josephnba Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Godzinę temu, Koelner napisał(a): na tego który ma lepsze pierwsze pierdolnięcie -> stawiam na Lekarza jakie proponujecie dla nich ksywki? Jestem tu za chudy, to nie 2010 rok Godzinę temu, RappaR napisał(a): Kontynuuj wyliczankę. Z chęcią się dowiem od kogo jeszcze jesteś twardszy i komu dasz radę. Dla mnie Twoje najlepsze teksty na forum, proszę, nie zatrzymuj się. ? Wystarczy mi że schody i ja dalibyśmy radę tobie Reszta jest mi kompletnie obojętna A i jeszcze ostatnio sparowałem z synem i też dałem radę wytrzymać 3 rundy więc on też by ci wpierdolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Dziś praktycznie stwierdzono że wybory prezydenckie nie odbędą się w sposób legalny, a tutaj dyskusja o tym kto ma większego sierpowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): na tego który ma lepsze pierwsze pierdolnięcie -> stawiam na Lekarza jakie proponujecie dla nich ksywki? MENGELE vs FIRESTARTER proste 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): na tego który ma lepsze pierwsze pierdolnięcie -> stawiam na Lekarza jakie proponujecie dla nich ksywki? MENGELE vs FIRESTARTER proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Ale tak serio o co Ci chodzi? Uninvited porada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Godzinę temu, memento1984 napisał(a): Uninvited porada! Ale do czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 12 godzin temu, Koelner napisał(a): na tego który ma lepsze pierwsze pierdolnięcie -> stawiam na Lekarza jakie proponujecie dla nich ksywki? Nie wróżę za dużych wpływów z ppv Lepsze to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Ja się z nikim nie biję, wiele razy deklarowałem swój pacyfizm, po prostu bawi mnie Janusz o wzroście i proporcjach Kaczyńskiego straszący wszystkich wpi****lem przez internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 10 minut temu, jack napisał(a): Nie wróżę za dużych wpływów z ppv Lepsze to: c***owe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 16 minut temu, RappaR napisał(a): Ja się z nikim nie biję, wiele razy deklarowałem swój pacyfizm, po prostu bawi mnie Janusz o wzroście i proporcjach Kaczyńskiego straszący wszystkich wpi****lem przez internet. Myślę, że się po prostu boisz i jesteś mocny tylko zza klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 11 minut temu, Pablo81 napisał(a): Myślę, że się po prostu boisz i jesteś mocny tylko zza klawiatury Możliwe, nie mniej to ja byłem na zlotach i się przywitałem z forumowiczami, a nie gniję jako stary cieć za minimalną niemiecką w ponazistowskiej szopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Możliwe, nie mniej to ja byłem na zlotach i się przywitałem z forumowiczami, a nie gniję jako stary cieć za minimalną niemiecką w ponazistowskiej szopie. Żebyś był tak skory do konfrontacji na żywo, z jaką łatwością obrażasz innych zza klawiatury. Masz teraz szansę, ale wiadomo, że nie skorzystasz. Kozak w necie, pizda w świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Żebyś był tak skory do konfrontacji na żywo, z jaką łatwością obrażasz innych zza klawiatury. Masz teraz szansę, ale wiadomo, że nie skorzystasz. Kozak w necie, pizda w świecie Ale ja na żywo zachowuję się tak samo, pojedziesz na zlot jakiś, wyśmieję Ciebie w twarz tymi samymi tekstami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 5 minut temu, RappaR napisał(a): Ale ja na żywo zachowuję się tak samo, pojedziesz na zlot jakiś, wyśmieję Ciebie w twarz tymi samymi tekstami Na Święta będę jechał do Zakopanego. Mogę podjechać przy okazji do ciebie na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Na Święta będę jechał do Zakopanego. Mogę podjechać przy okazji do ciebie na chwilę To zorganizuj zlot przy okazji, jak nie będę miał dyżuru to wpadnę(wolne 21, 27 i 30) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 5 minut temu, RappaR napisał(a): To zorganizuj zlot przy okazji, jak nie będę miał dyżuru to wpadnę(wolne 21, 27 i 30) Na zlot nie mam czasu Mogę do Ciebie na szybkie pogaduchy podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 11 minut temu, Pablo81 napisał(a): Na zlot nie mam czasu Mogę do Ciebie na szybkie pogaduchy podjechać Wolę spędzać swój ograniczony czas wolny lepiej. Mogę się spotkać na zlocie, wyśmiać w twarz i potem spędzić resztę czasu na rozmowie z lepszymi userami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Wolę spędzać swój ograniczony czas wolny lepiej. Mogę się spotkać na zlocie, wyśmiać w twarz i potem spędzić resztę czasu na rozmowie z lepszymi userami No to pozostaje ci obrażanie innych zza klawiatury. Miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 oooooo coraz więcej freak fightów nam się szykuje. Marcin Najman to geniusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Godzinę temu, RappaR napisał(a): Ja się z nikim nie biję, wiele razy deklarowałem swój pacyfizm, po prostu bawi mnie Janusz o wzroście i proporcjach Kaczyńskiego straszący wszystkich wpi****lem przez internet. Kaczyński ma 181 cm? Na zdjęciach wyglądał na niższego Ale nie martw się, to nie jedyna rzecz w której się mylisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 14 minut temu, josephnba napisał(a): Kaczyński ma 181 cm? Na zdjęciach wyglądał na niższego Ale nie martw się, to nie jedyna rzecz w której się mylisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi