fluber Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Godzinę temu, Sebastian napisał: Bo myślę, że takie googla boxy, hotele paradise i fame mma mają jedną cechę wspólną. Są pokarmem dla głupców utwierdzającym ich w tym, że są normalni. Ogladanie programów rozrywkowych jest jedna z najbardziej powszechnych rzeczy we współczesnym społeczeństwie. A jeżeli coś jest powszechne to jest także normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 1 godzinę temu, Sebastian napisał: Bo myślę, że takie googla boxy, hotele paradise i fame mma mają jedną cechę wspólną. Są pokarmem dla głupców utwierdzającym ich w tym, że są normalni. A to jest szkodliwe bo ludzi powinno się edukować, jak trzeba to przez całe życie. Google Box jest ciekawe ponieważ można dzięki temu programowi dużo dowiedzieć się o ..... sobie . Po reakcjach uczestników na wydarzenia w programach można znaleźć swoje podobieństwo . Ja mam najbardziej zbliżone do koksów i trzech zjaranych łepków z Kielc ( gruby co jest teraz chudy , ten w środku i Marek - odpowiednik naszego Julka :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: Google Box jest ciekawe ponieważ można dzięki temu programowi dużo dowiedzieć się o ..... sobie . Po reakcjach uczestników na wydarzenia w programach można znaleźć swoje podobieństwo . Ja mam najbardziej zbliżone do koksów i trzech zjaranych łepków z Kielc ( gruby co jest teraz chudy , ten w środku i Marek - odpowiednik naszego Julka ) ...i może to własnie Sebe przeraziło (musiałem sobie wyklikać co to google box i znależć jakieś urywki na yt) po tytule myslałem ze to jakas platforma wujka gugla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 22 minuty temu, blackmagic napisał: To nie był atak. Bardziej zdziwienie bo nie wiem jak to może pomóc to wyobraź sobie jakąś samotną staruszkę, która nie ogarnia internetu, więc nie może się pośmiać z nienormalnych ludzi pisząc na forum. taki googlebox daje jej namiastkę towarzystwa i uśmierza w pewnym stopniu samotność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 8 minut temu, josephnba napisał: ...i może to własnie Sebe przeraziło (musiałem sobie wyklikać co to google box i znależć jakieś urywki na yt) po tytule myslałem ze to jakas platforma wujka gugla Ludzie z kanapy kariery porobili. Gruba blondyna celebrytka para już byłych kochanków rozdawała autografy na WOŚP jakby Owsiakami byli, ogólnie to Gulczasy naszych czasów. Kultowa trójka staruszków ( żyje już chyba dwójka) tez fajni Przeszli do innych programów jak opryszczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Ludzie z kanapy kariery porobili. Gruba blondyna celebrytka para już byłych kochanków rozdawała autografy na WOŚP jakby Owsiakami byli, ogólnie to Gulczasy naszych czasów. Kultowa trójka staruszków ( żyje już chyba dwójka) tez fajni ja tam widziałem parę gejów (przerysowani), wnuczka z babcią i jakieś dwie "laski" z nadmiarem makijażu i doczepionymi włosami Ale to tylko dwa filmiki z YT wiec nie wiem czy to norma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 3 minuty temu, lorak napisał: to wyobraź sobie jakąś samotną staruszkę, która nie ogarnia internetu, więc nie może się pośmiać z nienormalnych ludzi pisząc na forum. taki googlebox daje jej namiastkę towarzystwa i uśmierza w pewnym stopniu samotność. Ciągle nie wiem jak quasi rzeczywistość pełna niby zalet może pomóc... 13 minut temu, josephnba napisał: ...i może to własnie Sebe przeraziło (musiałem sobie wyklikać co to google box i znależć jakieś urywki na yt) po tytule myslałem ze to jakas platforma wujka gugla Ja też do wczoraj nie wiedziałem że coś takiego jak Google box istnieje i z czym to się je. To gdzie zmierza szeroko pojętą rozrywka (Google box, fame MMA) jest dla mnie creepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 36 minut temu, blackmagic napisał: Ciągle nie wiem jak quasi rzeczywistość pełna niby zalet może pomóc... znowu przerysowujesz. tu chodzi o oglądanie samemu vs oglądanie z kimś - nawet jeśli ten ktoś jest tylko w TV, to robi różnicę. jeśli tego nie widzisz, to niech cię tam partnerka podszkoli z poznawczo-behawioralnej ; > poza tym dlaczego unikasz odpowiedzi na pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 48 minut temu, blackmagic napisał: To gdzie zmierza szeroko pojętą rozrywka (Google box, fame MMA) jest dla mnie creepy x lat temu w ramach rozrywki rzucano ludzi zwierzetom na pozarcie rozyrwka AD 2020 to pikus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 21 minut temu, julekstep napisał: x lat temu w ramach rozrywki rzucano ludzi zwierzetom na pozarcie rozyrwka AD 2020 to pikus Zaczynamy zataczać koło 33 minuty temu, lorak napisał: znowu przerysowujesz. tu chodzi o oglądanie samemu vs oglądanie z kimś - nawet jeśli ten ktoś jest tylko w TV, to robi różnicę. jeśli tego nie widzisz, to niech cię tam partnerka podszkoli z poznawczo-behawioralnej ; > poza tym dlaczego unikasz odpowiedzi na pytanie? Podpytam jak wróci dla mnie to nie zrozumiałe. A dlaczego leczyć? Bo moim zdaniem jednostki czerpiące z tego radość są społecznie szkodliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Godzinę temu, blackmagic napisał: To gdzie zmierza szeroko pojętą rozrywka (Google box, fame MMA) jest dla mnie creepy Ale gdzie zmierza? 20 lat temu czar par, bar i big brother były na poziomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) 2 godziny temu, blackmagic napisał: 2 godziny temu, blackmagic napisał: Ja też do wczoraj nie wiedziałem że coś takiego jak Google box istnieje i z czym to się je. same here : ) forum bawi & uczy Edytowane 28 Listopada 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 51 minut temu, fluber napisał: Ale gdzie zmierza? 20 lat temu czar par, bar i big brother były na poziomie? No chyba jednak wyższym niż oglądanie reakcji innych na tv czy walkę patostreamerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 26 minut temu, blackmagic napisał: No chyba jednak wyższym niż oglądanie reakcji innych na tv czy walkę patostreamerow. Na czym polegała ta wyższość? 20 lat temu w tv hitem był program który w calosci polegał na wybieraniu bramek z nagrodami i ich zamienianiu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 9 minut temu, fluber napisał: Na czym polegała ta wyższość? 20 lat temu w tv hitem był program który w calosci polegał na wybieraniu bramek z nagrodami i ich zamienianiu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 16 minut temu, fluber napisał: Na czym polegała ta wyższość? 20 lat temu w tv hitem był program który w calosci polegał na wybieraniu bramek z nagrodami i ich zamienianiu:) Idz na calosc, czyli kolebka polskiego cosplayu lol xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) https://tvn24.pl/polska/polska-102-rocznica-uzyskania-praw-wyborczych-przez-polski-ambasadorki-skladaja-zyczenia-4763291 Ciekawe czy ta babka zdaje sobie sprawę z tego (jeśli co do niektórych dat pojawią sie wątpliwości to nie zmieni tego kto jest nauczycielem a kto uczniem gratulującym nauczycielowi ze dobrze zadanie wykonał) Zniesienie niewolnictwa: Polska - 1794 USA - 1865 Prawa wyborcze kobiet: Polska - 1918 USA - 1920 Prawa wyborcze mniejszości rasowych: Polska - 1918 USA - 1964 Depenalizacja kontaktów homoseksualnych: Polska - 1932 USA - 2003 Legalizacja aborcji: Polska - 1932 USA - 1973 Edytowane 28 Listopada 2020 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 3 minuty temu, darkonza napisał: Zniesienie niewolnictwa: Polska - 1794 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 A ja myślałem że wg komunistów koniec niewolnictwa w Polsce był w 1944 kiedy czerwonoarmiści uwolnili kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) 23 minuty temu, Koelner napisał: ? https://pl.wikipedia.org/wiki/Uniwersał_połaniecki No ale napisałem ze niektóre daty moga być kontrowersyjne Edytowane 28 Listopada 2020 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi