fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Teraz, julekstep napisał: ilu ginekologów teraz debatowało nad zapisami w ustawie? Strasznie skaczesz po tematach. Ginekolodzy pouczają codziennie tysiące kobiet w sprawach okoloporodowych. Ale nie orzekają w Trybunale konstytucyjnym. Głos Przyłębskiej i Pawłowicz w kwestii wyroku jest istotniejsze niż Kieresa bo facet nie może decydować o zgodności z Konstytucją ustaw dotyczących kobiet? Absurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Teraz, fluber napisał: Strasznie skaczesz po tematach. Ginekolodzy pouczają codziennie tysiące kobiet w sprawach okoloporodowych. Ale nie orzekają w Trybunale konstytucyjnym. Głos Przyłębskiej i Pawłowicz w kwestii wyroku jest istotniejsze niż Kieresa bo facet nie może decydować o zgodności z Konstytucją ustaw dotyczących kobiet? Absurd dla mnie to taki sam absurd jak to że 'student nie może pouczać profesora' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: dla mnie to taki sam absurd jak to że 'student nie może pouczać profesora' Absurdem jest pouczanie profesora prawa przez studenta odnośnie prawa. Cała koncepcja studiów wyzszych polega na tym że idziesz się czegoś nauczyć a nie uczyć tych którzy tam wykładają. 7 minut temu, Tecu napisał: Racja, nie znam Cię, bazuję tylko na Twoich wypowiedziach. To na czym się opierasz wypowiadając się w sprawach związanych z Konstytucją? Jeżeli nie wiedzą, jeżeli nie wiedza autorytetów to w takim razie co to może być? Media, partia, internet, własna logika, swiatopogląd? Nie obraź się, po prostu mnie to ciekawi. A profesor Zoll jest dla Ciebie autorytetem? Bo wydaje mi się, że kiedyś się na niego powoływałeś. Każdy profesor jest dla mnie autorytetem. To co pisze o wyroku to tylko moja opinia. Bardzo możliwe że kompletnie nie mam racji. Nie planuje nikogo pouczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 8 minut temu, fluber napisał: Cała koncepcja studiów wyzszych polega na tym że idziesz się czegoś nauczyć a nie uczyć tych którzy tam wykładają. tu masz racje, ale Ona nie pouczała go w sprawie programu nauczania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 13 minut temu, fluber napisał: Absurdem jest pouczanie profesora prawa przez studenta odnośnie prawa. Cała koncepcja studiów wyzszych polega na tym że idziesz się czegoś nauczyć a nie uczyć tych którzy tam wykładają. a potem widzisz ze wykladajacy nie ma racji co robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 14 minut temu, julekstep napisał: a potem widzisz ze wykladajacy nie ma racji co robisz? Idziesz na uczelnie gdzie mają bo tu i tak się niczego nie nauczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Już czas to powiedzieć: pisowska okupacja jest nie tylko gorsza od nazistowskiej ale też gorsza od sowieckiej I żadne tłumaczenia policjantów nie pomogą co widac w komentarzach https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26443574,protesty-po-wyroku-tk-policjanci-nie-jestesmy-zbrojnym-ramieniem.html#s=BoxMMt3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 9 minut temu, fluber napisał: Idziesz na uczelnie gdzie mają bo tu i tak się niczego nie nauczysz. a gdzie ideały misyjne w tym wszystkim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 2 godziny temu, jack napisał: Prawica zrobiła pierwszy krok ale miejmy świadomość tego, że to jest dopiero pierwszy krok a kolejnym będzie faktyczne zaostrzenie i ganianie kobiet obchodzących przepisy. Zdajesz sobie sprawę z tego, że kobieta nigdy nie ponosi odpowiedzialności za przerwanie swojej ciąży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 22 minuty temu, julekstep napisał: a gdzie ideały misyjne w tym wszystkim? A gdzie ideały akademickie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 13 minut temu, fluber napisał: A gdzie ideały akademickie? chyba mylisz ideał akademicki z ideałem wojskowym tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 3 godziny temu, lorak napisał: w sumie dla hitlerowców i dla kościoła wróg jest po części ten sam: żydzi oraz LGBT. Podobnie dla bolszewików i feministek - patrioci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 55 minut temu, Kily napisał: Zdajesz sobie sprawę z tego, że kobieta nigdy nie ponosi odpowiedzialności za przerwanie swojej ciąży? W Salwadorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 5 minut temu, RappaR napisał: Podobnie dla bolszewików i feministek - patrioci Pytanie kto jest tym patriotom. Bolszewicy z PiS też się uważają za patriotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 27 minut temu, julekstep napisał: chyba mylisz ideał akademicki z ideałem wojskowym tutaj Nie, jestem pewien że na wykładach na uczelni wykładowcy uczą studentów, a nie studenci wydają oświadczenia na temat tego co ich aktualnie prywatnie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 10 minut temu, jack napisał: W Salwadorze? No cóż, przynajmniej próbowałem Ci coś uświadomić, ale Ty chyba nie jesteś zainteresowany tym jak faktycznie wygląda stan prawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 12 minut temu, Qbajag napisał: Pytanie kto jest tym patriotom. Bolszewicy z PiS też się uważają za patriotów. Może jak wszyscy sobie uświadomimy że to jest spór między tymi którzy uważają że urodzenie dziecka z zespołem Downa to mniejsze zło niż jego zabicie, a tymi, którzy uważają że aborcja to mniejsze zło niż zmuszanie kobiet do donoszenia ciąży z chorym dzieckiem, to zaczniemy że sobą rozmawiać a nie się napierdalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Może jak wszyscy sobie uświadomimy że to jest spór między tymi którzy uważają że urodzenie dziecka z zespołem Downa to mniejsze zło niż jego zabicie, a tymi, którzy uważają że aborcja to mniejsze zło niż zmuszanie kobiet do donoszenia ciąży z chorym dzieckiem, to zaczniemy że sobą rozmawiać a nie się napierdalać. Najpierw musiałbyś zauważyć, że tu nie tylko o płody z ryzykiem wystąpienia syndromu downa chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 19 minut temu, fluber napisał: Nie, jestem pewien że na wykładach na uczelni wykładowcy uczą studentów, a nie studenci wydają oświadczenia na temat tego co ich aktualnie prywatnie boli. znów przechodzisz od ogółu do szczegółu i konkretnego przypadku ale spoko - rozumiem solidarność zawodową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) W radiu usłyszałem , że za protestami stoją osoby , które nie chcą żeby istniała Polska i Projekt Trojmorza . Uaaaaa - jakiś koleś profesor który nie mówi r ( to nie Tusk ) - https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Romuald_Szeremietiew Edytowane 27 Października 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi