LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 16:19 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:19 4 minuty temu, tankathon napisał(a): Warto zwrócić uwagę na podkład muzyczny. faktycznie, nie zwróciłem uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano Wtorek o 16:40 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:40 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale złoto ja pi****le, na jej czole to by mogli wybudowac pas startowy albo i całe lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Wtorek o 16:42 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:42 Jak to się mówi, nie chcem ale muszem, niezmiennie mnie ciekawi jak ludzie głosujący na trzaskowskiego są w stanie pogodzić jakikolwiek szacunek do własnego kraju z głosem na gościa, który był autorem rezolucji i przyłożył rękę do blokady fury siana, choć znaczonego, które już nie trafi do Polski w pełnej wysokości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 17:23 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:23 1 godzinę temu, jack napisał(a): Zwróć tylko proszę uwagę, że on nie ma tego na sztandarze i nie na tym opiera swojego jestestwa. Wręcz zwraca uwagę, że młócenie tych tematów bez końca nie ma sensu a zająć się trzeba rozwijaniem/reformą państwa. Ja nie jestem katolickim ultrasem. Jestem w stanie przeżyć związki partnerskie, czy eutanazję, ale aborcja to jest rzecz, na którą się nigdy nie będę w stanie zgodzić. Sumienie mi na to nie pozwoli. I fakt, że Razem wprowadzi to po cichu jak będzie miało możliwość, wcale mnie nie uspokaja. 41 minut temu, tankathon napisał(a): Jak to się mówi, nie chcem ale muszem, niezmiennie mnie ciekawi jak ludzie głosujący na trzaskowskiego są w stanie pogodzić jakikolwiek szacunek do własnego kraju z głosem na gościa, który był autorem rezolucji i przyłożył rękę do blokady fury siana, choć znaczonego, które już nie trafi do Polski w pełnej wysokości? To dla dobra Polski. Opowiem Wam świetną anegdotę odnośnie wyborców Trzaskowskiego. Mój brat używa takich samych snusów jak Nawrocki. Ostatnio w pracy na hali produkcyjnej przy próbie naprawy maszyny brat wziął takiego snusa i w tym momencie jeden z pracowników zapytał - Ty ćpasz w pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Wtorek o 17:27 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:27 2 minuty temu, fluber napisał(a): Ja nie jestem katolickim ultrasem. Jestem w stanie przeżyć związki partnerskie, czy eutanazję, ale aborcja to jest rzecz, na którą się nigdy nie będę w stanie zgodzić. Sumienie mi na to nie pozwoli. I fakt, że Razem wprowadzi to po cichu jak będzie miało możliwość, wcale mnie nie uspokaja. Gwiazdowski, Terlikowski i Hołownia wyobrażają sobie żyć w państwie z legalną aborcją (chociaż prywatnie są przeciw). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Wtorek o 17:36 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:36 (edytowane) 16 minut temu, fluber napisał(a): Ja nie jestem katolickim ultrasem. Jestem w stanie przeżyć związki partnerskie, czy eutanazję, ale aborcja to jest rzecz, na którą się nigdy nie będę w stanie zgodzić. Sumienie mi na to nie pozwoli. I fakt, że Razem wprowadzi to po cichu jak będzie miało możliwość, wcale mnie nie uspokaja. To dla dobra Polski. Opowiem Wam świetną anegdotę odnośnie wyborców Trzaskowskiego. Mój brat używa takich samych snusów jak Nawrocki. Ostatnio w pracy na hali produkcyjnej przy próbie naprawy maszyny brat wziął takiego snusa i w tym momencie jeden z pracowników zapytał - Ty ćpasz w pracy? Fluber historia na każdą okazję xD Btw już coś nie tak z systemem wyborczym który premiuje prawicę xDDDD (dobrze że nie populistów). https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/jak-wygladalby-sejm-po-wyborach-oboz-prawicy-z-pelnia-wladzy/s6292fm,79cfc278 Edytowane Wtorek o 17:40 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 18:01 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:01 (edytowane) jak na dupoliza Stanowskiego oglądam chyba za mało treści z KZ, zwykle wychodzi to jakoś jeden film na miesięc, no w ostatnich dwóch tygodniach trochę więcej zważywszy na okoliczności niemniej pamiętam jak ktoś tu wyśmiewał tezy kanału Nie wiem, ale się dowiem, o tym, że KZ zaora polityczny mainstream, tyle, że stało się to chyba szybciej niż myślano, gdyż ten mainstream po prostu zaorał siebie sam osobliwie wyglądają teraz tezy kolegi @Wyparlo a jeszcze śmieszniejszy jest @Pan A. który tak uporczywie chce mnie zdyskredytować "uwielbieniem do Stanoskiego" choć do 90% tez z tego filmu ostantacyjnie walił by konia, bo taka jest po prostu prawda i tylko lemingowe głowy, hejterzy PiSu czy KZ będą temu zaprzeczać... zupełnie jak nasi fani NYK Edytowane Wtorek o 18:39 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 18:24 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:24 56 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Gwiazdowski, Terlikowski i Hołownia wyobrażają sobie żyć w państwie z legalną aborcją (chociaż prywatnie są przeciw). Możliwe. Mi sumienie nie pozwala legalizować morderstwa. W dniu 20.05.2025 o 10:38, fluber napisał(a): Senyszyn będzie miała swój program w Kanale Zero Z programem nic nie wiadomo, ale za to wiemy, że właśnie powstało nowe ugrupowanie polityczne czerwone korale senyszyn. https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/joanna-senyszyn-rusza-z-nowym-projektem/8ccmgkv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Wtorek o 18:44 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:44 (edytowane) Wróżbita, jasnowidz od 11 sekundy. Edytowane Wtorek o 18:44 przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 18:47 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:47 (edytowane) https://dorzeczy.pl/opinie/735843/michal-kaminski-ostro-o-tusku-nie-chce-takiego-premiera.html Najpierw Sawicki, teraz Kamiński. PSL chyba nie jest ostatnio fanem Tuska Co za orka https://x.com/ProfesorPingwin/status/1929973361662214167 Edytowane Wtorek o 18:51 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Wtorek o 19:11 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:11 16 minut temu, fluber napisał(a): https://dorzeczy.pl/opinie/735843/michal-kaminski-ostro-o-tusku-nie-chce-takiego-premiera.html Najpierw Sawicki, teraz Kamiński. PSL chyba nie jest ostatnio fanem Tuska Co za orka https://x.com/ProfesorPingwin/status/1929973361662214167 Serio myślisz, że Trump jest taki pamiętliwy? Zresztą nawet nie wiadomo czy on widział ten tweet Tuska. J. D. Vance jest teraz jego ziomalem chociaż parę lat temu mówił o nim tak: Waham się między myśleniem, że Trump to cyniczny dupek jak Nixon, który nie byłby taki zły (a nawet mógłby się okazać przydatny), a tym że jest amerykańskim Hitlerem. Pomijam już fakt, że sam Trump publicznie kpi sobie z Meksyku i Kanady a zaraz robi z nimi Mundial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Wtorek o 19:12 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:12 45 minut temu, fluber napisał(a): Z programem nic nie wiadomo, ale za to wiemy, że właśnie powstało nowe ugrupowanie polityczne czerwone korale senyszyn. Senyszyn była fajna jak dostarczała mem kontent albo robiła podśmiec***ki z Mentzena. Ale jak dali jej głos na poważnie, a ta na dzień dobry mówi o Nawrockim „seksista” „bo jej się tak wydaje jak widzi Martę Nawrocka” na co w zasadzie całe studio zaprotestowało co ona pierdoli, to szybko zniknął obraz takiej śmiesznej fajnej cioci co to fajne żarty/historyjki odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano Wtorek o 19:14 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:14 1 minutę temu, Życie_to_mem napisał(a): Serio myślisz, że Trump jest taki pamiętliwy? Zresztą nawet nie wiadomo czy on widział ten tweet Tuska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Wtorek o 19:22 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:22 Do wyborców Trzaskowskiego - Wy też tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano Wtorek o 19:23 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:23 Tusk jest na krótkiej liście z Łukaszenką niezaproszonych na inaugurację Trumpa. On, Sikorski i Klich są konsekwentnie od zaprzysiężenia Trumpa ignorowani przez amerykańską administrację gdy w tym czasie spotykają się nie tylko z Dudą, ale i z Nawrockim jako kandydatem na prezydenta, a @Życie_to_mem zastanawia się czy Trump jest pamiętliwy i czy w ogóle widział. I tu nie chodzi o tweet czy kretyński wpis w książce, tylko nazywanie w publicznych wystąpieniach ruskim agentem, idiotą itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 19:30 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:30 2 godziny temu, fluber napisał(a): Mój brat używa takich samych snusów jak Nawrocki. hahaha nowy bohater fluberowego lore xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Wtorek o 19:38 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:38 8 minut temu, Kily napisał(a): i Klich Już o tym kierowniku ambasady w Waszyngtonie zapomniałem. Skoro RT nie został prezydentem, to ciekawe czy rząd w końcu zrezygnuje z kandydatury Klicha i zaproponuje kogoś nowego, czy może jednak spróbują szczęścia i będą liczyć na przychylność i nominację ze strony Nawrockiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Wtorek o 19:40 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:40 10 minut temu, Kily napisał(a): Tusk jest na kròtkiej liście z Łukaszenką niezaproszonych na inaugurację Trumpa. Kurcze, mawet nie wiedziałem, że ta lista jest tak krótka. Musialo być niezwykle upokarzającym patrzenie z boku, jak świetnie na zaprzysiężeniu Trumpa bawili się kanclerz Niemiec, premier GB czy prezydent Francji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Wtorek o 19:53 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:53 26 minut temu, airmax napisał(a): Senyszyn była fajna jak dostarczała mem kontent albo robiła podśmiec***ki z Mentzena. Ale jak dali jej głos na poważnie, a ta na dzień dobry mówi o Nawrockim „seksista” „bo jej się tak wydaje jak widzi Martę Nawrocka” na co w zasadzie całe studio zaprotestowało co ona pierdoli, to szybko zniknął obraz takiej śmiesznej fajnej cioci co to fajne żarty/historyjki odpowiada Zasada stara jak świat, czerwonym wystarczy dać możliwość swobodnej wypowiedzi i spokojnie czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Wtorek o 20:02 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:02 36 minut temu, Kily napisał(a): Tusk jest na krótkiej liście z Łukaszenką niezaproszonych na inaugurację Trumpa. Jedyną przywódczynią z Unii Europejskiej była Giorgia Meloni. Na uroczystość nie dostał zaproszenia prezydent Polski Andrzej Duda ani premier Donald Tusk. Morawiecki był zaproszony w 2017 roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi