Koelner Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 8 godzin temu, josephnba napisał(a): Koleś jest pojebany, naprawdę zaczynam się bać o najbliższą przyszłość https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Doktryna_Monroego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Doktryna_Monroego raczej zwykły rachunek biznesowy a nie jakieś tam idee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 58 minut temu, jack napisał(a): raczej zwykły rachunek biznesowy a nie jakieś tam idee idee są związane z biznesem tylko dla takich murzynów jak my sprzedaje się „wartości” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): idee są związane z biznesem tylko dla takich murzynów jak my sprzedaje się „wartości” Wartości wynikają z interesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) W dniu 19.02.2025 o 21:13, josephnba napisał(a): To na szczęście nie w tym temacie Koleś jest pojebany, naprawdę zaczynam się bać o najbliższą przyszłość Źle to wygląda. To już lepiej polecam poczytać to - https://www.krn.pl/artykul/rodzaje-oswietlenia-w-ogrodzie-stojace-lampy-ogrodowe,4393 Edytowane 18 Marca przez todo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego k**** mać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 1 minutę temu, Koelner napisał(a): k**** mać "nieaktualny mail" jaka to jest k**** prowizorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 6 minut temu, Koelner napisał(a): k**** mać Przylazł znowu ten pisowski troll... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 33 minuty temu, fluber napisał(a): Przylazł znowu ten pisowski troll... @Koelner znów przekaz tu kopiuje? hatfu tego pisa! POWIEDZ ILE CI PŁACĄ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 12 minut temu, julekstep napisał(a): @Koelner znów przekaz tu kopiuje? hatfu tego pisa! POWIEDZ ILE CI PŁACĄ!!! CIĄGNIJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): k**** mać O ja jebie Jeden maile wagi państwowej trzyma na wp, drugi hasła zapomniał i magazynuje pociski w Ikei Czuję się bezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Może ktoś odświeży moją pamięć, ale czy aż tak rażące błędy były też za podwójnej kadencji PiSu? Mam wrażenie, że lecimy coraz szybciej rownią pochyłą w zakresie braku kompetencji... I to jeszcze ten pasek wisi w sprzyjającej rządowi stacji medialnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 13 minut temu, P_M napisał(a): Może ktoś odświeży moją pamięć, ale czy aż tak rażące błędy były też za podwójnej kadencji PiSu? Mam wrażenie, że lecimy coraz szybciej rownią pochyłą w zakresie braku kompetencji... I to jeszcze ten pasek wisi w sprzyjającej rządowi stacji medialnej... Były gorsze. Jedli sałatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 5 minut temu, RappaR napisał(a): Były gorsze. Jedli sałatkę A rakieta zgubiona przypadkowo odnaleziona po paru msc nie byla większą kompromitacja. Dla mnie była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 5 minut temu, Gregorius napisał(a): A rakieta zgubiona przypadkowo odnaleziona po paru msc nie byla większą kompromitacja. Dla mnie była. Daleko z tyłu w stosunku do sałatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 21 minut temu, Gregorius napisał(a): A rakieta zgubiona przypadkowo odnaleziona po paru msc nie byla większą kompromitacja. Dla mnie była. Przynajmniej dostali maila żeby jej szukać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 12 minut temu, fluber napisał(a): Przynajmniej dostali maila żeby jej szukać;) Od Putina? Może i Antoni dostał.. Bo o tym że Państwo szukało to pierwsze słyszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 13 minut temu, Gregorius napisał(a): Od Putina? Może i Antoni dostał.. Bo o tym że Państwo szukało to pierwsze słyszę. https://oko.press/rakieta-ch-55-betonowa-glowica-analiza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Godzinę temu, RappaR napisał(a): Daleko z tyłu w stosunku do sałatki Ja wiem że lekarze nie potrzebują w matematykę. Ale jeżeli przyswoisz bardzo trudne zagadnienie WSPÓLNY MIANOWNIK właśnie z zakresu matmy to może zrozumiesz że tych pajaców mam w równym nieposzanowaniu i jedynym tie breakerem jest ta chamska morda tłuste włosy brak ogłady i wyczucia co można robić w Sejmie a czego nie bardzo. Jedni i drudzy mało co potrafią. Ale ci drudzy się myją stosownie ubierają i nie żrą tam gdzie nie chlew. Piszesz namiętnie o sałatce dalej nie rozumiejąc mojego przekazu. Jedni i drudzy mieli wtopy. Ale jedni z nich nawet tego nie pudrowali i dupy nie podcierali. Sorry. Mam awersję do obu frakcji bo nic sobą nie reprezentują ale wyjątkowo ta sałatka mi nie siadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Ale ci drudzy się myją XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi