fluber Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 7 minut temu, jack napisał: Ja byłem przed 9tą i w kolejkach stało w sumie ze 100 osób. Długo czekałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Długo czekałeś? Z 10 minut. Idzie dość sprawnie bo do każdej ulicy była osobna kolejka. Coś mi się zdaje, że przed druga turą, o ile do niej dojdzie, głównym tematem będą wydatki na melioracje i ochronę przeciwpowodziową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Ludzie wrzucają kolejki po 100-200 metrów poza lokalem. Może być problem na zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 25% na 12 vs 17% w 2015...spora różnica, ale mam wrazenie, ze ta różnica wynika głównie z covidu i sporego grona, które chciało uniknąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WD_czterdzieści Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) https://streamable.com/i8psms Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 z frekwencji wynika ze mobilizacja w duzych miastach i na polnocnym zachodzie jest nieporownywalnie wieksza niz w malych miastach i wioskach oraz poludniowym wschodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Bazarek od M. Palade: Dynia (pestki - paczka) za 42,50 zł Truskawki (2 łubianki) za 30,40 zł Humus (dwa słoiczki) za 12,60 zł Botwina (1 pęczek) za 7,20 zł Buraki (1 kg) za 3,20 zł Kapusta (1 sztuka) za 2,70 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Godzinę temu, Kepler napisał: Bazarek od M. Palade: Dynia (pestki - paczka) za 42,50 zł Truskawki (2 łubianki) za 30,40 zł Humus (dwa słoiczki) za 12,60 zł Botwina (1 pęczek) za 7,20 zł Buraki (1 kg) za 3,20 zł Kapusta (1 sztuka) za 2,70 zł wyniki z exit poll bardzo zblizone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Dudex wygra w II turze, elektorat Pisu się zmobilizuje, szczególnie podkarpacie. Do tego cześć Bosaka i WKK pojdzie na Dudę, cześć nie pojdzie w ogole. Na oko to starczy na Rafała, tym bardziej, ze jakiś syf pewnie już czeka na wypuszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Wyniki mocno zaskakujące. Nie mówię o Trzaskowskim i Dudzie, ale ze Kamysz i Biedroń aż tak mało, Bosak w sumie się spodziewałem, że będzie miał dwucyfrowy, a Hołownia 13,4%. Widzę że zawsze jest grupa ludzi gotowa zagłosować za kimkolwiek spoza partii politycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 20-pare minut po zakończeniu. Żeby zobaczyć całą czołową trójkę kandydatów musiałem przełączyć na.... TVN. Polsat i TVP cały czas Duda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 17 minut temu, polskignom napisał: Dudex wygra w II turze, elektorat Pisu się zmobilizuje, szczególnie podkarpacie. Do tego cześć Bosaka i WKK pojdzie na Dudę, cześć nie pojdzie w ogole. Na oko to starczy na Rafała, tym bardziej, ze jakiś syf pewnie już czeka na wypuszczenie. Mam odwrotnie. Ludzie którzy głosowali na bosaka bojkotują. Nie znam nikogo kto głosowałby w drugiej turze na Dudę. Wkk to samo. Holowni elektorat to przede wszystkim trzaskowski. bedzie blisko ale wydaje mi się ze wygra trzaskowski (na dzień dzisiejszy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 9 minut temu, Camelus napisał: 20-pare minut po zakończeniu. Żeby zobaczyć całą czołową trójkę kandydatów musiałem przełączyć na.... TVN. Polsat i TVP cały czas Duda. odśpiewał hymn , 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 24 minuty temu, polskignom napisał: Na oko to starczy na Rafała, tym bardziej, ze jakiś syf pewnie już czeka na wypuszczenie. Szukali czegoś u jego byłych studentów oraz w pracy jego żony, ale nic ciekawego nie znaleźli. Raczej będą zgrane karty czyli LGBT, afera ściekowa, lekcje masturbacji zamiast lekcji religii, no i pomylenie głosowań nad wiekiem emerytalnym (bo on w zasadzie pomylił głosowanie nad podwyższeniem z głosowaniem nad obniżeniem niż świadomie skłamał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 7 minut temu, karl napisał: Mam odwrotnie. Ludzie którzy głosowali na bosaka bojkotują. Nie znam nikogo kto głosowałby w drugiej turze na Dudę. Wkk to samo. Holowni elektorat to przede wszystkim trzaskowski. Sondaże przepływów elektoratów Bosaka i Hołowni wyglądały bardzo słabo dla Dudy. Będzie bardzo równo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 18 minut temu, Koelner napisał: odśpiewał hymn , 30 minut No dosłownie szok , nie spodziewałem się . Muszę napisać coś o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 41 minut temu, polskignom napisał: elektorat Pisu się zmobilizuje, szczególnie podkarpacie. Może tak a może nie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 8 minut temu, BMF napisał: Sondaże przepływów elektoratów Bosaka i Hołowni wyglądały bardzo słabo dla Dudy. Będzie bardzo równo. u bosaka wychodzilo u palade po 1/3 na trzaskowskiego , dude i bojkot. u holowni za to slabo dla dudy 75-7. ale to byla prognoza jak holownia mial 7% w sondazu. wkk 65-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Jak wiadomo regulacje rzek zaczyna się od suvow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi