Pablo81 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Akurat w kontekscie przewidywan co do Rosji to obu kaczorom nalezy sie pochwala. Szkoda, że w przypadku Jarka zabrakło konsekwencji, żeby przekuć to w czyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 22 minuty temu, josephnba napisał(a): Szkoda że nie pisałeś nic kiedy np chwaliłem PiS za nie handlowe niedziele Jakoś wówczas czubka głowy z piwnicy nie wychyliles żeby się pośmiać Przepraszam ze nie komentuje kazdego Twojego postu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): Przepraszam ze nie komentuje kazdego Twojego postu! Nie, komentujesz tylko te które atakują twój kochany PiS robiąc że mnie jakiegoś antypisa Edytowane 25 Lutego przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 28 minut temu, josephnba napisał(a): Nie, komentujesz tylko te które atakują twój kochany PiS robiąc że mnie jakiegoś antypisa Myślałem, że jesteś z tego dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 29 minut temu, josephnba napisał(a): Nie, komentujesz tylko te które atakują twój kochany PiS robiąc że mnie jakiegoś antypisa Ja nic z z nikogo nie robie. Jestem tylko narratorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Ja nic z z nikogo nie robie. Jestem tylko narratorem ekspertem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Czyli jak ktoś jest pracodawcą wyzyskującym swoich pracowników, to nie może narzekać na niskie pensje w kraju? Poprawiłem, żeby twoja antologia miała jakikolwiek sens. Edytowane 25 Lutego przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): Ja nic z z nikogo nie robie. Jestem tylko narratorem Cos jak pani Holecka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Cos jak pani Holecka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego W dniu 24.02.2024 o 12:13, Reikai napisał(a): Tak czy siak, milo patrzec jak 15 pazdziernika wszystko stalo sie bardziej usmiechniete, Ja prdl Jak się mierzy tę usmiechniętość? Fluberowi zarzucali że dostaje pieniądze od pis za wpisy, a ten tu pisze post na poziomie spierd****** umysłowego członka KOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 15 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Ja prdl Jak się mierzy tę usmiechniętość? Fluberowi zarzucali że dostaje pieniądze od pis za wpisy, a ten tu pisze post na poziomie spierd****** umysłowego członka KOD No kto by sie spodziewal, ze akurat Ty nie wylapiesz oczywistego sarkazmu I odniesienia do postow Julka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Nie śledzę 20-stronicowych dysput o zachwalaniu Sikorskiego przez Bartosiaka i Wolskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego W dniu 24.02.2024 o 12:54, P_M napisał(a): No nie, Ty walnąłeś wtedy uogólnieniem mówiąc jak to wygląda przeciętnie na podstawie swojej małej banki informacyjnej i podałeś jakieś kwoty, które kompletnie odbiegały od faktycznych danych w Stanach. Banka polega na tym ze: a) w duzych miastach mieszka okolo 80% populacji, w takich naprawde duzych pewnie 60% b) baczelora ma tylko 36% c) w wieku 31-45 jest pewnie tez jakas mala czesc pkt “c” wynikal z tamtej dyskusji, “b” z mojej najblizszej banki a “a” byl ignorancja mieszczucha. pi razy oko ten sam problem co z 11tys/netto/miesiac ignazza. jesli dane nt net worth pokazuja $250k w przedziale 31-40 dla calej populacji to nie jest to argument z kosmosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 5 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Nie śledzę 20-stronicowych dysput o zachwalaniu Sikorskiego przez Bartosiaka i Wolskiego Wiadomo, czytasz w tym czasie o Covidzie jako jedyny na planecie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 31 minut temu, memento1984 napisał(a): jesli dane nt net worth pokazuja $250k w przedziale 31-40 dla calej populacji to nie jest to argument z kosmosu. Mediane 13k$ 32 minuty temu, memento1984 napisał(a): w duzych miastach mieszka okolo 80% populacji, w takich naprawde duzych pewnie 60% Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 10 godzin temu, julekstep napisał(a): Ja nic z z nikogo nie robie. Jestem tylko narratorem Nie zesraj się z tego samozachwytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 25 minut temu, josephnba napisał(a): Nie zesraj się z tego samozachwytu Zachwycam się sobą prawie tak jak Wy Radkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Mediane 13k$ Lol Przeczytaj artykul jeszcze raz, bo chyba skonczyles na grupie <35 yo. Zobacz w grupie 30-45 i powiedz jakie tam sa dwie cyfry i dlaczego byc moze jest taki rozrzut.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 3 godziny temu, memento1984 napisał(a): Przeczytaj artykul jeszcze raz, bo chyba skonczyles na grupie <35 yo. Zobacz w grupie 30-45 i powiedz jakie tam sa dwie cyfry i dlaczego byc moze jest taki rozrzut.7 Ogromne nierówności społeczne i quasi feudalny ustrój? Zdajesz sobie sprawę, że mediana to 50 centyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 11 godzin temu, Reikai napisał(a): Wiadomo, czytasz w tym czasie o Covidzie jako jedyny na planecie xD Wiadomka. Nauka stanęła w miejscu i już nikt nie prowadzi żadnych badań na ten temat. Nastała cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi