blackmagic Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 40 minut temu, Sebastian napisał: Dziwne wydaje mi się, że to samo napisałem No ja uważam że to zły pomysł. Z Twojej wypowiedzi odniosłem wrażenie że uważasz to za dobry pomysł. Więc chyba nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 30 minut temu, quevas napisał: wysokie notowania wspólnego kandydata opozycji Fijołka w Rzeszowie [prawie pełne 42 % wobec 24 i 16,5 % pisowskich] powinny dać do myślenia liderom tych formacji w kontekście wyborów ogólnokrajowych bez awantury i tak się nie obejdzie, bo przegrany PIS stanie na uszach, aby porażkę swą unieważnić albo elekcję sfałszować, ale warto zrobić wszystko, co możliwe by ograniczyć mu pole manewru w postaci zbyt wyrównanych wyników Po wyborach naślą konserwatora zabytków ( jak w Gdański ) aby nic się w mieście nie budowało i po problemie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Akurat to że na prowincjach i wsiach PiS zawsze ma więcej niż w miastach to żadna nowość Ameryki deltuś nie odkryłeś, choć biorąc pod uwagę że to ty, można założyć, że tobie się to wydaje odkrywcze Wyprowadzileś się już ze stolicy czy wciąż mamy się czego wstydzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 https://www.onet.pl/informacje/onetwarszawa/warszawa-w-lomiankach-powstaje-osiedle-dla-katolikow/4dbh87p,79cfc278 Już jakiś czas temu o tym słyszałem, ale myślałem, że to fake. Sam nie wiem co o takim pomyśle sądzić. Deweloper próbuje kasę zbić na kontrowersyjnym pomyśle, czy może uatrakcyjnić w jakiś sposób fakt, że to Łomianki, czyli najwieksza dziura w okolicy Warszawy. Brzydka, z siódemka dzieląca miasto na pół i wiecznymi korkami. Choć zapewne projekt znajdzie odbiorców, ciekawe tylko jak będą po podpisaniu umowy egzekwować czyny przeciwko wierze. Np grilla w piątek albo koszenie ogródka w niedzielę. Druga sprawa Pieniądz nie ma narodowości ani wiary Osiedle dla katolików szybko może się stać zwykłym osiedlem jeśli zainteresowanie osób z rodzin bardzo bogobojnych będzie niższe niż zakładano. Edit Rzuciłem okiem na lokalizację. Ja pi****le, współczuję każdemu, kto stamtąd będzie jechał do pracy w kierunku Warszawy. W weekend chyba wskoczę na rower i zobaczę ten twór na własne oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 4 minuty temu, josephnba napisał: https://www.onet.pl/informacje/onetwarszawa/warszawa-w-lomiankach-powstaje-osiedle-dla-katolikow/4dbh87p,79cfc278 Już jakiś czas temu o tym słyszałem, ale myślałem, że to fake. Sam nie wiem co o takim pomyśle sądzić. Deweloper próbuje kasę zbić na kontrowersyjnym pomyśle, czy może uatrakcyjnić w jakiś sposób fakt, że to Łomianki, czyli najwieksza dziura w okolicy Warszawy. Brzydka, z siódemka dzieląca miasto na pół i wiecznymi korkami. Choć zapewne projekt znajdzie odbiorców, ciekawe tylko jak będą po podpisaniu umowy egzekwować czyny przeciwko wierze. Np grilla w piątek albo koszenie ogródka w niedzielę. Druga sprawa Pieniądz nie ma narodowości ani wiary Osiedle dla katolików szybko może się stać zwykłym osiedlem jeśli zainteresowanie osób z rodzin bardzo bogobojnych będzie niższe niż zakładano. Przecież to jest zwykłe naciągactwo. Zalewanie różańców betonem jest chore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 To hasło na ściągnięcie uwagi. Nie ma nad czym się rozczulać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 5 minut temu, fluber napisał: Przecież to jest zwykłe naciągactwo. Zalewanie różańców betonem jest chore. Ja się nie wypowiadam czy to chore czy nie. Też uważam to za ściemę, bo niby jakim sposobem będą weryfikowane osoby zamierzające kupić mieszkanie no i przy okazji jak deweloper chce zabezpieczyć sąsiadów przed kimś, kto nagle uzna, że jednak nie chce już żyć ściśle wg przykazań? Az mnie kusi żeby podjechać do biura sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 17 minut temu, josephnba napisał: Az mnie kusi żeby podjechać do biura sprzedaży Tylko przed wyjazdem powtórz przykazania, grzechy i te inne listy. I podstawy kalendarzyka. Bo inaczej mogą nie chcieć z Tobą gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) 15 minut temu, jack napisał: Tylko przed wyjazdem powtórz przykazania, grzechy i te inne listy. I podstawy kalendarzyka. Bo inaczej mogą nie chcieć z Tobą gadać Wezmę syna, on już w pierwszej klasie zdaje na religii różne modlitwy. Trochę nawet zdziwiony byłem, bo za moich czasów takie rzeczy były w klasie drugiej, przed komunią. Ale to nie jedyne co mnie zdziwiło. Pierwszoklasiści teraz uczą się czym jest rzeczownik i czasownik, mają znać alfabet na pamięć. Naprawdę program bardzo ewoluował. Ciekawe czego będą się uczyć w ósmej klasie na polskim i matematyce, bo historia zapewne standardowo od starożytności do max pierwszej wojny Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 1 minutę temu, josephnba napisał: Naprawdę program bardzo ewakuował. Ciekawe czego będą się uczyć w ósmej klasie na polskim i matematyce, bo historia zapewne standardowo od starożytności do max pierwszej wojny Jak to czego, biblistyki, nauk JP2 i jechania po LGBT. Wymarzona szkoła Czarnka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Teraz, Reikai napisał: Jak to czego, biblistyki, nauk JP2 i jechania po LGBT. Wymarzona szkoła Czarnka. Dziewczynki dodatkowo przepisów siostry Anastazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Deltuś napisał: Gimba od rana widzę już heheszkuje na forum. Dorosłe chłopy O, potencjalny klient! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) lol w wawie/okolicach powstaje w tym momencie jakieś 100 takich osiedli ci dodali hasło marketingowe i parę gadżetów żeby się wyróżnić w zalewie ofert, normalna sprawa śmiechom oświeconych w związku z powyższym nie ma końca jak widzę (chociaż tutaj i tak mała inba w porównaniu do FB gdzie co drugi z błyskawicą płacze że robią enklawę i się izolują od różnorodności - gdzie ze 100 aktualnie budowanych osiedli tego typu w Wawie 98 to zamknięte osiedla xD) a najlepsze że media głównego nurtu już robią drugie podejście do tego osiedla - pierwsze (z końcówki 2020) chyba nie pykło zgodnie z założeniami Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 to te osiedle „bez dzieci”? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: to te osiedle „bez dzieci”? nie z osiedla bez dzieci fajnopolacy sie nie nasmiewaja! no i tamto to Slask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, jack napisał: Tylko przed wyjazdem powtórz przykazania, grzechy i te inne listy. I podstawy kalendarzyka. Bo inaczej mogą nie chcieć z Tobą gadać Czy próbowałeś obrazić josepha sugerując, że bez powtórzenia nie zna podstaw kalendarzyka?:) Przecież to jest oczywista wiedza dla każdego mężczyzny w małżeństwie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) 31 minut temu, fluber napisał: Czy próbowałeś obrazić josepha sugerując, że bez powtórzenia nie zna podstaw kalendarzyka?:) Przecież to jest oczywista wiedza dla każdego mężczyzny w małżeństwie:) Bo ja wiem czy taka oczywista. Coś mnie chyba wpuszczasz w maliny @fluber słyszałeś, że Prokuratura Rejonowa Warszawa-Śródmieście wszczęła postępowanie w sprawie słów Papieża Franciszka? To dopiero temat a nie naciąganie Deltusia na mieszkanie pod Warszawą. Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 36 minut temu, jack napisał: Bo ja wiem czy taka oczywista. Coś mnie chyba wpuszczasz w maliny @fluber słyszałeś, że Prokuratura Rejonowa Warszawa-Śródmieście wszczęła postępowanie w sprawie słów Papieża Franciszka? To dopiero temat a nie naciąganie Deltusia na mieszkanie pod Warszawą. No podstawy są raczej dość jasne:) No niestety słyszałem, ale do niektórych rzeczy, to już nie mam siły w KK. Wczoraj byłem na gościnnej mszy w innym kościele to się na kazaniu dowiedziałem, że komunię na rękę, przyjmuje ukryta opcja niemiecka:) Jak dzisiaj powiedziałem to mojemu proboszczowi to myślałem, że się popłacze ze śmiechu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 2 minuty temu, fluber napisał: No podstawy są raczej dość jasne:) No niestety słyszałem, ale do niektórych rzeczy, to już nie mam siły w KK. Wczoraj byłem na gościnnej mszy w innym kościele to się na kazaniu dowiedziałem, że komunię na rękę, przyjmuje ukryta opcja niemiecka:) Jak dzisiaj powiedziałem to mojemu proboszczowi to myślałem, że się popłacze ze śmiechu:) to może pojeździj po innych kościołach to może zmienisz podejście ? ja będąc na chrzcie kolegi dowiedziałem się od księdza ,że też jest moja wina ponieważ nie modle się za księży którzy nie raz idą złą drogą ( czasy nagłośnienia pedofilii ) , oczywiście znam księdza z którym grałem w basket , waliłem browary i częstował szlugami no ale tych normalnych mniej spotkałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi