Gregorius Opublikowano wczoraj o 10:47 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:47 1 godzinę temu, blackmagic napisał(a): No czasem brakuje czasu na sprawdzenie każdego źródła które jest tu cytowane. Wystarczyć założyć ze Fluber manipuluje i przed sprawdzaniem podchodzić z dużą ostrożnością do tego co pisze. Można się mylić i przez przypadek wprowadzić innych w błąd ale takie osoby jak On robią to moim zdaniem z premedytacja. StaryFan kiedyś robil podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano wczoraj o 11:09 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:09 @julekstep dawaj na ratunek fluberowi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 11:20 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:20 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): @julekstep dawaj na ratunek fluberowi! ale przed czym mam ratować flubera przed triumfalizmem antypisów spowodowanym tym że ich tow. Cyba rozrabiał jednak w DPSie a nie na ulicy? nie no jak tak to jest zajebiście, wszystko w Państwie działa a fluber manipulant i to tu jest problem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 11:26 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:26 6 minut temu, julekstep napisał(a): ale przed czym mam ratować flubera przed triumfalizmem antypisów spowodowanym tym że ich tow. Cyba rozrabiał jednak w DPSie a nie na ulicy? nie no jak tak to jest zajebiście, wszystko w Państwie działa a fluber manipulant i to tu jest problem! OBCIĄGACZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 11:27 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:27 Teraz, Koelner napisał(a): OBCIĄGACZ japa beta-tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano wczoraj o 11:28 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:28 2 minuty temu, julekstep napisał(a): ale przed czym mam ratować flubera przed triumfalizmem antypisów spowodowanym tym że ich tow. Cyba rozrabiał jednak w DPSie a nie na ulicy? nie no jak tak to jest zajebiście, wszystko w Państwie działa a fluber manipulant i to tu jest problem! Brawo, brawo! Słusznie zauważyłeś, że manipulacja to nie problem (sarkastyczny ton wypowiedzi zapewne dobrze odczytałem), więc wszystko oki i jestem dalej uśmiechnięty Kto nie poddaje się manipulacji, to antypis, którego towarzysze cię otaczają? Fajnie jak używasz nomenklatury radykała. Przekaz na tym zyskuje<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 11:30 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:30 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Brawo, brawo! Słusznie zauważyłeś, że manipulacja to nie problem (sarkastyczny ton wypowiedzi zapewne dobrze odczytałem), więc wszystko oki i jestem dalej uśmiechnięty Kto nie poddaje się manipulacji, to antypis, którego towarzysze cię otaczają? Fajnie jak używasz nomenklatury radykała. Przekaz na tym zyskuje<3 jakoś nie zwróciłeś uwagi na analogiczną manipulację mayora (pominięcie DPSu, info tylko o konwoju do psychiatryka) czemu? Edytowane wczoraj o 11:31 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 11:31 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:31 Zbigniew Ziobro | SP To się nie mieści w głowie: członek platformy, który z nienawiści zamordował działacza PiS w Łodzi, wyszedł na wolność. Przy jego zatrzymaniu znaleziono listę nazwisk planowanych ofiar – na pierwszym miejscu prezes Jarosław Kaczyński, mnie również wymienił. Minął jeden dzień na wolności i bandyta już zdążył grozić ludziom! Kto w ogóle pozwolił, by taki morderca opuścił więzienie?! Ta decyzja to prowokacja Tuska i jego kompanów – która realnie zagraża życiu ludzi. Jakby tego było mało, ludzie Bodnara i Tuska prześladują księży, urzędniczki i świadków, ignorują wyroki Sądu Najwyższego, paraliżują Trybunał Konstytucyjny i PKW. To ma być ta ich “praworządność” i “demokracja”?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 11:31 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:31 3 minuty temu, julekstep napisał(a): japa beta-tankerze miałeś szansę się lekko zrehabilitować ale byłeś OBCIĄGACZEM, jesteś OBCIĄGACZEM i będziesz OBCIĄGACZEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 11:32 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:32 Teraz, Koelner napisał(a): miałeś szansę się lekko zrehabilitować ale byłeś OBCIĄGACZEM, jesteś OBCIĄGACZEM i będziesz OBCIĄGACZEM a Twój stary to Twoja stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 11:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:40 6 minut temu, julekstep napisał(a): jakoś nie zwróciłeś uwagi na analogiczną manipulację mayora (pominięcie DPSu, info tylko o konwoju do psychiatryka) czemu? nie wiem, ale się domyślam Gdzie widzisz manipulację ? -TV Republika podała, że powodem wypuszczenia na wolność Cyby było "zawieszenie postępowania wykonawczego" w związku z oczekiwaniem przez niego na decyzję sądu o rozpoczęciu przymusowego leczenia psychiatrycznego. Stacja przekazała ponadto, że po opuszczeniu więzienia mężczyzna udał się do Częstochowy, gdzie był zameldowany. Tam miał trafić do placówki, oferującej pomoc socjalną, skąd następnego dnia został — po tym, jak groził innym, przy użyciu niebezpiecznego przedmiotu — przeniesiony do zakładu psychiatrycznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano wczoraj o 11:43 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:43 (edytowane) 16 minut temu, julekstep napisał(a): jakoś nie zwróciłeś uwagi na analogiczną manipulację mayora (pominięcie DPSu, info tylko o konwoju do psychiatryka) czemu? 'Przekazał, że według wiedzy sądu skazany został przewieziony do domu pomocy społecznej, a stamtąd do szpitala psychiatrycznego." Najpierw - manipulacja nie jest taka zła, bo państwo ma większe problemy. Potem - a Mayor też manipulował. Hahaha, wszystkie chwyty dozwolone w walce z towarzyszami antypis Prawdziwy przyjaciel, coach życia, mówiący, kto gdzie ma żyć i jak zarabiać - Julek Edytowane wczoraj o 11:47 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano wczoraj o 11:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:45 13 minut temu, Koelner napisał(a): miałeś szansę się lekko zrehabilitować ale byłeś OBCIĄGACZEM, jesteś OBCIĄGACZEM i będziesz OBCIĄGACZEM Nie. On ma Ojkofobię Trzy razy zgruzował Polaka Rodaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 11:48 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:48 (edytowane) 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): 'Przekazał, że według wiedzy sądu skazany został przewieziony do domu pomocy społecznej, a stamtąd do szpitala psychiatrycznego." Najpierw - manipulacja nie jest taka zła, bo państwo ma większe problemy. Potem - a Mayor też manipulował. Hahaha, wszystkie chwyty dozwolone w walce z towarzyszami antypis Prawdziwy przyjaciel, coach życia, mówiący, kto gdzie ma żyć i jak zarabiać - Julek nie za bardzo wiem co Ty do mnie piszesz średnio mnie to też w sumie interesuje ale miło znów widzieć jaki masz wobec mnie kompleks 11 minut temu, mayor napisał(a): Gdzie widzisz manipulację ? -TV Republika podała, że powodem wypuszczenia na wolność Cyby było "zawieszenie postępowania wykonawczego" w związku z oczekiwaniem przez niego na decyzję sądu o rozpoczęciu przymusowego leczenia psychiatrycznego. Stacja przekazała ponadto, że po opuszczeniu więzienia mężczyzna udał się do Częstochowy, gdzie był zameldowany. Tam miał trafić do placówki, oferującej pomoc socjalną, skąd następnego dnia został — po tym, jak groził innym, przy użyciu niebezpiecznego przedmiotu — przeniesiony do zakładu psychiatrycznego. fluber podał że wyszedł na wolność i tam narozrabiał przez co trafił do psychiatryka Ty podałeś tylko że został przekonwojowany do psychiatryka a wychodzi na to że Cyba został odstawiony do DPSu gdzie narozrabiał przez co trafił dalej do psychiatryka podsumowując jesteście jak TVP (Ty*) i TVN (fluber*) za PiSu -> najlepiej odpalić Polsat * przypisanie randomowe, JAKOŚ TAK WYSZŁO hihi Edytowane wczoraj o 11:51 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano wczoraj o 11:53 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:53 Teraz, julekstep napisał(a): nie za bardzo wiem co Ty do mnie piszesz średnio mnie to też w sumie interesuje ale miło znów widzieć jaki masz wobec mnie kompleks Kompleks "wobec ciebie"? Przecież towarzysz wylądował w psychiatryku, więc jak @mayormanipulował? 14 minut temu, mayor napisał(a): Gdzie widzisz manipulację ? -TV Republika podała, że powodem wypuszczenia na wolność Cyby było "zawieszenie postępowania wykonawczego" w związku z oczekiwaniem przez niego na decyzję sądu o rozpoczęciu przymusowego leczenia psychiatrycznego. Stacja przekazała ponadto, że po opuszczeniu więzienia mężczyzna udał się do Częstochowy, gdzie był zameldowany. Tam miał trafić do placówki, oferującej pomoc socjalną, skąd następnego dnia został — po tym, jak groził innym, przy użyciu niebezpiecznego przedmiotu — przeniesiony do zakładu psychiatrycznego. A tak sobie Julek napisał, bo nie ma argumentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 11:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:55 (edytowane) 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Kompleks "wobec ciebie"? Przecież towarzysz wylądował w psychiatryku, więc jak @mayormanipulował? jprdl ale ty męczysz 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): A tak sobie Julek napisał, bo nie ma argumentów. czy Ty serio zacytowałeś wpis mayora który napisał PO TYM jak napisałem o jego manipulacji jako argument za tym że nie manipulował we wpisie o którym pisałem? jesteś jeszcze większym tłukiem niż sądziłem lol Edytowane wczoraj o 12:01 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano wczoraj o 12:07 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:07 (edytowane) 14 minut temu, julekstep napisał(a): jprdl ale ty męczysz czy Ty serio zacytowałeś wpis mayora który napisał PO TYM jak napisałem o jego manipulacji jako argument za tym że nie manipulował we wpisie o którym pisałem? jesteś jeszcze większym tłukiem niż sądziłem lol Przeciez czas, a nawet sam fakt publikacji drugiego posta Mayora ma się nijak do faktu, że pierwszy nie był manipulacją. No co ty piszesz, Obciagaczu? Edytowane wczoraj o 12:09 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 12:10 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:10 12 minut temu, julekstep napisał(a): fluber podał że wyszedł na wolność i tam narozrabiał przez co trafił do psychiatryka Ty podałeś tylko że został przekonwojowany do psychiatryka a wychodzi na to że Cyba został odstawiony do DPSu gdzie narozrabiał przez co trafił dalej do psychiatryka podsumowując jesteście jak TVP (Ty*) i TVN (fluber*) za PiSu -> najlepiej odpalić Polsat * przypisanie randomowe, JAKOŚ TAK WYSZŁO hihi To zdecyduj się wyszedł, czy został wywieziony przez konwój SW ? BTW Dopytaj się swojego kumpla trolla, co z tymi 100 trupami powodzian,. Chodzą słuchy że Tusk żeby te ofiary ukryć kazał poćwiartować i zmielić ciała, na Twoim miejscu bym nie jadł kebaba z mielonego mięsa bo chooj wie co może zawierać "kula mocy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 12:14 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:14 (edytowane) 4 minuty temu, mayor napisał(a): To zdecyduj się wyszedł, czy został wywieziony przez konwój SW ? jest delikatna różnica między konwojem bezpośrednio do psychiatryka a zahaczeniem po drodze o DPS gdzie mógł zrobić krzywdę niewinnym ludziom 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Przeciez czas, a nawet sam fakt publikacji drugiego posta Mayora ma się nijak do faktu, że pierwszy nie był manipulacją. No co ty piszesz, Obciagaczu? sio już Edytowane wczoraj o 12:15 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano wczoraj o 12:16 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:16 1 minutę temu, julekstep napisał(a): jest delikatna różnica między konwojem bezpośrednio do psychiatryka a zahaczeniem po drodze o DPS gdzie mógł zrobić krzywdę niewinnym ludziom sio już Coś za bardzo łańcuch dziś poluzowali Ale jak chcesz w wolnej chwili dać rady życiowe, gdzie żyć, jak zarabiać, kto jest cwaniakiem itp. to się nie krępuj. Również podziel się swoją wiedzą na temat dowolnej działalności gospodarczej. Chętnie posłucham mądrości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi