie liczy. Wedlug mnie Twoj sie nawet nie liczy jako dwa, bo de facto nie bierzesz udzialu w wyscigu jako autor tematu. Ale zeby nie bylo nie na temat, wiadomo jaka kolejnosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Proponuje by dac pozwolenie na podanie lat pozniej, np do picku np grajka. Chyba w wiekszosci atf i tak to wiekszosc robila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Długo to podgrzewanie kulek będzie @fluber trwało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Dzięki Bogu January nie ma #1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, Eld napisał: Dzięki Bogu January nie ma #1. Ignazz weźmie timmiego i na to samo wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Dziewiąte miejsce. Mam wstępnie dwa nazwiska, które bym chciał. Jedno to się pewnie domyślacie. Trzeba zacząć analizę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Czyli jednak ta 4 co pisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 3 minuty temu, january napisał: julekstep z 15 podpierniczy LBSowi (16) Jokicia, hehehe ps: Strasznie wysoko, wolałbym gdzieś nisko chyba, no ale co zrobić. Możemy się zamienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Mozna sie zamieniac? Wyslucham ofert za 4pick, tzn oczekuje dalszy. Ktos chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, mac napisał: Mozna sie zamieniac? Wyslucham ofert za 4pick, tzn oczekuje dalszy. Ktos chetny? Pewnie nie, ale jak coś to wpisz mnie pierwszego na listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Dziewiąte miejsce. Mam wstępnie dwa nazwiska, które bym chciał. Jedno to się pewnie domyślacie. Pro tip. Poczekaj na Walla chociaż do drugiej rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, karpik napisał: Pro tip. Poczekaj na Walla chociaż do drugiej rundy. A ty złośliwcze niedobry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 To jak można się zamienić to też zamienię się nr 5 na coś niższego,, najlepiej w okolicach 8-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, january napisał: Dawaj temat z draftem ktoś i jedziemy @BMF napisał, że ogarnie. Cóż Ci się tak pali? Kwarantanna dopiero się zaczęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Wstawię za 10 minut. 24h na wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, BMF napisał: Wstawię za 10 minut. 24h na wybór? Ja prawdopodobny wybor 1 dam szybko, nad dalszymi pewnie wiecej czasu moge potrzebowac. Zgadzamy sie co do dat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi