DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) 36 minut temu, darkonza napisał: . To jest insytucja powołana do tworzenia fejków wiec co się dziwić. Jakiś YouTuber napisał polemikę z jakimkolwiek opracowaniem historycznym? Nie? No to z czym macie problem towarzyszu? Edytowane 5 Października 2020 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Szykuje się już trzecia trójka w eterze: https://patronite.pl/radio357 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Dziś razem z tatką pewnie wielki antykomunista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 5 minut temu, darkonza napisał: Dziś razem z tatką pewnie wielki antykomunista Nie to, żebym go bronił ale on pewnie tyle wiedział o ORMO ile Ty o komunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Sebastian napisał: Nie to, żebym go bronił ale on pewnie tyle wiedział o ORMO ile Ty o komunie. Dlatego mówie o tatku. 3 minuty temu, Sebastian napisał: ile Ty o komunie. Teraz moze juz nie, ale rok temu na pewno wiedziałem najwiecej. Jakim to szokiem było np. ze komuna mieszkania budowała Edytowane 6 Października 2020 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 4 minuty temu, darkonza napisał: Teraz moze juz nie, ale rok temu na pewno wiedziałem najwiecej. Jakim to szokiem było np. ze komuna mieszkania budowała lol dla takich postow - oddajcie reakcje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) 3 minuty temu, julekstep napisał: dla takich postow - oddajcie reakcje! Jeszcze niech tylko lajki zabiorą i w końcu będzie normalnie. Edytowane 6 Października 2020 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 2 minuty temu, darkonza napisał: Jeszcze niech tylko lajki zabiorą i w końcu będzie normalnie. W sensie ze bedziesz mogl sobie publicznie fantazjowac bez konsekwencji? Idz Pan z taka normalnoscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Teraz, julekstep napisał: W sensie ze bedziesz mogl sobie publicznie fantazjowac bez konsekwencji? Idz Pan z taka normalnoscia. W sensie ze sens będą miały argumenty a nie śmieszkowanie w nadziei na lajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) 2 minuty temu, darkonza napisał: W sensie ze sens będą miały argumenty a nie śmieszkowanie w nadziei na lajki. Ziom - to ze Ty za swoje smieszkowanie (bo inaczej ciezko to okreslic) nie dostajesz lajkow to nie znaczy ze masz sie mscic na tych, ktorym sie to udaje. Chociaz musze przyznac ze jest w Twoim postepowaniu jakas konsekwencja Edytowane 6 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: Ziom - to ze Ty za swoje smieszkowanie (bo inaczej ciezko to okreslic) nie dostajesz lajkow to nie znaczy ze masz sie mscic na tych, ktorym sie to udaje. Chociaz musze przyznac ze jest w Twoim postepowaniu jakas konsekwencja Sprawdziłem, mam ich 907. Chyba nieźle jak na takiego oszołoma. Lajki to "zuo" i dawno o tym pisałem. http://neuropsychologia.org/od-przyjemnosci-do-zniewolenia-rola-ukladu-nagrody Psują najlepszych bo ośrodek nagrody każe im pisać posty śmieszne zamiast uargumentowanych, ale nudnych bądź kontrowersyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 5 minut temu, darkonza napisał: Sprawdziłem, mam ich 907. Chyba nieźle jak na takiego oszołoma. Lajki to "zuo" i dawno o tym pisałem. http://neuropsychologia.org/od-przyjemnosci-do-zniewolenia-rola-ukladu-nagrody Psują najlepszych bo ośrodek nagrody każe im pisać posty śmieszne zamiast uargumentowanych, ale nudnych bądź kontrowersyjnych Przecież ty piszesz prawie zawsze śmieszne posty. Ok, to teraz na poważnie. Potrzebuję informacji, gdzie mogę znaleźć ceny podstawowych artykułów spożywczych w PRL w latach 50-tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 6 minut temu, DeltaCenter napisał: Przecież ty piszesz prawie zawsze śmieszne posty. Ok, to teraz na poważnie. Potrzebuję informacji, gdzie mogę znaleźć ceny podstawowych artykułów spożywczych w PRL w latach 50-tych Z ciekawości. Po co Ci ceny chleba, smalcu, ziemniaków i cebuli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Też jestem ciekaw, nie umiem niestety pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Do pracy naukowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 1 godzinę temu, darkonza napisał: Sprawdziłem, mam ich 907. Chyba nieźle jak na takiego oszołoma. Lajki to "zuo" i dawno o tym pisałem. http://neuropsychologia.org/od-przyjemnosci-do-zniewolenia-rola-ukladu-nagrody Psują najlepszych bo ośrodek nagrody każe im pisać posty śmieszne zamiast uargumentowanych, ale nudnych bądź kontrowersyjnych Nazywasz się Łucja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 2 godziny temu, darkonza napisał: W sensie ze sens będą miały argumenty a nie śmieszkowanie w nadziei na lajki. Ciekawe czy lajki daje się recenzowanym artykulom i książki historycznym czy filmikom na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Już miałem pisac długi koment, ale to nie ten wątek a w dodatku dyskusja pewnie nie byłaby szybka i prosta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Ojciec Jarosława Kaczyńskiego brał udział w Powstaniu Warszawskim za co został odznaczony krzyżem Virtuti Militari. Rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) 15 minut temu, quevas napisał: Czy to istotne ? Jakby wtedy żył to z pewnością brałby udział i odmieniłby losy Powstania. Edytowane 7 Października 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi