Koelner Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 nigdy nie piliście kawy ani nie jaraliscie szlugi ? gdzie Wy się uchowaliście? u siostrzyczkę salezjanek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: nigdy nie piliście kawy ani nie jaraliscie szlugi ? gdzie Wy się uchowaliście? u siostrzyczkę salezjanek ? Tam chodziłem do przedszkola;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Pije 3 dziennie bo lubię. A wy tu jakieś banialuki wypisujecie. Problem jest w jakości. W zwykłym sklepie we Włoszech na stacji są lepsze niż u nas w tych wymyślnych miejscach. Podobno ( moze to Urban legend) Włosi maja inne zamówienia kaw specjalnie selekcjonowane oraz Express ciśnieniowe są ustawione na mocniejszych parametrach Paru ludkow mi to mówiło ale nie weryfikowałem naukowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 3 minuty temu, ignazz napisał: Pije 3 dziennie bo lubię. A wy tu jakieś banialuki wypisujecie. Problem jest w jakości. W zwykłym sklepie we Włoszech na stacji są lepsze niż u nas w tych wymyślnych miejscach. Podobno ( moze to Urban legend) Włosi maja inne zamówienia kaw specjalnie selekcjonowane oraz Express ciśnieniowe są ustawione na mocniejszych parametrach Paru ludkow mi to mówiło ale nie weryfikowałem naukowo no a ponoć największy rarytas wśród wprawionych kawoszy to kawa z gówna smacznego zatem ja zostanę przy wodzie, coli, czymkolwiek zimnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 11 minut temu, ignazz napisał: Pije 3 dziennie bo lubię. A wy tu jakieś banialuki wypisujecie. Pijesz 3 dziennie bo prawdopodobnie jesteś uzależniony:) setki razy słyszałem, przepraszam ale muszę się napić kawy, ale nigdy przepraszam, chce się napić kawy:) nałogowi kawosze bez porannej kawy funkcjonują jak zombie:) Godzinę temu, Sebastian napisał: @fluber Widzę, że komisja sejmowa w trybie pilnym zabrała się za przestępstwa Banasia (dziwne bo jego poprzednik im nie przeszkadzał a przecież mial przestępstwo udowodnione) Głównym motywem są kłamstwa w zeznaniacg majątkowych. To dobrze ze ich nurtują takie sprawy. Rozumiem ze Daniel i Helena - jako nie chronieni immunitetem mogą sie spodziewac wizyty CBA w kazdej chwil? E tam, darowizny między dziećmi i rodzicami są bez podatku więc to akurat pierdoły w porównaniu do całości:) Gowin out, czyli PiS ma większość przy lex TVN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 2 godziny temu, fluber napisał: Możemy przybić piatke W Costa coffee we wroclavii wszystkie normalne kawy poniżej 15.stan na teraz:) Nie bywam ale sprawdzę te fc coffe bo na Googlach widzę że często obok bywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Sebastian napisał: Rozumiem ze Daniel i Helena - jako nie chronieni immunitetem mogą sie spodziewac wizyty CBA w kazdej chwil? Dopóki będą robić to co im się każe to oczywiście mogą spać spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 28 minut temu, blackmagic napisał: ale sprawdzę te fc coffe bo na Googlach widzę że często obok bywam Polecam szczerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 dobra to gdzie te lajki, co tam trzeba poświadczyć, ja tam ogolnie mam teraz ch. nastrój, kondycja swiata mnie przeraża, wiec luzem moge powiedziec ze jebie kawę, herbatę, pis, po ... czyli rozumiem lajkeczeczki się należą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 5 godzin temu, matek napisał: To poproszę. Okropny zapach, okropny smak. Nigdy nie piłem. To samo fajki. Ja nie pije bo tak jak i ciebie brzydzi mnie zapach/smak ale jeszcze jakby były tego jakieś benefity jak już muszę się pobudzić kupię raz na jakiś czas Red bulla i tyle A kawa dopierdala zęby, no i moi znajomi którzy regularnie pili kawę to kiedyś pili jedna dziennie teraz już 5 albo 6 bo jak wszystko tego typu na początku pobudza cię jedna potem dwie a potem trzy Ogólnie takie funkcjonowanie ciągle na kofeinowym haju jak widzę wsrod prawie całego społeczeństwa jest bardzo modne 4 godziny temu, fluber napisał: Pijesz 3 dziennie bo prawdopodobnie jesteś uzależniony:) setki razy słyszałem, przepraszam ale muszę się napić kawy, ale nigdy przepraszam, chce się napić kawy:) nałogowi kawosze bez porannej kawy funkcjonują jak zombie:) O o właśnie to złote słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Dlaczego wy zawsze jak jest temat jakiegoś produktu musicie przechodzić na to czy to lubicie, czy nie, a zwłaszcza Ci którzy nie lubią zawsze muszą innym coś obrzydzić były już jajka w majonezie, teraz kawa. weźcie nie zaglądajcie mi i ignazzowi do kubka . To nie jest forum dietetyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Jedni są opłacani przez Tchibo a drudzy przez Coca Cole:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 5 godzin temu, fluber napisał: E tam, darowizny między dziećmi i rodzicami są bez podatku więc to akurat pierdoły w porównaniu do całości:) To nie jest prawda. Aby tak było to taka darowizna musi zostać zgłoszona przed jej dokonaniem w urzędzie skarbowym. Urząd wtedy wie komu ubyło a komu przybyło i ile. Przy okazji może sprawdzić czy ktoś kto w swoim zeznaniu podatkowym napisał, że ma 300 tys zł oszczędności może podarować swojej mamie 800 tys zł.. Tak więc mylisz się, to nie są pierdoły Ale zgadzam się, że w porównaniu z całym złodziejstwem PiSu i Nowym Polskim Wałem to jest jednak pikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 7 godzin temu, Sebastian napisał: To nie jest prawda. Aby tak było to taka darowizna musi zostać zgłoszona przed jej dokonaniem w urzędzie skarbowym. Urząd wtedy wie komu ubyło a komu przybyło i ile. Przy okazji może sprawdzić czy ktoś kto w swoim zeznaniu podatkowym napisał, że ma 300 tys zł oszczędności może podarować swojej mamie 800 tys zł.. Tak więc mylisz się, to nie są pierdoły Ale zgadzam się, że w porównaniu z całym złodziejstwem PiSu i Nowym Polskim Wałem to jest jednak pikuś Poniżej 9500 nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 12 godzin temu, RonnieArtestics napisał: były już jajka w majonezie Co z nimi nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 13 minut temu, matek napisał: Co z nimi nie tak? ci co pisali o stawianiu jajek żółtkiem do dołu obrzydzili! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 jak ktoś nie zna, to polecam, najlepszy temat w historii forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 6 minut temu, julekstep napisał: ci co pisali o stawianiu jajek żółtkiem do dołu obrzydzili! No tak, to ma znaczenie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 22 godziny temu, Sebastian napisał: Hitem u mnie było gdy podczas jednego z odbiorów wynajęty przez kupującego specjalista stwierdził, że padający deszcz będzie robił hałas padając na blaszany pochwyt balustrady - spytał co możemy z tym zrobić. Kierownik odpowiedział, że możemy tak wystroić żeby grało Chopina. Co wywołało ogólny uśmiech, ale sama sytuacja była idiotyczna. Ogólnie stosowanie "blaszanych pochwytów balustrady" ma tyle samo sensu, co wypełnień balustrad z siatek. Jeżeli pochwyt nie jest profilem zamkniętym, występuje (podobnie jak w drobnych wypełnieniach) oprócz korozji chemicznej(tu możemy stosować zabezpieczenia) korozja elektrochemiczna, która jest najbardziej agresywną formą korozji metali. Tak więc, wykonawcy narzekają na okres gwarancji i w tym samym czasie wykonują elementy które będą im sprawiać problemy wcześniej. A kierownik to czysty dzban, nie dość, że realizuje wadliwe założenia (do przełknięcia), to jeszcze jest arogancki przy kapitalizacji (nie do przełknięcia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi