LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 22:26 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:26 (edytowane) W dniu 24.11.2024 o 11:06, LeweBiodroSmoka napisał(a): po Nowym Roku szambo tak wyleje, gdy okaże się, że na nic nie ma hajsu, że ja bym jeszcze nie koronował Rafcia, do wyborów sporo czasu W dniu 24.11.2024 o 11:52, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie wiem czy oni mają tyle czasu, na swoim przykładzie widzę jak koszty życia wzrosły o 25-30% na przestrzeni ostatniego roku, szkolnictwo i NFZ ledwo dyszy, ludzie biorą chwilówki i inne pożyczki żeby tylko związać koniec z końcem, do jesieni to może pierdyknąć na grubo jak ja spec od polityki chyba :V zwlaszcza z ta jesienia, nie Edytowane Niedziela o 22:27 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Niedziela o 22:28 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:28 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jak ja spec od polityki chyba :V zwlaszcza z ta jesienia, nie I do komisji nawet trafiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 22:28 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:28 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przepalania pieniedzy na zlobki i szkoly by dac hajs pozorantom udajacych pilkarzy, tego Tobie gratulowac? Morda leszczu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 22:29 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:29 Teraz, josephnba napisał(a): Morda leszczu! sledziu jak juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 22:29 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:29 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): sledziu jak juz To jebie i to jebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Niedziela o 22:30 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:30 9 minut temu, josephnba napisał(a): GRATULOWAĆ MI k**** z tego wszystkiego zapomniałem że dziś był finał baraży i moją Wisełka wróciła do ekstraklasy W jakiej dyscyplinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 22:31 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:31 Teraz, tankathon napisał(a): W jakiej dyscyplinie? 1 minutę temu, tankathon napisał(a): W jakiej dyscyplinie? W kopaniu piłki byle dalej od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 22:31 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:31 2 minuty temu, elwariato napisał(a): I do komisji nawet trafiłeś mialem swietnego mentora i c*** ze w gumofilcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk8 Opublikowano Niedziela o 22:32 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Niedziela o 22:32 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:32 Na razie mała przewaga KN w liczbie bezwzględnej głosów biorąc pod uwagę, że duże miasta wjadą na koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 22:32 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:32 2 minuty temu, josephnba napisał(a): To jebie i to jebie nie fikaj, tylko wpadaj do Krakowa Teraz, Dunk8 napisał(a): o wy k**** w dupe XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 22:34 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:34 (edytowane) Pisaliśmy że najebany Kwachu by to wygrał w pierwszej turze Pisaliśmy ze dudexby to wygrał w pierwszej turze a ja zaryzykuję stwierdzenie że Trzaskowski 2020 też by to wygrał co wy na to? Edytowane Niedziela o 22:35 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 22:35 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:35 2 minuty temu, P_M napisał(a): Na razie mała przewaga KN w liczbie bezwzględnej głosów biorąc pod uwagę, że duże miasta wjadą na koniec. to jest dalej realne zagrozenie? no wez niech ktos powie w koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Niedziela o 22:35 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:35 1 minutę temu, Dunk8 napisał(a): Czekaj czekaj pan, to to chyba kojarzę, a to nie ten zespół przepierdolil europejskie wycieczki w ostatniej kolejce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Niedziela o 22:36 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:36 Teraz, josephnba napisał(a): ja zaryzykuję stwierdzenie że Trzaskowski 2020 też by to wygrał co wy na to? Nie wygrałby, tu zawinili w losowej kolejności Tusk w Polsacie, Gajewska w DPSie, Witek cóż szkodzi obiecać, Komorowski z dubletem do Kaczorów. Trzask sam w sobie zaliczył podobne występy, ale jego środowisko zrobiło mu cholernie pod górkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 22:38 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:38 Teraz, P_M napisał(a): Nie wygrałby, tu zawinili w losowej kolejności Tusk w Polsacie, Gajewska w DPSie, Witek cóż szkodzi obiecać, Komorowski z dubletem do Kaczorów. Trzask sam w sobie zaliczył podobne występy, ale jego środowisko zrobiło mu cholernie pod górkę. Rafał 2020 był świeży, zaskakiwał i mógł kupić niezdecydowanych Rafał 2025 był zblazowany, zmęczony, niewiarygodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Niedziela o 22:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:39 3 minuty temu, josephnba napisał(a): a ja zaryzykuję stwierdzenie że Trzaskowski 2020 też by to wygrał co wy na to? No nie wiem. Kadry platformy z Tuskiem, Gajewska, Zembaczyńskim, Szczerba czy Jońskim robili baaaardzo dużo, żeby zmobilizować drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 22:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:39 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to jest dalej realne zagrozenie? no wez niech ktos powie w koncu W dużych miastach wiadomo ze Rafał może mieć lepsze wyniki więc ujwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Niedziela o 22:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:39 Teraz, josephnba napisał(a): Rafał 2020 był świeży, zaskakiwał i mógł kupić niezdecydowanych Rafał 2025 był zblazowany, zmęczony, niewiarygodny Niewiarygodny był, bo zmieniał poglądy na przestrzeni ostatnich lat, ale zmieniałby zarówno w wersji 2020 jak i 2025. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Niedziela o 22:40 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:40 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Rafał 2020 był świeży, zaskakiwał i mógł kupić niezdecydowanych Rafał 2025 był zblazowany, zmęczony, niewiarygodny W 2020 jak wszedł na zastępstwie to nie miał czasu tej wiarygodności stracić, tutaj miał za dużo czasu po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi