fluber Opublikowano wczoraj o 05:49 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:49 4 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Ciekawe że stronę wcześniej wrzuciłeś ich artykuł o Tomaszu Mentzenie. Chodzi o sam fakt, że toczy się wobec niego postępowanie sądowe. Kursy STS z dziś: Trzaskowski 1,80 Nawrocki 2,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 05:52 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:52 https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kristi-noem-ostrzegala-przed-rafalem-trzaskowskim-wladyslaw-kosiniak-kamysz-reaguje/xkcbe2m,79cfc278 Karol „Namaszczony” Nawrocki , Vivat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano wczoraj o 06:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:01 (edytowane) 12 minut temu, fluber napisał(a): Chodzi o sam fakt, że toczy się wobec niego postępowanie sądowe. Kursy STS z dziś: Trzaskowski 1,80 Nawrocki 2,00 A mi chodzi o sam fakt braku konsekwencji. Edytowane wczoraj o 06:03 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 06:12 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:12 11 godzin temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Pamiętajcie że pizdą karmieni nie mogą grypsować W sumie to dawno nie miałem kontaktu ze środowiskiem ludzi, ale mi się wydaje że zasady się bardzo zmieniły. Sam nigdy nie siedziałem, za to sporo moich kumpli pierdziało w pasiaki i często jeździłem na widzenia . Kiedyś (znaczy w moim prime) to Cygany nie mieli prawa grypsować, mało tego grypsujący nie mógł siedzieć z Siouksami pod celą , teraz widzę że są już dopuszczeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano wczoraj o 06:27 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:27 20 minut temu, Koelner napisał(a): https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kristi-noem-ostrzegala-przed-rafalem-trzaskowskim-wladyslaw-kosiniak-kamysz-reaguje/xkcbe2m,79cfc278 Karol „Namaszczony” Nawrocki , Vivat! Żadna Kristi, czy nawet sam imperialny ambasador już tutaj nie pomoże kandydatowi obozu patriotycznego. Wygra kandydat obozu demokratycznego.Z prostego powodu. Tusk w tym tygodniu został już wystarczająco zmemowany. Jak to wyglądałoby jeśli znów zaszłaby konieczność uroczystego unieważniania głosowania. Końcowe słowa o partii rządzącej prorocze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano wczoraj o 07:04 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk8 Opublikowano wczoraj o 07:17 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:17 13 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): YT chyba ściągnął właśnie film Mazurka o Muranie chwilę po publikacji Koło północy już wrócił, czasami chwilowo YT coś tam weryfikuje i chyba na chwilę są ukrywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano wczoraj o 07:26 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:26 9 minut temu, Dunk8 napisał(a): Koło północy już wrócił, czasami chwilowo YT coś tam weryfikuje i chyba na chwilę są ukrywane Wrócił, ale w nieco zmienionej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 08:05 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:05 47 minut temu, Dunk8 napisał(a): Koło północy już wrócił, czasami chwilowo YT coś tam weryfikuje i chyba na chwilę są ukrywane nie, film był krótszy o prawie 10 minut, musieli coś wyciąć żeby był zjadliwy dla algorytmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 08:08 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:08 Właśnie się dowiedziałem u fryzjerki, że Jacek Murański udowodnił, że Nawrocki jak pracował w Grand Hotelu to dostarczał prostytutki WIelkiego BU gościom hotelowym i tak premier mówi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano wczoraj o 08:12 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano wczoraj o 08:34 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:34 Czarnek jak łże, to nawet mu brew nie drgnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 09:08 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:08 59 minut temu, fluber napisał(a): Właśnie się dowiedziałem u fryzjerki, że Jacek Murański udowodnił, że Nawrocki jak pracował w Grand Hotelu to dostarczał prostytutki WIelkiego BU gościom hotelowym i tak premier mówi:) Naprostowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 09:10 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:10 1 minutę temu, P_M napisał(a): Naprostowałeś? Oczywiście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano wczoraj o 09:10 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:10 1 minutę temu, P_M napisał(a): Naprostowałeś? Nauczał baby u fryzjera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 09:11 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:11 1 minutę temu, fluber napisał(a): Oczywiście:) Z jakim skutkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 09:13 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:13 Teraz, P_M napisał(a): Z jakim skutkiem? No pokazałem jej kiedy się urodził Nawrocki, kiedy Masiak i kiedy Nawrocki pracował w hotelu i sama wyciągnęła wnioski. Ale nie sądzę by to wpłynęło na jej głos:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 09:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:25 14 minut temu, jack napisał(a): Nauczał baby u fryzjera fryzjerki nie lubią Ukraińców bo konkurencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 09:54 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:54 @RappaR dodaj do ankiety zembaczynskiego z wariografem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano wczoraj o 09:59 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:59 Ma ktoś rozklad głosów 1.tury w kategoriach wiekowych lub z jakimś chociaż podziałem młodzi/starzy czy tam <40l i >40l? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi