ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 1 minutę temu, darkonza napisał: Twierdzisz ze dochody wzrosły Ci w 2006 i do teraz są w miarę stabilne? Nie. Zarzuciłes mi ze jestem freakiem zachlysnietym € teraz. A to było 14 lat temu. Teraz, RappaR napisał: Że wśród osób, które spełniają Twój warunek (8k netto na miesiąc) i mój warunek(udzielają się w tym temacie) może się okazać, że ludzie popierający Trzaskowskiego są w mniejszości. I co wtedy zrobisz, bo mówiłeś, że wolisz mieć poglądy jak ci bogatsi. Zmienisz je na czas pisania w tym temacie? Forum koszykarskie nie jest medium które może zmienić moje poglądy o finansach. O grze Van Feeta tak. O zarobkach ... nie Edit @darkonza one oczywiście rosną. Fuj ze stabilne. I dlaczego tak nieistotny warunek udzielania się na forum nba ma równać się z zarobkiem minimum 8k? Ps. Jestem w grupie bogatszych wiec jestem żywo zainteresowany aby chronić swoje interesy. Np nizszy podatek od nieruchomości lub dochodowy od 1os firm. Proste Jak wyliczył @fluber pozostałe 96,4 społeczeństwa to NIE interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Nie wiem Ignazz co chcesz udowodnić, ale nie tedy droga. Fajny chłopak jesteś, taki się wydawałes na spotkaniu w Wawie, a tu się zachowujesz trochę jak...hmm. Nie szata zdobi człowieka, a pieniądze o niczym nie świadczą. Teraz posmieszkuj trochę, ze pewnie jem suchy chleb i dlatego na forum o nba śmigam w temacie politycznym i zgrywam internetowego chojraka. A próg który dałeś, to wyjątkowo odleciales, sytuacja w kraju jest zgoła inna i nie patrz na innych z góry, bo to właśnie ci biedni umysłowo i materialnie (wg Ciebie) dają Ci zarobić. Tak wlasnie działa gospodarka, chociażby nie wiem jakbyś się zaperzal, ze wszystko osiągnąłeś własnymi rękoma, ewentualnie z pomocą rodziców. Bez rynku byś ta idyllę zwana Grecja oglądał na Google images. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 11 minut temu, ignazz napisał: Nie. Zarzuciłes mi ze jestem freakiem zachlysnietym € teraz. A to było 14 lat temu. Zaraz tam "zarzuciłeś". Spotykałem się z takimi reakcjami wśród "braci giełdowych" po ponadnormatywnym zysku. Bardzo mi się skojarzyło, jakbys jednorazowy duży biznes dobry zrobił i jednocześnie myślał ze teraz już zawsze bedzie tylko do przodu. Na giełdzioe takie myslenie szybko zabijało, w prawdziwej gospodarce na pewno tak nie jest ale lepiej zachować czujność. 13 minut temu, ignazz napisał: Jestem w grupie bogatszych wiec jestem żywo zainteresowany aby chronić swoje interesy. Twoim podstawowym interesem jest trwanie koniunktury. Jak ona bedzie to wszystko co masz bedzie coraz wiecej warte, jak koniunktura siądzie to wszystko co masz bedzie warte mniej. No i teraz: wydatki socjalne napędziły koniunkturę. 2 minuty temu, polskignom napisał: nie patrz na innych z góry, bo to właśnie ci biedni umysłowo i materialnie (wg Ciebie) dają Ci zarobić. Tak wlasnie działa gospodarka, chociażby nie wiem jakbyś się zaperzal, ze wszystko osiągnąłeś własnymi rękoma, ewentualnie z pomocą rodziców. Bez rynku byś ta idyllę zwana Grecja oglądał na Google images. Włąsne ręce są mniej ważne od rąk które nas otaczają, dlatego łątwiej kase głupolowi zrobic w USA, niż przedsiębiorczemu, inteligentnemu wśród Aborygenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Tez lubię nasze spotkania choć są nieregularne. bede bronił tego poziomu zarobków dla Mężczyzn po 30stce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Teraz, ignazz napisał: Tez lubię nasze spotkania choć są nieregularne. bede bronił tego poziomu zarobków dla Mężczyzn po 30stce A kobiety to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Tez lubię nasze spotkania choć są nieregularne. bede bronił tego poziomu zarobków dla Mężczyzn po 30stce A po 40 lub 50 dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 3 minuty temu, darkonza napisał: Twoim podstawowym interesem jest trwanie koniunktury. Jak ona bedzie to wszystko co masz bedzie coraz wiecej warte, jak koniunktura siądzie to wszystko co masz bedzie warte mniej. No i teraz: wydatki socjalne napędziły koniunkturę. Włąsne ręce są mniej ważne od rąk które nas otaczają, dlatego łątwiej kase głupolowi zrobic w USA, niż przedsiębiorczemu, inteligentnemu wśród Aborygenów Nie do końca. Bardziej mi zależy na bezpieczeństwu prawno-politycznymU co pozwoli mi realizować nowe zagraniczne inwestycje. 2 minuty temu, Mrtio napisał: A po 40 lub 50 dawaj Gość po 50 chyba łapie sie do grupy po 40 czy 30 wiec nie rozumiem prowokacji walczysz o prawa 50latkow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @ignazz ja ciągle czekam na opowieść z zeszłego tygodnia jbc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: @ignazz ja ciągle czekam na opowieść z zeszłego tygodnia jbc! Wrzuć tu abym nie szukał. poprosze. Z pokora i szacunkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) 25 minut temu, ignazz napisał: Gość po 50 chyba łapie sie do grupy po 40 czy 30 wiec nie rozumiem prowokacji walczysz o prawa 50latkow ? Nie tylko o prawa UB do godziwej emerytury. Może SB http://kabaretos.pl/kabaret/skecz/filmik/kabaret-moralnego-niepokoju-falszywka-falszywa-teczka-sb-na-dyrektora/?id=842 Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Mrtio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Wrzuć tu abym nie szukał. poprosze. Z pokora i szacunkiem eee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 18 minut temu, ignazz napisał: Tez lubię nasze spotkania choć są nieregularne. bede bronił tego poziomu zarobków dla Mężczyzn po 30stce Ale czego chcesz bronić? 96 netto rocznie jako standardu w wieku 35 lat? Jest to osiagalne, przy sprzyjających okolicznościach i w najbardziej pożądanych zawodach, ale to nie jest standard / minimum / kto chce to może. Kilka %. Zwłaszcza, że ścieżki są zbetonowane duuuzo bardziej niż 20 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 22 minuty temu, ignazz napisał: Tez lubię nasze spotkania choć są nieregularne. bede bronił tego poziomu zarobków dla Mężczyzn po 30stce Ja bym wprowadził 8 tys miesięcznie na rękę dla po 30. 64 tys po 40. I 512 tys po 50. Progresja niezbędna 1 minutę temu, Krzemo napisał: Ale czego chcesz bronić? 96 netto rocznie jako standardu w wieku 35 lat? Jest to osiagalne, przy sprzyjających okolicznościach i w najbardziej pożądanych zawodach, ale to nie jest standard / minimum / kto chce to może. Kilka %. Zwłaszcza, że ścieżki są zbetonowane duuuzo bardziej niż 20 lat temu. Już tak bez trollowania. 60k netto w powiecie >>>100k netto w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 9 minut temu, RappaR napisał: Ja bym wprowadził 8 tys miesięcznie na rękę dla po 30. 64 tys po 40. I 512 tys po 50. Progresja niezbędna Już tak bez trollowania. 60k netto w powiecie >>>100k netto w Warszawie Ale Warszawa to miasto na prawie powiatu - wszyscy 100k netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 15 minut temu, Krzemo napisał: Ale czego chcesz bronić? 96 netto rocznie jako standardu w wieku 35 lat? Jest to osiagalne, przy sprzyjających okolicznościach i w najbardziej pożądanych zawodach, ale to nie jest standard / minimum / kto chce to może. Kilka %. Zwłaszcza, że ścieżki są zbetonowane duuuzo bardziej niż 20 lat temu. To jest tez ciekawy argument, jak na rynku było coco jambo, to naprawdę było łatwo „wyskoczyć„, teraz ci wyskakani mocno blokują młodych gniewnych i awanse nie są tak oczywiste jak kiedyś i nie trwają 2-3 lata, tylko dłużej. Wiec all in all teraz się więcej zarabia, ale kiedyś będąc w tych 3-4% różnica do reszty była sporo wyższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 7 godzin temu, Krzemo napisał: Ale czego chcesz bronić? 96 netto rocznie jako standardu w wieku 35 lat? Jest to osiagalne, przy sprzyjających okolicznościach i w najbardziej pożądanych zawodach, ale to nie jest standard / minimum / kto chce to może. Kilka %. Zwłaszcza, że ścieżki są zbetonowane duuuzo bardziej niż 20 lat temu. nie zgadzam się . oczywiście , czym wyższe zarobki tym bardziej ograniczona grupa ale myśle , że Ignazzowi chodziło o spełnienie . przy 8000 netto/Msc można pożyć a wystarczy w 3 lata ogarnąć sqla , jave a przy angielskim to wciągasz nosem , w sumie nie wydaje się to takie trudne tylko trzeba chcieć .i ogólnie reakcja forumowiczów jest zajebista , rzuciły się na niego wszystkie strony bo chłopakowi się w życiu udało , oskarża się o jakieś wywyższanie itp itd a chciał przekazać , że przy takim poziomie życia trochę nie halo jest stać w towarzystwie Rydzyka , Pawłowicz czy ludzi z Krakowskiego Przedmieścia . całkowicie go rozumiem , bo mam podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 42 minuty temu, Koelner napisał: przy takim poziomie życia trochę nie halo jest stać w towarzystwie Rydzyka , Pawłowicz czy ludzi z Krakowskiego Przedmieścia . całkowicie go rozumiem , bo mam podobnie Mordo 100% zgody. Po Twoich forumowych wystepach tez bym Cie w zyciu nie postawil w towarzystwie zadnego profesora uniwersyteckiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: Mordo 100% zgody. Po Twoich forumowych wystepach tez bym Cie w zyciu nie postawil w towarzystwie zadnego profesora uniwersyteckiego! coś nas łączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: coś nas łączy Tak. Obaj piszemy na forum e-nba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Koelner napisał: że przy takim poziomie życia trochę nie halo jest stać w towarzystwie Rydzyka , Pawłowicz czy ludzi z Krakowskiego Przedmieścia . całkowicie go rozumiem , bo mam podobnie Jesteś dużo za biedny, by móc Ciebie do Rydzyka porównywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi