blackmagic Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Ja już po, spore tłumy od rana we Wrocławiu. Większość musiałem przepuścić w kolejce bo podobno będzie burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 42 minuty temu, lorak napisał: rzeszow news czy coś w tym stylu. Sprawdź redakcję Rzeszów News czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 43 minuty temu, DeltaCenter napisał: Sprawdź redakcję Rzeszów News czy coś w tym stylu. aha. czyli z góry założyłeś, że jeśli coś niepochlebnego o Dudzie, to musi być antypis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 8 godzin temu, Cardi napisał: Kto to jest ten Masi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 1 minutę temu, jack napisał: Kto to jest ten Masi? ja nie wiem ale komentarz zebral najwiecej polubien:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Godzinę temu, jack napisał: Kto to jest ten Masi? Jakiś randomowy TUMU(L)EC czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Godzinę temu, fluber napisał: ja nie wiem ale komentarz zebral najwiecej polubien:) 167? Potęga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 (edytowane) podlaskie i malopolskie z najwiekszym przyrostem frekwencji wzgledem 1 tury na godzine 12. mazowieckie z najwyzsza srednia ale w samej warszawie o 1pp mniej niz w 1 turze. Edytowane 12 Lipca 2020 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Na razie frekwencja zgodnie z oczekiwaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 4 minuty temu, polskignom napisał: Na razie frekwencja zgodnie z oczekiwaniami. wies plus 1.4pp miasta bez zmian w stosunku do 1 tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 12 minut temu, fluber napisał: wies plus 1.4pp miasta bez zmian w stosunku do 1 tury Dżem w Rzeszowie więcej niż cykoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 9 minut temu, Koelner napisał: Dżem w Rzeszowie więcej niż cykoria czy znowu profil Kondominium się produkuje w tym temacie? (w 1szej turze mieli mniej więcej wszystko źle) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 ***** *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: czy znowu profil Kondominium się produkuje w tym temacie? (w 1szej turze mieli mniej więcej wszystko źle) a to nie wiem , jeśli tak było to faktycznie info do kosza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 7 minut temu, julekstep napisał: czy znowu profil Kondominium się produkuje w tym temacie? (w 1szej turze mieli mniej więcej wszystko źle) twierdzi ze frekwencje na wsiach podniosly kurorty dla wielkomiejskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Teraz, fluber napisał: twierdzi ze frekwencje na wsiach podniosly kurorty dla wielkomiejskich Jak dla mnie to alternatywny profil Lisa xD Tylko on potrafi produkować tyle bezsensownych tweetów na godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 11 minut temu, Artlan napisał: ***** *** ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 ** ********, ** ** ****** xD 14 minut temu, Artlan napisał: ***** *** mordo kocham pisze się przez 'ch' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Te gwiazdki to jest straszny cringe, jakaś nastolatkowa akcja w stylu kmwtw pozdro dla kumatych, która przerodziła się w szerszą, grupową identyfikację antypisowskiego betonu, bo widzę, że kilkadziesiąt tysięcy lajków ma ten ,,ruch'' na fejsbuku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi