Życie_to_mem Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 14 minut temu, mayor napisał(a): Kiedyś jedna dziewucha zaprosiła mnie na Driggs do Domu Polonii na wieczór z Anthonym Macierewiczem, te chuuje jak nie byli przy korycie to jeździli na chałtury w polonijnych knajpach żeby zarobić na kawałek chleba. Ja z Antkiem zamieniłem dosłownie dwa zdania przy bufecie jeszcze przed jego występem i wiedziałem ze koleś jest pierdolnięty , a niektórzy potrzebowali ośmiu lat i tak do znacznego grona to nie dotarło Antek prywatnie podobno jest spoko ziomkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 5 minut temu, RappaR napisał(a): Piszesz tu tylko rzeczy, których nie powiedziałeś w twarz chowając się za klawiaturą i nie było to parę razy, a pareset na 6,5 tysiąca postów w liczniku Prawie 40 tysięcy jeśli dobrze kojarzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Ktoś kto brał kasę za posty na forum od centrali z Ciemnogrodzkiej , najlepiej wie ile sztuk napisał , nawet z samych PIT-ów to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września (edytowane) 28 minut temu, mayor napisał(a): Ja też nie mogę narzekać, żebym miał przejebane , jak mi praca nie pasowała to szukałem nowej.Tak samo nie mogę powiedzieć żeby można podzielić ludzi według nacji, bo w każdej znajdziesz mądrych i głupich. Czasami wystarczy dwa słowa i już wiesz z kim masz przyjemność. Kiedyś jedna dziewucha zaprosiła mnie na Driggs do Domu Polonii na wieczór z Anthonym Macierewiczem, te chuuje jak nie byli przy korycie to jeździli na chałtury w polonijnych knajpach żeby zarobić na kawałek chleba. Ja z Antkiem zamieniłem dosłownie dwa zdania przy bufecie jeszcze przed jego występem i wiedziałem ze koleś jest pierdolnięty , a niektórzy potrzebowali ośmiu lat i tak do znacznego grona to nie dotarło Gdzie on ma kumpli? Kapuś , szpicel, płatny troll . Nawet nie wiem czy ktokolwiek z otoczenia takiego typa, ma odwagę, albo jest na tyle głupi, żeby szczerze przy nim mówić Ten pił z Macierewiczem, był szoferem hummera u milionera analfabety, robił dla hindusów, Żydów i Meksykanów a to tylko dzisiejsze zwierzenia, ale ja jestem podejrzanym kłamcą przez @Pablo81 bo wymyśliłem nieprawdopodobna i totalnie nie do uwierzenia historię że paru kumpli wspomniało że ich niemieccy przełożeni traktowali z wyższością. Wow Edytowane 22 Września przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 13 minut temu, mayor napisał(a): Ktoś kto brał kasę za posty na forum od centrali z Ciemnogrodzkiej , najlepiej wie ile sztuk napisał , nawet z samych PIT-ów to wyjdzie Wykupilbym PPV żeby zobaczyć jak Macierewicz tłumaczy ci na parówkach jak wyglądał zamach smoleński, a ty jemu jak wykryles pisowskiego płatnego trolla na forum e-nba. Musicie się znowu umówić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 41 minut temu, fluber napisał(a): Ten pił z Macierewiczem, był szoferem hummera u milionera analfabety, robił dla hindusów, Żydów i Meksykanów a to tylko dzisiejsze zwierzenia Tak mi się skojarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 2 godziny temu, fluber napisał(a): Nie uważam się za osobę, która zajmuje się tu wyzywaniem nawet jeśli parę razy na te kilkadziesiąt tysięcy postów użyłem mocniejszych słów. Nie mówię tu rzeczy, których nie powiedziałbym w twarz. Na ktorych forach jeszcze "eksperymentujesz"? Na naszym masz 6,5k xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września 1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Na ktorych forach jeszcze "eksperymentujesz"? Na naszym masz 6,5k xD @fluberma ~39k postów z tego co widzę licząc te nieliczone, dobry pojeb wariat, Rappar 27k, julekstep 35k. Dla porównania, Pablo tylko 10k, josephnba 17k, Koelner 25k, mayor 4k. Ilościowo widać, że Pisowcy mają lepiej płacone niż Pełowcy ;] a Pablo musi napisać do HR-u KO o support. Nie wiem jak tam było z burnerami i drugimi kontami, ale fluber zarejestrował się na forum 12 lat temu i średnio pisze od tego momentu 9 postów dziennie. Legendarny statpadding. (powoli ten sam tier po nieudanej próbie przejścia na emeryturę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września 3 godziny temu, BMF napisał(a): @fluberma ~39k postów z tego co widzę licząc te nieliczone, dobry pojeb wariat, Legendarny statpadding. 40 tysięcy postów na e-nba to statpadding, ale 40 tysięcy punktów w NBA to już goat level?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września 5 godzin temu, BMF napisał(a): @fluberma ~39k postów z tego co widzę licząc te nieliczone, dobry pojeb wariat, Rappar 27k, julekstep 35k. Dla porównania, Pablo tylko 10k, josephnba 17k, Koelner 25k, mayor 4k. Ilościowo widać, że Pisowcy mają lepiej płacone niż Pełowcy ;] a Pablo musi napisać do HR-u KO o support. Nie wiem jak tam było z burnerami i drugimi kontami, ale fluber zarejestrował się na forum 12 lat temu i średnio pisze od tego momentu 9 postów dziennie. Legendarny statpadding. (powoli ten sam tier po nieudanej próbie przejścia na emeryturę) odpierdol się od Wilta on wydawał się przynajmniej zdrowy psychicznie no i z pewnością wielu jego potomków zasila obecnie NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września https://wiadomosci.wp.pl/miazdzacy-raport-nik-media-ujawniaja-nowe-fakty-ws-afery-wizowej-7073926837275584a PiS straszył imigrantami, a sami sprowadzili ich ponad 350k - z czego część (pewnie nieznaczna) w sposób niezgodny z prawem. w raporcie NIK padają sformułowania Cytat W MSZ funkcjonował nietransparentny i korupcjogenny mechanizm wpływania na niektórych konsulów; Wiedziano, że pod konsulatami krocie zarabiają pośrednicy, którzy za pieniądze załatwiają rejestracje na rozmowę z konsulem. Wiedziano, że rzekomi pracownicy z Afryki i Azji, często jadą do Niemiec i tam występują o azyl. Nie zrobiono jednak nic, a konsulów, którzy się ociągali, minister Wawrzyk poganiał e-mailami. I wiadomościami na Whatsappie. ale ciekawe czy ktoś poniesie jakąkolwiek odpowiedzialność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września 32 minuty temu, lorak napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/miazdzacy-raport-nik-media-ujawniaja-nowe-fakty-ws-afery-wizowej-7073926837275584a PiS straszył imigrantami, a sami sprowadzili ich ponad 350k - z czego część (pewnie nieznaczna) w sposób niezgodny z prawem. w raporcie NIK padają sformułowania ale ciekawe czy ktoś poniesie jakąkolwiek odpowiedzialność... W dniu 20.06.2024 o 10:59, julekstep napisał(a): Tak a propos - glownych forumowych specow od afery wizowej, czyli @Reikai i @Pablo81 prosilbym o odniesienie sie do tego jak 'kilkaset tysiecy' zamienilo sie w 607 pięknie się zestarzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września 35 minut temu, lorak napisał(a): ale ciekawe czy ktoś poniesie jakąkolwiek odpowiedzialność... Wawrzyka zatrzymali już w styczniu w tej sprawie 2 minuty temu, Koelner napisał(a): pięknie się zestarzało No przecież to co pisał Julek dalej jest aktualne, weź przeczytaj jeszcze raz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września 6 godzin temu, BMF napisał(a): @fluberma ~39k postów z tego co widzę licząc te nieliczone, dobry pojeb wariat, Rappar 27k, julekstep 35k. Dla porównania, Pablo tylko 10k, josephnba 17k, Koelner 25k, mayor 4k. Ilościowo widać, że Pisowcy mają lepiej płacone niż Pełowcy ;] a Pablo musi napisać do HR-u KO o support. jak to sprawdzasz? bo chciałbym sprawdzić jak to u mnie wygląda per pod-fora żeby wiedzieć jaki % mojej działalności to świadczenie benefitów pracowniczych dla POwców w simce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września (edytowane) 6 godzin temu, BMF napisał(a): berma ~39k postów z tego co widzę licząc te nieliczone, dobry pojeb wariat, Rappar 27k, julekstep 35k. Dla porównania, Pablo tylko 10k, josephnba 17k, Koelner 25k, mayor 4k. Ilościowo widać, że Pisowcy mają lepiej płacone niż Pełowcy ;] a Pablo musi napisać do HR-u KO o support. Nie wiem jak tam było z burnerami i drugimi kontami, ale fluber zarejestrował się na forum 12 lat temu i średnio pisze od tego momentu 9 postów dziennie. Legendarny statpadding. Z ciekawości. Jaka to istotna różnica występuje między 27k w 14 lat, a 10k w 6 lat? Edytowane 23 Września przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września 33 minuty temu, fluber napisał(a): Wawrzyka zatrzymali już w styczniu w tej sprawie tak, i jeszcze ośmiu innym osobom postawiono zarzuty w tej sprawie, ale czy coś więcej z tego będzie? 40 minut temu, Koelner napisał(a): pięknie się zestarzało ten artykuł nieco manipuluje, bo większość z tych ponad 350k wiz była wydana w prawidłowy sposób. ale tak czy inaczej zabawna jest antyimigrancka retoryka PiS skoro sami tylu ich sprowadzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września 7 godzin temu, BMF napisał(a): @fluberma ~39k postów z tego co widzę licząc te nieliczone, dobry pojeb wariat, Rappar 27k, julekstep 35k. Dla porównania, Pablo tylko 10k, josephnba 17k, Koelner 25k, mayor 4k. Ilościowo widać, że Pisowcy mają lepiej płacone niż Pełowcy ;] a Pablo musi napisać do HR-u KO o support. Nie wiem jak tam było z burnerami i drugimi kontami, ale fluber zarejestrował się na forum 12 lat temu i średnio pisze od tego momentu 9 postów dziennie. Legendarny statpadding. (powoli ten sam tier po nieudanej próbie przejścia na emeryturę) Spoko, ja mam 6,5k ale moze wersja mobilna działa inaczej. Przyjmuje te większe liczby i stwierdzam że straszne "no lify" z nich xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Spoko, ja mam 6,5k ale moze wersja mobilna działa inaczej. Przyjmuje te większe liczby i stwierdzam że straszne "no lify" z nich xD symetryści ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września 2 godziny temu, julekstep napisał(a): jak to sprawdzasz? Profil usera -> Zobacz aktywność -> 25 x liczba stron napisanych postów, może gdzieś są te szczegółowe dane, nie wiem. Czyli np. fluber napisał ~30k postów o polityce, ale dokładnie nie wiem. @agresywnychomik - forum nie liczy postów z działu inne (i beGM i czegoś jeszcze ???) z tego co kojarzę, sam masz ~3750 postów, a nie ~2200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi