Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, josephnba napisał(a):

Jestem pizdą bo biłbym gejów w grupie ale ciebie pobilbym sam, co czyni cię jeszcze większą pizdą niż mnie ;)

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

Ty To byś został pobity przez drugie piętro bez windy. 

20 minut temu, josephnba napisał(a):

Czyli drugie piętro też jest mniejszą pizdą niż ty. 

podbijam temat e-nba mma

2 godziny temu, RappaR napisał(a):

David jest (podobno, nie sprawdzałem bliżej) gejem. 

nie wiem co mam napisac ;/ moze czas znalezc znajomych z rodzinami (zaczalem lubic ta "mantre Komorowskiego" -> "zmien prace, wez kredyt" -> "zmien otoczenie, zaloz zwiazek"?

mi sie nie chce wychodzic z mojej banki, tj najblizsze grono same rodziny. troche "dalej" jeden rozwodnik a tak sami ludzie w zwiazkach. singli (28+ lat) w otoczeniu wymienie z imienia dwie osoby. starsza, 40+, zaczyna siadac na psyche.

u Ciebie widac mocne tendencje konserwatywne, a tkwisz na tej singielskiej plantacji, jak Czarnecki w Europarlamencie. 

15 minut temu, memento1984 napisał(a):

nie wiem co mam napisac ;/ moze czas znalezc znajomych z rodzinami (zaczalem lubic ta "mantre Komorowskiego" -> "zmien prace, wez kredyt" -> "zmien otoczenie, zaloz zwiazek"?

mi sie nie chce wychodzic z mojej banki, tj najblizsze grono same rodziny. troche "dalej" jeden rozwodnik a tak sami ludzie w zwiazkach. singli (28+ lat) w otoczeniu wymienie z imienia dwie osoby. starsza, 40+, zaczyna siadac na psyche.

u Ciebie widac mocne tendencje konserwatywne, a tkwisz na tej singielskiej plantacji, jak Czarnecki w Europarlamencie. 

Byłem teraz na Maderze z rodziną z rocznym dzieckiem, no szału nie ma.

Lubię swoich znajomych, dobrze mi z nimi i serio dobrze mi w swojej bańce.

Mam trochę znajomych w związkach i wyciągnąć ich gdziekolwiek ciężko, single bardziej elastyczni. 

2 godziny temu, RappaR napisał(a):

Straszenie wpi****lem przez internet w Twoim wykonaniu komiczne jak zawsze :D 

A gdzie ty straszenie wpi****lem? 

Napisałem tylko że jesteś większą pizdą niż ja i drugie piętro 

2 godziny temu, Koelner napisał(a):

ja stawiam 50 zł na Naszego Umiłowanego Lekarza 

Już wygrałeś, bo poddaję walkę 

Nie chcę się spocić 

52 minuty temu, RappaR napisał(a):

Byłem teraz na Maderze z rodziną z rocznym dzieckiem, no szału nie ma.

que?

52 minuty temu, RappaR napisał(a):

Lubię swoich znajomych, dobrze mi z nimi i serio dobrze mi w swojej bańce.

Mam trochę znajomych w związkach i wyciągnąć ich gdziekolwiek ciężko, single bardziej elastyczni

pulapka 21szego wieku! nie ma sie co smiac. zblizajac sie do 40stki opcje dla faceta sa ~takie:

a) podobna hedonistyczna wariatka/"korpo" entuzjastka (20lat nikt nie podjal ryzyka/"wpadl" -> chyba najwieksza potencjalna "muka")

b) rebound (40stki to pewnie bedzie peak?)

c) 10+ lat roznicy (chyba mialbys najlatwiejszy deal, najwieksza pula, jakas mloda dziewczyna zafascynowana jeszcze w miare mlodym Panem Lekarzem)

Godzinę temu, josephnba napisał(a):

A gdzie ty straszenie wpi****lem? 

Napisałem tylko że jesteś większą pizdą niż ja i drugie piętro 

Już wygrałeś, bo poddaję walkę 

Nie chcę się spocić 

Kontynuuj wyliczankę. Z chęcią się dowiem od kogo jeszcze jesteś twardszy i komu dasz radę. Dla mnie Twoje najlepsze teksty na forum, proszę, nie zatrzymuj się. 

59 minut temu, memento1984 napisał(a):

que

Byłem teraz na Maderze z ekipą, której częśc stanowiła trzyosobowa rodzina z 14-miesięcznym dzieckiem.

Nic wymarzonego.

Godzinę temu, memento1984 napisał(a):

pulapka 21szego wieku! nie ma sie co smiac. zblizajac sie do 40stki opcje dla faceta sa ~takie:

a) podobna hedonistyczna wariatka/"korpo" entuzjastka (20lat nikt nie podjal ryzyka/"wpadl" -> chyba najwieksza potencjalna "muka")

b) rebound (40stki to pewnie bedzie peak?)

c) 10+ lat roznicy (chyba mialbys najlatwiejszy deal, najwieksza pula, jakas mloda dziewczyna zafascynowana jeszcze w miare mlodym Panem Lekarzem)

Ale tak serio o co Ci chodzi?

3 godziny temu, julekstep napisał(a):

konto do zakładów podeślę na priv

julek-bet, legalny buckmacher!

A jakie są kursy?

Z jednej strony w tematach o starych zlotach czytałem, z Joseph ma naturalną zwinność i siłę, a z drugiej, na sweet fociach z siłki, które były wrzucane na forum, Rappar ma cudowną trwałą...

Na kogo postawić?

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

A jakie są kursy?

Z jednej strony w tematach o starych zlotach czytałem, z Joseph ma naturalną zwinność i siłę, a z drugiej, na sweet fociach z siłki, które były wrzucane na forum, Rappar ma cudowną trwałą...

Na kogo postawić?

kurs na Josepha 1,02

kurs na Rappara 1,01

szli łeb w łeb, ale Joseph zamula na konfach!

4 minuty temu, Koelner napisał(a):

na tego który ma lepsze pierwsze pierdolnięcie -> stawiam na Lekarza

jakie proponujecie dla nich ksywki?

Panowie, serio? Czy Strażak Achilles i Dr Podróżnik muszą to załatwiać na pięści? Jednemu odpadnie drugi Achilles, a drugi przegapi swoje loty i nie będzie miał o czym opowiadać! Lepiej chodźcie na piwo i pokażcie, że potraficie być dorosłymi.