Kubbas Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Jest jakas stronka oprocz tych darmowych 14 dni wyprobuj sratatata, z darmowymi audiobookami? taka full sciagnij za darmo masz mp3 nara Ray Allen za trzy mnie interesuje zeby sobie posluchac Edytowane 21 Marca 2020 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 LBS pisał kilka dni temu że Empik na 60 dni daje ok 11.000 tytułów za free do odsłuchania. Tam poszukaj może a jak znajdziesz coś to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Sprawdźcie tylko warunki uważnie bo tam chyba jest promo myk ze jak wykupisz usługę to dostajesz pierwsze dni gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Empik działa. Nie podpinałem żadnej karty, po prostu jest free. Ja mam storytel za 29,9/miesiąc - stały abonament/dostęp free do wszystkich ich książek mi pasuje. Do tego promka była niedawno z audioteki za free 3 miesiące pakietu gdzie jest trochę książek za free i zniżka na inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 6 godzin temu, Tecu napisał: Empik działa. Nie podpinałem żadnej karty, po prostu jest free. Ja mam storytel za 29,9/miesiąc - stały abonament/dostęp free do wszystkich ich książek mi pasuje. Do tego promka była niedawno z audioteki za free 3 miesiące pakietu gdzie jest trochę książek za free i zniżka na inne. mozesz powiedziec jak to zrobiles? zalozylem konto i probuje posluchac tego allena za darmo i za c***a nie moge ewentualnie jakbys mogl sciagnac i gdzies wrzucic jakby ktos byl zainteresowany to mam audiobook zajebistej ksiazki Birda - Bird Watching po angielsku, o czasach jak trenowal indiane, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 16 minut temu, Kubbas napisał: mozesz powiedziec jak to zrobiles? zalozylem konto i probuje posluchac tego allena za darmo i za c***a nie moge ewentualnie jakbys mogl sciagnac i gdzies wrzucic jakby ktos byl zainteresowany to mam audiobook zajebistej ksiazki Birda - Bird Watching po angielsku, o czasach jak trenowal indiane, polecam Mam oryginał, jak pracowałem w Stanach to mój pracodawca, wielki człowiek, posiadacz karnetu na Celtics od 40 lat, mi wręczył egzemplarz, również polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Mam oryginał, jak pracowałem w Stanach to mój pracodawca, wielki człowiek, posiadacz karnetu na Celtics od 40 lat, mi wręczył egzemplarz, również polecam tez mam oryginal, ale jakos do ksiazek mi sie ciezko zabierac, audiobook lepiej wchodzi, ten akurat nawet czesto sobie do poduszki puszczalem, pelno swietnych anegdot jeszcze gosc ktory to czyta ma zajebisty glos, jakby sie slyszalo birda ogolnie mialem swego czasu zajawe na zamawianie ksiazek ze stanow, koszt nie byl wcale tak wysoki wiekszosc to uzywane, mam wszystkie ksiazki Russella, pare o Jordanie, w tym ta najlepsza Jordan Rules, Last Season Phila, i jeszcze troche innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Godzinę temu, Kubbas napisał: mozesz powiedziec jak to zrobiles? zalozylem konto i probuje posluchac tego allena za darmo i za c***a nie moge ewentualnie jakbys mogl sciagnac i gdzies wrzucic jakby ktos byl zainteresowany to mam audiobook zajebistej ksiazki Birda - Bird Watching po angielsku, o czasach jak trenowal indiane, polecam Zarejestrowałem się przez promocję na stronie, tam chyba od razu kieruje na apkę i wszystko działa. Ale Allena widzę tylko e-book. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 3 godziny temu, Tecu napisał: Zarejestrowałem się przez promocję na stronie, tam chyba od razu kieruje na apkę i wszystko działa. Ale Allena widzę tylko e-book. czyli tak jak pisali jest dostep za free tylko do konkretnej bazy danych, czyli pewnie same ksiazki o gotowaniu, niech ida sie jebac musze szukac dalej allena, albo kupie i przeczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 8 godzin temu, Kubbas napisał: czyli tak jak pisali jest dostep za free tylko do konkretnej bazy danych, czyli pewnie same ksiazki o gotowaniu, niech ida sie jebac musze szukac dalej allena, albo kupie i przeczytam Tak, to jest ograniczona baza, nie wszystko, ale i tak sporo na dwa miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 W dniu 21.03.2020 o 21:43, Tecu napisał: Zarejestrowałem się przez promocję na stronie, tam chyba od razu kieruje na apkę i wszystko działa. Ale Allena widzę tylko e-book. po 60 dniach trzeba usunąć konto by nie pobrali kasy z karty czy jak się to robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 7 godzin temu, Dnc napisał: po 60 dniach trzeba usunąć konto by nie pobrali kasy z karty czy jak się to robi? Żadnej karty nie podpinałem, więc raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Hmm to jest Empik premium czy go? 14 minut temu, Tecu napisał: Żadnej karty nie podpinałem, więc raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 12 minut temu, Dnc napisał: Hmm to jest Empik premium czy go? Ja założyłem go. Teraz widzę, że jest inna promocja - https://zappka.app/empikgo W regulaminie jest o karcie i 90 dniach darmowych a później 29,90 za miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi