fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): No tak czasy się zmieniły teraz jeno kwalifikacje xD Nie wiem jak jest w innych podmiotach na tym szczeblu, ale tu gdzie mam iść trzeba posprzątać po ludziach bielana i faktycznie potrzebują kogoś kto ogarnia. A jak sobie dobrze poradzę, to kto wie jakie będą moje dalsze kroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 6 minut temu, fluber napisał(a): Mam odpowiednie kwalifikacje. To nie jest tak, że dostaje stanowisko wyłącznie po znajomości. Sorry, jeżeli tak zabrzmiało Piłem głównie do tego mezaliansu z Platformą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 39 minut temu, fluber napisał(a): Usunięcie konta to podstawowa rzecz, która się powinno zrobić po odejściu z jakiegoś serwisu. Jest mi to jednak ciągle uniemozliwiane. Po przejęła władzę, dostałem fajna ofertę od kumpla z po na fajne stanowisko z szansą na zrobienie kariery politycznej. Nie chcę, żeby mi potem ktoś wyciągał że gdzieś kiedyś chwaliłem PiS, mam prawo do tego żeby moje dane usunąć i chce z niego skorzystać. Żaden Matrix. Tak działa świat. Twoje posty dalej będą na forum w formie cytatów z Twoim nickiem nawet jak usuniesz konto, tak że przykro mi, jesteś skończony, nie ma ucieczki od potężnego e-nba.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 26 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Piłem głównie do tego mezaliansu z Platformą. Sto razy tu powtarzałem, że nie jestem żadnym pisiorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 1 minutę temu, fluber napisał(a): Sto razy tu powtarzałem, że nie jestem żadnym pisiorem Ale byłeś anty-PO. Poza tym nawet jeżeli twoje wpisy zostanie usunięte to serio myślisz, że jak mayor, joseph albo koelner zobaczą news typu ,,nowym wojewodą dolnośląskim został Paweł Fluberowski, wykładowca matematyki stosowanej, członek duszpasterstwa akademickiego, zapalony biegacz i sympatyk koszykówki'' to nie skojarzą faktów i nie doniosą Tuskowi o twojej mrocznej przeszłości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 35 minut temu, agresywnychomik napisał(a): No tak czasy się zmieniły teraz jeno kwalifikacje xD Albo taśmy na byłych kumpli PiSiorów . Koleś z mentalnością donosiciela i szpicla pewnie o to zadbał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 5 minut temu, fluber napisał(a): Sto razy tu powtarzałem, że nie jestem żadnym pisiorem Tera jestes platformersem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 8 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Ale byłeś anty-PO. Poza tym nawet jeżeli twoje wpisy zostanie usunięte to serio myślisz, że jak mayor, joseph albo koelner zobaczą news typu ,,nowym wojewodą dolnośląskim został Paweł Fluberowski, wykładowca matematyki stosowanej, członek duszpasterstwa akademickiego, zapalony biegacz i sympatyk koszykówki'' to nie skojarzą faktów i nie doniosą Tuskowi o twojej mrocznej przeszłości? Nie będzie powiązania z mailem, ani z ip. Żaden problem Ryzyka że ktoś te trójkę dopuści w pobliże Tuska pomine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Teraz, fluber napisał(a): Nie będzie powiązania z mailem, ani z ip. Żaden problem Ryzyka że ktoś te trójkę dopuści w pobliże Tuska pomine Spoko, mam wszystko powiązane u siebie na skrzynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Teraz, fluber napisał(a): Nie będzie powiązania z mailem, ani z ip. Żaden problem Ryzyka że ktoś te trójkę dopuści w pobliże Tuska pomine Kto tam ma linka do Linkedina? @P_M Fluber odkupi albo pis sprzedasz - najlepsza Twoja inwestycja na forum xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 5 minut temu, P_M napisał(a): Spoko, mam wszystko powiązane u siebie na skrzynce W razie czego się dogadamy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Teraz, fluber napisał(a): W razie czego się dogadamy;) No ja myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 3 minuty temu, fluber napisał(a): Nie będzie powiązania z mailem, ani z ip. Żaden problem Ryzyka że ktoś te trójkę dopuści w pobliże Tuska pomine Wystarczy dać cynka jakiemuś dziennikarzowi. Nie takie rzeczy wychodziły na polityków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Godzinę temu, fluber napisał(a): Usunięcie konta to podstawowa rzecz, która się powinno zrobić po odejściu z jakiegoś serwisu. Jest mi to jednak ciągle uniemozliwiane. Po przejęła władzę, dostałem fajna ofertę od kumpla z po na fajne stanowisko z szansą na zrobienie kariery politycznej. Nie chcę, żeby mi potem ktoś wyciągał że gdzieś kiedyś chwaliłem PiS, mam prawo do tego żeby moje dane usunąć i chce z niego skorzystać. Żaden Matrix. Tak działa świat. Wstydzisz się poglądów? Nadajesz się na polityka w taki razie Nie odpisuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 3 minuty temu, josephnba napisał(a): Wstydzisz się poglądów? Nadajesz się na polityka w taki razie Nie odpisuj Po prostu je zmieniam. Tylko krowa nie zmienia poglądów 4 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Wystarczy dać cynka jakiemuś dziennikarzowi. Nie takie rzeczy wychodziły na polityków. Nikt tego ze mną nie powiąze jeżeli nie będzie fizycznych dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 2 minuty temu, fluber napisał(a): Nikt tego ze mną nie powiąze jeżeli nie będzie fizycznych dowodów W przypadku afery premiowej nie mamy żadnego nagrania w jakości ultra HD a jednak ponad wszelką wątpliwość wiemy, że afera miała miejsce (nawet jeżeli nie znamy wszystkich szczegółów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 (edytowane) Fluber ku chwale Polski, nie daj sie kupić, oh wait xD A moze on jak Konrad Wallenrod Edytowane 2 Sierpnia 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 7 minut temu, fluber napisał(a): Nikt tego ze mną nie powiąze jeżeli nie będzie fizycznych dowodów Wszystko mam, korespondencję z firmowego maila, potwierdzenie tożsamości forumowej, weryfikacja LinkedInowa, dodatkowo jestem modem, który mógłby: a)skasować cały wątek polityka w Polsce na tym forum. b) usunąć twoje posty i wyedytowac i skasowac cytaty innych użytkowników Kurde, mam zajebistą pozycję negocjacyjną (wink wink) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 18 minut temu, P_M napisał(a): No ja myślę Niech da tyle ile dostał z Nowogrodzkiej za trollowanie na forum. Może tego trochę być bo kiedyś się chwalił, że wszystko co ma zawdzięcza PiSowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Usunięcie konta to podstawowa rzecz, która się powinno zrobić po odejściu z jakiegoś serwisu. Jest mi to jednak ciągle uniemozliwiane. Po przejęła władzę, dostałem fajna ofertę od kumpla z po na fajne stanowisko z szansą na zrobienie kariery politycznej. Nie chcę, żeby mi potem ktoś wyciągał że gdzieś kiedyś chwaliłem PiS, mam prawo do tego żeby moje dane usunąć i chce z niego skorzystać. Żaden Matrix. Tak działa świat. Zgoda, ale to dotyczy topicku o usunięciu konta Tego nie dotyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi