matek Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja 3 minuty temu, mistrzBeatka napisał(a): twoja stara https://x.com/WolnoscO/status/1793534524493852935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2 godziny temu, mistrzBeatka napisał(a): ciesze sie ze znowu pomoglem , wczesniej wytlumaczylem ci ci co znaczy - twoja stara - , jakbys jeszcze czegos nie byl pewien wal smialo na pm . zawsze mozesz na mnie liczyc . xD Jakbym tylko mógł oddać głos na forumowicza który najbardziej pomaga to Joseph mialby mocną konkurencje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja do josepha to mi duzo brakuje , on swoja sikawka ratuje ludzkie zycia , a ja co najwyzej sciagam kotki z drzew i w swieta czyszcze latryne swietego mikolaja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Taki szczegół mały, ale miała być nowa jakość w TVP. Pierwszy raz od bardzo wielu lat odpalam TVP i włączyłem TVP sport. I co? 4 reklamy z rzędu zakładów sportowych w PUBLICZNEJ telewizji. Wiem, szczegół, ale jak dla mnie telewizja publiczna nie powinna promować hazardu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja 8 godzin temu, RappaR napisał(a): Taki szczegół mały, ale miała być nowa jakość w TVP. Pierwszy raz od bardzo wielu lat odpalam TVP i włączyłem TVP sport. I co? 4 reklamy z rzędu zakładów sportowych w PUBLICZNEJ telewizji. Wiem, szczegół, ale jak dla mnie telewizja publiczna nie powinna promować hazardu Myślałem ze już jesteś dorosłym facetem i nie jesteś naiwny Kiedy w TVP była jakakolwiek jakość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja 11 godzin temu, RappaR napisał(a): Taki szczegół mały, ale miała być nowa jakość w TVP. Pierwszy raz od bardzo wielu lat odpalam TVP i włączyłem TVP sport. I co? 4 reklamy z rzędu zakładów sportowych w PUBLICZNEJ telewizji. Wiem, szczegół, ale jak dla mnie telewizja publiczna nie powinna promować hazardu Przecież nawet Totalizator Sportowy jest praktycznie spółka skarbu państwa. W tym kontekście dziwne by było zakazać takiej reklamy w TVP gdy państwo samo czerpie zyski z hazardu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja ktos chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja W dniu 24.05.2024 o 16:59, mistrzBeatka napisał(a): ciesze sie ze znowu pomoglem , wczesniej wytlumaczylem ci ci co znaczy - twoja stara - , jakbys jeszcze czegos nie byl pewien wal smialo na pm . zawsze mozesz na mnie liczyc . Źle wyjaśniłeś kim jest Twoja Stara @agresywnychomik Twoja Stara to nowy prowadzącego w TVP: https://tvn.pl/programy/drag-me-out/dragqueen/twoja-stara-zaskakuje-wasem-i-brakiem-peruki-mentorka-czas-na-show-drag-me-out-kim-jest-praca-okladka-ksiazki-st7760283 Jednak jest nowa jakość w TVP Głos @Reikai na uśmiechniętą Polskę nie poszedł na darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja to jest chyba jakis zje***y program na TVNie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Godzinę temu, RappaR napisał(a): Źle wyjaśniłeś kim jest Twoja Stara @agresywnychomik Twoja Stara to nowy prowadzącego w TVP: https://tvn.pl/programy/drag-me-out/dragqueen/twoja-stara-zaskakuje-wasem-i-brakiem-peruki-mentorka-czas-na-show-drag-me-out-kim-jest-praca-okladka-ksiazki-st7760283 Jednak jest nowa jakość w TVP Głos @Reikai na uśmiechniętą Polskę nie poszedł na darmo Gratuluje, krytykujac TVP wrzucasz program z TVN. Masz tego wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja 1 godzinę temu, Reikai napisał(a): Gratuluje, krytykujac TVP wrzucasz program z TVN. Masz tego wiecej? Z TVN wziąłem sylwetkę. Ale właśnie ogłosili, że będzie prowadził program w TVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja 7 minut temu, RappaR napisał(a): Z TVN wziąłem sylwetkę. Ale właśnie ogłosili, że będzie prowadził program w TVP. No fajnie Czyli chcesz cancelowac ludzi we wszystkim, co maja zamiar robic w przyszlosci poniewaz pracowali kiedys w programie, ktory Ci sie nie podobal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2 minuty temu, Reikai napisał(a): No fajnie Czyli chcesz cancelowac ludzi we wszystkim, co maja zamiar robic w przyszlosci poniewaz pracowali kiedys w programie, ktory Ci sie nie podobal? Ja jedynie stwierdziłem, że drag queen Twoja Stara będzie nowym prowadzącym w TVP(z racji bycia drag queen i na tym się w tym programie będzie skupiał) I jest to nowa jakość i ta uśmiechnięta Polska o którą walczyłeś. Jak doszedłeś do tego do swoich wniosków przyznam szczerze nie mam żadnego pojęcia, ale z chęcią poznam Twój tok rozumowania i jakbyś mógł krok po kroku rozpisać mi swoje wnioskowanie, chętnie się dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja 7 minut temu, RappaR napisał(a): Ja jedynie stwierdziłem, że drag queen Twoja Stara będzie nowym prowadzącym w TVP(z racji bycia drag queen i na tym się w tym programie będzie skupiał) I jest to nowa jakość i ta uśmiechnięta Polska o którą walczyłeś. Jak doszedłeś do tego do swoich wniosków przyznam szczerze nie mam żadnego pojęcia, ale z chęcią poznam Twój tok rozumowania i jakbyś mógł krok po kroku rozpisać mi swoje wnioskowanie, chętnie się dowiem. Jezeli pytasz mnie, czy wole ta obrzydliwa propagande za Pisu, czy to ze w TVP Poznan jacys aktywisci LGBT beda mieli swoj program, to tak - wole usmiechnieta wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja 38 minut temu, Reikai napisał(a): w TVP Poznan jacys aktywisci LGBT beda mieli swoj program Czyli juz wiadomo ocb z tym co ignazz pisal ze ely3 w ostatnim czasie zawalony robota i nie ma czasu wchodzic na forumek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja .mMamy aferę w ministerstwie kierowanym przez Ziobrę Mamy Tuska gadającego o złych uchodźcach i murze A co o czyjejś starej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Mamy Tuska gadającego o złych uchodźcach i murze Tradycyjnie proponuję do słów Pana Premiera Tuska podchodzić z pewną dozą rezerwy, szczególnie w czasie kampanii wyborczej. Premier Francji sytuację wynikająca z paktu migracyjnego przedstawia nieco inaczej. A nawet wręcz przeciwnie. https://wpolityce.pl/polityka/692906-premier-francji-o-pakcie-migracyjnym-obciazy-wschod-europy Ze słów premiera Francji wynikają dla Polski trzy opcje: 1. Przyjmiemy przybyszów. 2. Zapłacimy za nieprzyjmowanie. 3. Francuz podle łże, ale jeśli tak to chętnie poznam kraje UE, które mają odebrać nadwyżkę przybyszów z Włoch, Grecji, Hiszpanii, Niemiec czy Francji. I nic nam nie pomoże to, że mamy Ukraińców, bo Rumunii, Słowacy, Czesi, a nawet Niemcy też mają. 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Mamy aferę w ministerstwie kierowanym przez Ziobrę Byle za szybko ich nie skazali, bo Pan Prezydent Duda zdąży ich ułaskawić i wciąż liczba platformiarzy i pisowców z wyrokiem za kratami będzie równa zeru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Duda zawczasu powinien uniewinnić wszystkich kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 3 minuty temu, Koelner napisał(a): Duda zawczasu powinien uniewinnić wszystkich kolegów Dokładnie, przecież nie musi czekać na wyrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja @Koelner tak wygląda na serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi