Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, LAF napisał(a):

Natalia Drążek -> podoba mnie się nazwisko! 

3 minuty temu, Alonzo napisał(a):

A odnośnie Mentzena, to chyba niestety kolejna przystawka (tym razem pisu). Piński mówił, że Wipler za dopięcie tego dealu ma dogadane stanowisko prezesa Orlenu. Ciekawe czy tak będzie zweryfikujemy po kolejnych wyborach :P 

Ja mu kibicuje, fajnie byłoby jakby wszedł do II tury wyborów. Złamałoby to na chwilę duopol. 

16 minut temu, Koelner napisał(a):

Miałem to samo napisać! 🤣

16 minut temu, Koelner napisał(a):

Ja mu kibicuje, fajnie byłoby jakby wszedł do II tury wyborów. Złamałoby to na chwilę duopol. 

Wtedy byłaby nawet szansa na wygranie z Bonżurem, bo on ma pewien ograniczony sufit, ale czuję że Jarek na ostatniej prostej będzie jeździł po wiecach z Nawrockim i zakon pisu ogarnie, że ten niezależny to w sumie ich i te 30% zdobędzie.

Ciekawi mnie tez na ile niedoszacowany jest Braun - licze na jakieś 7% w wyborach. Jak będa go też musieli pokazywać w kolorowych/reżimowych ekranikach, to powinien na tym dodatkowo zyskać.

ja możliwe, że pierwszy raz w życiu pójdę na II turę wyborów, żeby tylko przeciwko Bonżurowi zagłosować, bo ten drugi zawsze coś tam jednak temu TuSSkowi zablokuje (tak się przynajmniej łudzę) :P 

Edytowane przez Alonzo

2 godziny temu, Koelner napisał(a):

Ja w drugiej turze postawię karnego kutasa przy założeniu że wchodzą popisowcy lub jeśli wejdzie ktoś inny to skreślę właśnie tę drugą osobę, niezależnie od tego kto to będzie 

Jaki laf jest słodko naiwny z tymi podatkami

On coś studiuje? 

Bo jeśli tak to zaczynam się martwić o przyszłość naszego kraju 

2 godziny temu, Alonzo napisał(a):

Ciekawi mnie tez na ile niedoszacowany jest Braun - licze na jakieś 7% w wyborach. Jak będa go też musieli pokazywać w kolorowych/reżimowych ekranikach, to powinien na tym dodatkowo zyskać.

ja możliwe, że pierwszy raz w życiu pójdę na II turę wyborów, żeby tylko przeciwko Bonżurowi zagłosować, bo ten drugi zawsze coś tam jednak temu TuSSkowi zablokuje (tak się przynajmniej łudzę) :P 

Braun nie dostanie dużo głosów, jeżeli Mentzen będzie miał realne szanse na 2 turę. W takim wypadku wielu potencjalnych wyborców brauna zagłosuje na mentzena