Vice-kontorezerwowe Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 (edytowane) Ci dwudziestoletni kibice to podobno raczej organizują się w grupy "obrońców" wyroku niż w obronie kobiet więc delta może przestań się sugerować opiniami z republiki czy dorzeczy Nagrodę dla Sasina też pewnie popierasz Bawi mnie narracja że wszyscy protestujący nie mają racji, że ludzie wspierający nie mają racji Rację mają tylko prawicowi konserwatyści z forum e-nba.pl Ja się cieszę z tego wyroku PiS sobie sam zbija trumnę A tacy malkontenci jak delta i jemu podobni zwyczajnie czują że czas kiedy ich fanaberie, średniowieczne poglądy na rasę, tolerancję, równość i praworządność przestają trafiać do ogółu Nie popieram wandalizmu, atakowania księży czy kościołów, nie popieram hasła wypierdalać, bo to granie w grę wg zasad partii rządzącej, która zbudowała kapitał polityczny na podziałach Popieram ideę Edytowane 26 Października 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 1 godzinę temu, Qbajag napisał: Twarz? Gdyby nie Ty nawet bym nie wiedział, że on protestuje. Gdyby nie Rafał Majewski na Twitterze, który ma 95 tys obserwujących też bym o tym nie wiedział. Jedna z twarzy bardzo medialna. Tobie on nie przeszkadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218101589906802&id=1099249497 Socjalista Okraska, który otwarcie był /jest propisowski, słusznie diagnozuje, a wyczucie polityczne ma dobre. Protesty nie mają charakteru lewackiego, ale już ludowy. Zresztą po swoich znajomych, którzy pomimo kościelnych i smoleńskich odchyleń, z różnych innych powodów głosowali na PiS, też widzę, że teraz się przelało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 (edytowane) 3 minuty temu, josephnba napisał: Ci dwudziestoletni kibice to podobno raczej organizują się w grupy "obrońców" wyroku niż w obronie kobiet więc delta może przestań się sugerować opiniami z republiki czy dorzeczy Dlatego mocno wierzę jak jack oraz vasquez, że 11 listopada uczestnicy MN złożą hołd lenny Marcie Lampart i zamienia biało czerwone na tęczowe flagi i na sztandary wezmą jeszcze ten nazistowski symbol feministek. PS. Gdybym wierzył w przekazy Wyborczej. O ile zakład, że za jakiś czas będzie beka z Jacka, vasquez owi Krzemo jak z KOD i Kijowskiego? Ale mnie tu już nie będzie. Edytowane 26 Października 2020 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 W sensie że ty będziesz te bekę tu nakręcał? Wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 4 minuty temu, DeltaCenter napisał: O ile zakład, że za jakiś czas będzie beka z Jacka, vasquez owi Krzemo jak z KOD i Kijowskiego? Ale mnie tu już nie będzie. Zdecyduj się co tam chcesz wybełkotać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Widzę aktualne obrazki z Warszawy i jeżeli w piątek ma serio się zlecieć 500 tysięcy ludzi na protesty, to w aktualnej sytuacji pandemicznej jedyną sensowną opcją jest wprowadzenie stanu wyjątkowego i wyprowadzenie wojska na ulicę. Ludzie mają już wyjebane na policję i wyjebane generalnie na wszystko. To się skończy jakąś regularną wojną na ulicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 (edytowane) 12 minut temu, Krzemo napisał: Zdecyduj się co tam chcesz wybełkotać. Dziewczyny się nie boisz? A tak na poważnie to kto to jest ten Okraska? Edytowane 26 Października 2020 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 3 minuty temu, DeltaCenter napisał: Dziewczyny się nie boisz? A ty się boisz Gniewu Bożego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 21 minut temu, josephnba napisał: A tacy malkontenci jak delta i jemu podobni zwyczajnie czują że czas kiedy ich fanaberie, średniowieczne poglądy na rasę, Rozwiń myśl. Czekam z utęsknieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 @DeltaCenter mnie też śmieszy gazeta wyborcza. Już od lat. Oderwali się totalnie od rzeczywistości. Ale Ty pisząc o "teatrzyku" jesteś dokładnie taki sam oderwany od rzeczywistości jak ta gazeta @fluber nie masz pojęcia jakbym chciał by rząd wprowadził teraz stan wyjątkowy (którego jakoś nie mógł wprowadzić na wiosnę) i wyprowadził w piątek na nas wojsko na ulicę. Już tylko tego PiS-owi brakuje by całkowicie skopiować tak ukochany przez nich PRL i PZPR. Krótko tu jestem na forum, pojawiłem się głównie by "uczyć się" o koszykówce od osób, które o niej wiedzą więcej ode mnie, ale cieszę się, że po jakimś czasie trafiłem i na polityczne tematy, bo serio mam niezły ubaw jak czytam tutaj "prawackie" wypociny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 1 minutę temu, Qbajag napisał: @DeltaCenter @fluber nie masz pojęcia jakbym chciał by rząd wprowadził teraz stan wyjątkowy (którego jakoś nie mógł wprowadzić na wiosnę) i wyprowadził w piątek na nas wojsko na ulicę. Już tylko tego PiS-owi brakuje by całkowicie skopiować tak ukochany przez nich PRL i PZPR. Krótko tu jestem na forum, pojawiłem się głównie by "uczyć się" o koszykówce od osób, które o niej wiedzą więcej ode mnie, ale cieszę się, że po jakimś czasie trafiłem i na polityczne tematy, bo serio mam niezły ubaw jak czytam tutaj "prawackie" wypociny. Watpue żeby to zrobili. Czekają nas ciężkie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: A ty się boisz Gniewu Bożego? Kim jest Okraska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 (edytowane) 13 minut temu, Qbajag napisał: @DeltaCenter mnie też śmieszy gazeta wyborcza. Już od lat. Oderwali się totalnie od rzeczywistości. Ale Ty pisząc o "teatrzyku" jesteś dokładnie taki sam oderwany od rzeczywistości jak ta gazeta @fluber Nie oglądam tvn, TVP. Nie mam kablowki. Konto na fb skasowałem. Dziś sprawdziłem jedynie wpisy na tym forum, tweet Majewskiego oraz link do wyborczej podany przez vasqa. Więc po takim doborze źródeł (z wyjątkiem Majewskiego?) tak, jestem oderwany od rzeczywistości. Edytowane 26 Października 2020 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 29 minut temu, Vice-kontorezerwowe napisał: łaaaaa - już jest u nas jak w ameryce! xDDd a komentarze do tego zdarzenia pokazują jak bardzo narracja 'teraz to już prawie wszyscy są antypisem!' jest podkoloryzowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 6 minut temu, DeltaCenter napisał: Kim jest Okraska? Wygooglaj sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 6 minut temu, january napisał: Za 2-3 tygodnie będzie istna hekatomba po tych protestach. Co się potężnie odbije na gospodarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 10 minut temu, Qbajag napisał: @DeltaCenter @fluber prawackie" wypociny. Istnieje taki termin jak prawactwo? @josephnba jakie mam poglądy na rasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 22 minuty temu, fluber napisał: Widzę aktualne obrazki z Warszawy i jeżeli w piątek ma serio się zlecieć 500 tysięcy ludzi na protesty, to w aktualnej sytuacji pandemicznej jedyną sensowną opcją jest wprowadzenie stanu wyjątkowego i wyprowadzenie wojska na ulicę. Ludzie mają już wyjebane na policję i wyjebane generalnie na wszystko. To się skończy jakąś regularną wojną na ulicach. No tak Jeśli znienawidzona władza użyje wojska przeciwko ludziom to faktycznie dojdzie do eskalacji Ktoś, nie pamiętam kto zasugerował że w obecnej sytuacji z pandemią dobrze byłoby z punktu widzenia rządu i społeczeństwa żeby tego wyroku nie publikować, przynajmniej do czasu aż sytuacja z wirusem zostanie opanowana na tyle na ile to będzie możliwe. Jeśli PiSowi faktycznie zależy na spokoju a nie na przeniesieniu odpowiedzialności na ludzi za pogarszającą się sytuacje z covidem, powinien to poważnie rozważyć i nakazać swoim dupowłazom z TK takie rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi