ely3 Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 10 godzin temu, josephnba napisał: Czytałem jakiś artykuł porównujący stan uzbrojenia Azerów i Ormian Oprócz jakiś niezliczonych ilości poradzieckich sprzętów po obu stronach moją uwagę zwrócił nowoczesny sprzęt w armii Azerbejdżanu produkcji... Izraelskiej Nie każdy muzułmanin to z automatu wróg Izraela....Zwłaszcza z rejonów postsowieckich 9 godzin temu, ignazz napisał: Za dwa dni zrobią testy ... a nie to nie ten kraj I całe szczęście ,że nie jesteśmy USA w kwestii coronavirusa bo takiego bajzlu jak oni mają zwłaszcza w stanach zarządzanych przez Republikanów to byś nie chciał mieć @fluber Ziobro to chyba V kolumna podrzucona przez opozycje. Bo aż nie do uwierzenia jest ,ze można być tak niekompetentnym , stawiać się KAczyńskiemu i jeszcze się wzmacniać Reforma sądów i prokuratury jak na razie jest chyba po to by Ziobro zbierał haki bo wyniki prokuratury czy sądów po reformie są jedne z gorszych w historii. Do tego wykorzystywanie Funduszu Sprawiedliwosci do wszystkiego tylko nie do tego do czego został utworzony Do tego Ziobro nie jest dobrym mówcą. Jego retoryka raczej będzie odstraszać wyborców socjalnych. Nie ma praktycznie żadnych sukcesów jego reformy to porażka . Ba on nawet nie ogłasza konkursów na asesorów przez co sądy mają sporo wakatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Rzucam pracę, zostanę jakąś margot albo lu. Da się na tym sporo zarobić. Tylko od czego zacząć? Drzwi sobie wymalować swatyką, oblać się kwasem, wpaść pod tramwaj? @Koelner @quevas pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 sorry stary millenalsie ale nie masz szans z Zetami , nie urodziles sie ze smarftonem w lapie ani nie robiles livea ze swojego porodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 28 minut temu, mistrzBeatka napisał: sorry stary millenalsie ale nie masz szans z Zetami , nie urodziles sie ze smarftonem w lapie ani nie robiles livea ze swojego porodu. Chyba na millenialsa się nie łapie. Nie wiem kto to Zet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 1 minutę temu, DeltaCenter napisał: Chyba na millenialsa się nie łapie. Nie wiem kto to Zet? pokolenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) 5 minut temu, DeltaCenter napisał: Chyba na millenialsa się nie łapie. Nie wiem kto to Zet? to tym bardziej, z czym do ludzi? pewnie dzisiejsze samochody maja dla ciebie za duzo przyciskow . Edytowane 3 Października 2020 przez mistrzBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 6 godzin temu, mistrzBeatka napisał: to tym bardziej, z czym do ludzi? pewnie dzisiejsze samochody maja dla ciebie za duzo przyciskow . Mój ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) No to już chyba nie ma odwrotu. I Armenia i Azerbejdżan atakują już poza rejonem Karabachu. edit: prezydent Ukrainy popiera integralność Azerbejdżanu, w sumie może się rozlać nie w ta stronę co myślałem... Edytowane 4 Października 2020 przez polskignom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 https://www.bloomberg.com/amp/news/articles/2020-10-04/spain-s-toxic-politics-and-health-crisis-have-got-merkel-worried?fbclid=IwAR1PRFdqj10-cAwI_v84FY5EyCLLXH2dplnFq5zdv6PaSju_frWZYxDqM24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 42 minuty temu, polskignom napisał: https://www.bloomberg.com/amp/news/articles/2020-10-04/spain-s-toxic-politics-and-health-crisis-have-got-merkel-worried?fbclid=IwAR1PRFdqj10-cAwI_v84FY5EyCLLXH2dplnFq5zdv6PaSju_frWZYxDqM24 Euro ładnie wykończyło południową Europę. Będzie trend dalej tak szedł i do 2030 top4 ekonomii EU to będzie Niemcy, Francja, Holandia i Polska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 38 minut temu, RappaR napisał: Euro ładnie wykończyło południową Europę. Będzie trend dalej tak szedł i do 2030 top4 ekonomii EU to będzie Niemcy, Francja, Holandia i Polska. Pewnie tak by było, jeśli do 2030 UE będzie istnieć. Zobaczymy, południe teraz pewnie zbankrutuje całe, wiec nie zdziwi mnie powrót do swoich walut. A wtedy połączenie silnej marki i katastrofalnej demografii może rozsadzić gospodarkę niemiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 https://koduj24.pl/zlublina-sklobucka-starnowa-tvp-info-tworzy-nowe-nazwiska-polakow/ @quevas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 1 godzinę temu, polskignom napisał: Pewnie tak by było, jeśli do 2030 UE będzie istnieć. Zobaczymy, południe teraz pewnie zbankrutuje całe, wiec nie zdziwi mnie powrót do swoich walut. A wtedy połączenie silnej marki i katastrofalnej demografii może rozsadzić gospodarkę niemiecka Sęk w tym, że jak południe wróci do swoich walut, to ten dług w euro im wzrośnie z dwa razy, bo będą mieli słabszą walutę. Unia walutowa okazała się dramatyczną pomyłką i Europa nie ma jak z tego wybrnąć. Benelux, DACH, Skandynawia się trzymają, MittelEuropa rośnie w siłę, ale Francja, południe i Wielka Brytania toną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 To dług na papierze, jak trzeba będzie to anulują, jak padną hiszpańskie banki, to nie będzie innego wyjścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 37 minut temu, polskignom napisał: To dług na papierze, jak trzeba będzie to anulują, jak padną hiszpańskie banki, to nie będzie innego wyjścia. I wzorem Cypru będzie można kupić domek z basenem za 50 tys zł Idealnie bo planuje emeryturę w Grecji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Szybko się dzieje tymczasem na Kaukazie. Rosja potwierdziła, ze będzie interweniować i chwile później iskandery laduja w Azerbejdżanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 1 godzinę temu, josephnba napisał: I wzorem Cypru będzie można kupić domek z basenem za 50 tys zł Idealnie bo planuje emeryturę w Grecji Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 10 godzin temu, josephnba napisał: I wzorem Cypru będzie można kupić domek z basenem za 50 tys zł Idealnie bo planuje emeryturę w Grecji W Hiszpanii koło Alicante/Benidorm widziałem domek za 30 tys Euro w dobrym stanie ( dwa lata temu chodziły koło 50 tys) . Spoko jeszcze trochę i będziemy tam zjeżdżać jak emeryci Angole, Belgowie , Norwedzy, Holendrzy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Godzinę temu, Koelner napisał: W Hiszpanii koło Alicante/Benidorm widziałem domek za 30 tys Euro w dobrym stanie ( dwa lata temu chodziły koło 50 tys) . Spoko jeszcze trochę i będziemy tam zjeżdżać jak emeryci Angole, Belgowie , Norwedzy, Holendrzy .... Zaraz po tym jak laiki bank upadł na Cyprze, a wszelkie firmy zaczęły zwijać swoje "przedstawicielstwa" z wyspy, mój znajomy z którym przez prawie rok tam mieszkałem kupił dom w Pafos za niecałe 40k juro Ja z kolei zakochałem się w Grecji z uwagi na historię, pogodę ale przede wszystkim ludzi którzy są niesamowici Drugi najpiękniejszy kraj świata a na starość chcę opalać goły tyłek przez 9 miesięcy w roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) 3 godziny temu, quevas napisał: Nie no to pracownik IPN-u. To jest insytucja powołana do tworzenia fejków wiec co się dziwić. Tyle ze dotychczas fejki były tworzone przez słowo pisane, tyle nowości ze teraz zdjęcia. Edytowane 5 Października 2020 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi