julekstep Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 6 minut temu, Gregorius napisał(a): Politycy (poza Giertychem) nie grzmia o sfałszowanych wyborach. to że PO ma lepsze struktury propagandowe i może swoje tezy wygłaszać za pomocą sponsorowanych gówno-portali w stylu SokZBuraka już chyba dawno tu ustaliliśmy zresztą to co piszesz to nieprawda bo wlazłem na twittera pierwszego lepszego polityka PO, którego podejrzewałem o bycie PO-betono-szurem (Nitras) i od razu znalazłem repościk tej tabelki co tu Kubbas wrzucał Edytowane 16 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, Gregorius napisał(a): dziwne rzeczy wypływają których przynajmniej Ja nie pamiętam przy poprzednich To normalne, twoja opcja "wygrała", więc wszystko było OK. Edytowane 16 godzin temu przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 12 minut temu, Krzemo napisał(a): Tylko teraz to Giertych karmii swoją szurie. więc nie tylko Giertych WAS karmi hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Teraz, julekstep napisał(a): więc nie tylko Giertych WAS karmi hihi Chyba Ciebie Ja nie jestem jego grupą docelową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Teraz, tankathon napisał(a): To normalne, twoja opcja "wygrała", więc było wszystko OK. Nie to nie jest normalne. Oczywiście mozesz wskazać przy poprzednich wyborach podobne (równoważne) przypadki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Teraz, Krzemo napisał(a): Chyba Ciebie Ja nie jestem jego grupą docelową. nie no wiadomo -> jako wyborca (i wielbiciel!) PO jesteś inteligentny i wykształcony przez co nie jesteś podatny na manipulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, Gregorius napisał(a): Nie to nie jest normalne. Oczywiście mozesz wskazać przy poprzednich wyborach podobne (równoważne) przypadki? W państwie demokratycznym, demokracja wygrywa tylko wtedy, gdy wygrywa partia demokratyczna, inaczej jest zamach na demokrację, konstytucję i demokracja zostaje zdegradowana do niedojrzałej demokracji. Przypomnij tylko kiedy zdarzyło się, żeby było ponowne przeliczanie głosów? Edytowane 16 godzin temu przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nie no wiadomo -> jako wyborca (i wielbiciel!) PO jesteś inteligentny i wykształcony przez co nie jesteś podatny na manipulacje! Haha, ależ ja nie jestem wyborca PO, coś Ci się zdrowo pojebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Teraz, tankathon napisał(a): W państwie demokratycznym, demokracja wygrywa tylko wtedy, gdy wygrywa partia demokratyczna, inaczej jest zamach na demokrację, konstytucję i demokracja zostaje zdegradowana do niedojrzałej demokracji. Ale poza pseudo zartami możesz odnieść się do Meritum. Rozmawiajmy na jakimś poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Teraz, Krzemo napisał(a): Haha, ależ ja nie jestem wyborca PO, coś Ci się zdrowo pojebało na pewno jesteś wyborcą Rafała (co tutaj deklarowałeś) więc jedno i to samo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): na pewno jesteś wyborcą Rafała (co tutaj deklarowałeś) więc jedno i to samo! Sramo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, Gregorius napisał(a): Ale poza pseudo zartami możesz odnieść się do Meritum. Rozmawiajmy na jakimś poziomie. Przy każdych wyborach zdarzają się pomyłki, celowe czy też nie, ale żeby wierzyć, że ktoś z obciętym finansowaniem, brakiem własnych ludzi w sporej liczbie punktów wyborczych, potrafił przekręcić wynik wyborów w takiej skali, sorki, ale tu nie ma do czego się odnosić. SKoro są tacy sprawczy to dziwić może, że "przegrali" ostatnie wybory. #sekta Edytowane 15 godzin temu przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Teraz, Krzemo napisał(a): Sramo! idź tam kochaj Tuska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 4 minuty temu, julekstep napisał(a): idź tam kochaj Tuska! Sruska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 3 minuty temu, tankathon napisał(a): Przy każdych wyborach zdarzają się pomyłki, celowe czy też nie, ale żeby wierzyć, że ktoś z obciętym finansowaniem, brakiem własnych ludzi w sporej liczbie punktów wyborczych, potrafił przekręcić wynik wyborów w takiej skali, sorki, ale tu nie ma do czego się odnosić. Skoro są tacy sprawczy to dziwić może, że "przegrali" ostatnie wybory. #sekta Pytanie czy pomyłki mogą wypaczyć wynik czy nie. Dlatego też argument że wcześniej nie były przeliczane nic nie znaczy. Zobacz że ty nie odnosisz się do konkretnych zgłaszanych problemów. Zresztą pytanie jest co szkodzi przeliczyć te głosy żeby mieć pewność? Jak masz racje to powinno to zamknąć morde Giertychowi i innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 2 minuty temu, Gregorius napisał(a): co szkodzi przeliczyć te głosy żeby mieć pewność? na swój sposób jest to piękne, że wszystko to, co mniej lub bardziej sugerowały silniki i obóz "demokratyczny" obraca się o 180 stopni przecież to Macierewicz miał o 6 rano w poniedziałek krzyczeć o sfałszowanych wyborach a przeliczania imo nie będzie, bo stworzy to niebezpieczny(?) precedens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) 16 minut temu, Gregorius napisał(a): Pytanie czy pomyłki mogą wypaczyć wynik czy nie. Dlatego też argument że wcześniej nie były przeliczane nic nie znaczy. Zobacz że ty nie odnosisz się do konkretnych zgłaszanych problemów. Zresztą pytanie jest co szkodzi przeliczyć te głosy żeby mieć pewność? Jak masz racje to powinno to zamknąć morde Giertychowi i innym. Czy uważam, że pomyłki wpłynęły na końcowy wynik wyborów? Biorąc pod uwagę różnicę w głosach między kandydatami, zdecydowani nie. Co do zliczania ponownego, by nie było kwestionowane to chyba musiałoby się odbyć na żywo, tylko nie wiem kto miałby coś takiego zlecić i na jakiej podstawie. Generalnie przed wyborami pisałem, że chcę wyraźniej wgranej jednego z kandydatów by był spokój, ale patrząc na to co się zaczyna dziać, to obawiam się, że jeszcze bardziej zdecydowana wygrana Nawrockiego w granicach 1mln, doprowadziłaby jeszcze więcej ludzi do większego pierdolca. TYLE Edytowane 15 godzin temu przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Dla mnie luz, przeliczenie wszystkiego to 1 dzień roboczy, jeżeli mają wątpliwości niech przeliczają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 10 minut temu, airmax napisał(a): przecież to Macierewicz miał o 6 rano w poniedziałek krzyczeć o sfałszowanych wyborach 9 minut temu, tankathon napisał(a): Czy uważam, że pomyłki wpłynęły na końcowy wynik wyborów? Biorąc pod uwagę różnicę w głosach między kandydatami, zdecydowani nie. Jeszcze raz. Jeżeli Macierewicz miał realne podstawy że tamte wyniki były sfałszowane to spoko. Ale jeszcze jeżeli macie takie oskarżenia poparte czyms to przypomnijcie. Tutaj im wiecej wychodzi drobnych "błedów" tym bardziej możliwe jest że jednak miało to wpływ. Czy tak faktycznie było. Jak napisałem wyżej nie sadze ale Tym razem oskarżenia poparte jest konkretnymi przykładami błędów/oszustw. 2k w jednej komisji + apka to nie jest mało. A dodatkowo pokazuje że w komisjach gdzie stosowano nielegalna apke były osoby łamiące prawo. to może budzić podejrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 2 minuty temu, P_M napisał(a): jeżeli mają wątpliwości niech przeliczają. OBWE nie ma zastrzeżeń PKW nie ma zastrzeżeń anonim wykopek po weekendowym kursie pajtona napisał jakiś gówno program, z idiotycznymi założeniami - UUUUUU PRZELICZAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi