Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Coś za bardzo łańcuch dziś poluzowali :(

Ale jak chcesz w wolnej chwili dać rady życiowe, gdzie żyć, jak zarabiać, kto jest cwaniakiem itp. to się nie krępuj. Również podziel się swoją wiedzą na temat dowolnej działalności gospodarczej. Chętnie posłucham mądrości.

dam ci jedną radę, bo już mnie zmęczyłeś

jak jesteś lamusem z 'neckbeardem' to nie próbuj dokuczać innym 🙃

3 godziny temu, Koelner napisał(a):

@blackmagic @josephnba @RappaR

PRZEPRASZAĆ WYMIAR SPRAWIEDLIWOŚĆ I MYK DO CANNOSY NA POKUTĘ!!!

cały czas ulegać trollingowi KONTO - W LIKWIDACJI to niezła beka 

Ale ja nie przepraszam. 

Moje poglądy są stałe i cały uważam, że sędziowie to klasa feudalne niewoląca resztę społeczeństwa poza kontrolą obywatelską. 

9 minut temu, julekstep napisał(a):

dam ci jedną radę, bo już mnie zmęczyłeś

jak jesteś lamusem z 'neckbeardem' to nie próbuj dokuczać innym 🙃

Pablo81 jest starym, samotnym ochroniarzem na magazynie w Niemczech, który na forum pisze jakieś zmyślone historie o swoim życiu, a Ty z nim prowadzisz dyskusję.

Słabo.

11 minut temu, julekstep napisał(a):

jest delikatna różnica między konwojem bezpośrednio do psychiatryka a zahaczeniem po drodze o DPS gdzie mógł zrobić krzywdę niewinnym ludziom

Ziobro wyraźnie napisał -"wyszedł na wolność. Przy jego zatrzymaniu znaleziono listę nazwisk planowanych ofiar – na pierwszym miejscu prezes Jarosław Kaczyński, mnie również wymienił. Minął jeden dzień na wolności i bandyta już zdążył grozić ludziom! Kto w ogóle pozwolił, by taki morderca opuścił więzienie?!"

5 minut temu, julekstep napisał(a):

widziałem fotosy! polecam!

No ty masz same z dawnych lat :) Tych "grubych" nie wrzucasz? :)

A swoją drogą to schodzisz na kolejne pokłady "dyskusji", od dopierdalania się o miejsce zamieszkania, po dopierdalnie się o pracę/działalność, kończąc na czyimś zaroście ❤️

Przyznałbys , że kolega manipuluje, to doznajesz jakichś spazmów. Cóż miałeś okazję, a faktycznie dalej jesteś obciagaczem :)

26 minut temu, julekstep napisał(a):

jest delikatna różnica między konwojem bezpośrednio do psychiatryka a zahaczeniem po drodze o DPS gdzie mógł zrobić krzywdę niewinnym ludziom

sio już

A największa roznica jest sugerować upadek sadownictwa i pisać o tym ze jest na wolności przez Tuska czy jak tam to leciało w tej śmiesznej tv 

Największa manipulacja jest użycie słów na wolności. 

Teraz będziesz to rozcieńczał i jeszcze sugerował ze ta podwózka to największa afera 

kek

5 minut temu, Pablo81 napisał(a):

A swoją drogą to schodzisz na kolejne pokłady "dyskusji", od dopierdalania się o miejsce zamieszkania, po dopierdalnie się o pracę/działalność, kończąc na czyimś zaroście ❤️

a Ty każdy kolejny pokład przeżywasz

pięknie

a teraz już serio mnie nie zaczepiaj bo nudzisz xD

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

A największa roznica jest sugerować upadek sadownictwa i pisać o tym ze jest na wolności przez Tuska czy jak tam to leciało w tej śmiesznej tv 

w sensie że wg. Ciebie sądownictwo jest w PL w dobrym miejscu?

We

Teraz, julekstep napisał(a):

pięknie

Bo piszesz w zależności kto napisze a nie w zależności co napisze 

2 minuty temu, julekstep napisał(a):

pięknie

w sensie że wg. Ciebie sądownictwo jest w PL w dobrym miejscu?

W fatalnym. I jest dla mnie oczywiste przez kogo tak jest 

Jakkolwiek trudno jest ustalić szlak Cyby 18 marca i są dwie opcje...

1. ZK 🚔 DPS 🚔 SP

2. ZK 🚔 SP

... to przynajmniej niezawodny Onet jasno i klarownie wyjawił powód zwolnienia z ZK. Nawet nie trzeba klikać w link ;)

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/znamy-powody-uwolnienia-ryszarda-cyby-przed-laty-zabil-dzialacza-pis/v2kgtr9

27 minut temu, RappaR napisał(a):

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/fikcyjne-zatrudnienie-rektora-collegium-humanum-tyle-zarobil-we-wroclawiu/ew8262z

Pięknie KO rozkrada publicznie miliardy złotych :) A jej wyborcy się uśmiechają. 

Dzień bez manipulacji jest dniem straconym. Wartość fikcyjnego zatrudnienia 75 tys. (Tak, to jest naganne i powinno zostać ukrane) i Sutryk jest bezpartyjny. Czy Wy naprawdę skoro KO robi wg Was tyle złego nie możecie raz napisać bez kłamstw lub manipulacji.

10 minut temu, Gregorius napisał(a):

Dzień bez manipulacji jest dniem straconym. Wartość fikcyjnego zatrudnienia 75 tys. (Tak, to jest naganne i powinno zostać ukrane) i Sutryk jest bezpartyjny. Czy Wy naprawdę skoro KO robi wg Was tyle złego nie możecie raz napisać bez kłamstw lub manipulacji.

W wyborach samorządowych w 2024 wystartował ponownie na prezydenta Wrocławia (z ramienia KWW Jacek Sutryk Lewica i Samorządowcy z oficjalnym poparciem Platformy Obywatelskiej[19]). W pierwszej turze z 7 kwietnia zdobył 34,3% głosów, przechodząc do drugiej tury[20]

Nie wiem gdzie jest kłamstwo.

Nie napisałem, że w linku jest o działaczu KO i miliardach, ale o tym, że łącznie przez swoje rządy KO rozkradło publicznie miliardy złotych, co jest prawdą, podobnie jak to, że jej wyborcy się uśmiechają.

A to po prostu kolejny przykład jest KO ze swoimi współpracownikami kręci wały 

37 minut temu, RappaR napisał(a):

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/fikcyjne-zatrudnienie-rektora-collegium-humanum-tyle-zarobil-we-wroclawiu/ew8262z

Pięknie KO rozkrada publicznie miliardy złotych :) A jej wyborcy się uśmiechają. 

mentalnosc tych ludzi jest zjebana, po prostu. pare dni temu w jakims rezimowym radio typiara gadala z typem (oboje z kodziarstwa) i zeszlo na temat rachunkow. typ stwierdzil, ze oplaty poszly mocno w gore, na co typiara odrzekla (cytaty niedoslowne, bo z pamieci pisze, ale sens oddany): 'nie rob z siebie meczennika'. on do niej - 'wszyscy wiecej placimy, ty tez!', na co ona - 'trudno.' 😄...