fluber Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 2 minuty temu, jack napisał: Pamiętaj, że gej w PIS to nie gej tak jak komunista to nie komunista, złodziej to nie złodziej. Powinieneś już opanować tą prostą zasadę. oczywiscie. niestety jako czlonek ciemnoty glosujacej na pis mam problem z opanowaniem nawet tak prostych zasad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 1 minutę temu, fluber napisał: oczywiscie. niestety jako czlonek ciemnoty glosujacej na pis mam problem z opanowaniem nawet tak prostych zasad... Nie przesadzaj. Nie powinieneś tak surowo się oceniać. To raczej zaprzeczenie lub wyparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) 44 minuty temu, fluber napisał: your point is... że przy odpowiedniej edukacji zostałoby zmniejszone prawdopodobieństwo wystąpienia takich zdarzeń. 23 minuty temu, fluber napisał: no pewnie ze miesiac po tym jak duda powolal geja na pierwszego prezesa sadu najwyzszego oczywistym jest ze pis uwaza gejow za podludzi ktorych nalezy eksterminowac. PiS ma też w swoich szeregach komunistów z PRL, co nie przeszkadza jednocześnie żerować na krytyce tamtych czasów i układu z komuchami. zgadnij dlaczego. Edytowane 15 Czerwca 2020 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 18 minut temu, lorak napisał: że przy odpowiedniej edukacji zostałoby zmniejszone prawdopodobieństwo wystąpienia takich zdarzeń. co to jest odpowiednia edukacja? myslisz ze mi i moim kolegom kilkadziesiat lat temu nie powtarzano milion razy ze nie wolno wysmiewac sie z nikogo ani nie wolno nikogo wyzywac od pedalow? 20 minut temu, lorak napisał: PiS ma też w swoich szeregach komunistów z PRL, co nie przeszkadza jednocześnie żerować na krytyce tamtych czasów i układu z komuchami. zgadnij dlaczego. bo to partia katolicka i jest wieksza radosc ze znalezienie jednego zagubionego grzesznika niz z 99 prawych ktorzy nigdy nie zbladzili?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Od dziś zaczynam projekt Zacznę mówić psu za jest kotem Zobaczymy za ile zacznie miauczeć Ludzie opanujemy się, sa pewne granice absurdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Z tym Chińczykiem to nie jest takie proste bo, co może być dla niektórych sensacyjne, żeby być Chińczykiem nie trzeba być brunetem ze skośnymi oczami. Założę się, że Chińczyków, którzy nie wyglądają jak wyobrażenie jak wygląda Chińczyk jest więcej niż osób z problemami z tożsamością płciową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Ale macie problemy. Ludzie po prostu są różni i dywagacje o tym, czy normalni są tylko bruneci, łysi, geje, biali czy aryjscy blondyni są serio nie na czasie. Kampania Dudy stała się tak żałosna, że jestem ciekawy co ich badania poparcia pokazują Ciekawe, czy w naszym piekiełku na hasłach dla debili (jak to było? "socjal nie obciąża budżetu, bo to kasa zabrana złodziejom"?) i pojazdach po LGBT da się wygrać wybory prezydenckie? Najbardziej mnie dziwi, że ci ludzie wciąż mają poparcie lwiej części polskiego kościoła, skoro kandyduje Bosak, zdecydowanie bardziej w swoim konserwatyzmie wiarygodny niż Duda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 9 minut temu, andy13 napisał: Najbardziej mnie dziwi, że ci ludzie wciąż mają poparcie lwiej części polskiego kościoła, skoro kandyduje Bosak, zdecydowanie bardziej w swoim konserwatyzmie wiarygodny niż Duda. kasa misiu kasa . Bosak wyjedzie im tekstami o liberalizmie i że będzie ich traktował jak Krytykę Polityczna czy GW to jak maja go popierać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Godzinę temu, jack napisał: Z tym Chińczykiem to nie jest takie proste bo, co może być dla niektórych sensacyjne, żeby być Chińczykiem nie trzeba być brunetem ze skośnymi oczami. Założę się, że Chińczyków, którzy nie wyglądają jak wyobrażenie jak wygląda Chińczyk jest więcej niż osób z problemami z tożsamością płciową. Mam pytanie. Czy idąc dalej zgodnie z ta ideologią mogę kogoś nazywać kokosem bo myślę, że nim jest i jak go widzę to tak go wizualizuję ? W końcu stawiamy wolność umysłu nad biologią a skoro tak to kto może mi zabronić myślenia nie tylko o swojej płci ale i płci kogo innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 2 godziny temu, Mrtio napisał: Aż mi się przypomniał ten świetny film:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Aż mi się przypomniał ten świetny film:) tylko pythoni w sumie lion tamera też mieli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 1 minutę temu, quevas napisał: secundo, nagrać i powiedzieć można wszystko, zwłaszcza za pieniądze albo dla prowokacji no chyba ze nagrany zostanie material kompromitujacy pis wtedy to prawda zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 1 minutę temu, quevas napisał: najlepsze materiały kompromitujące PIS, to wystąpienia polityków PIS oraz ich medialnych lokajów dokładnie tak samo jak najlepszymi materiałami kompromitującymi ideologię LGBT są wypowiedzi ludzi LGBT oraz ich 'sojuszników' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 7 minut temu, quevas napisał: nie ma żadnej ideologii LGBT chyba, że uwierzyłeś Dudzie, ale ostrzegam, że jego histeryczne perory wyglądają na oznaki galopującej andropauzy z oznakami wczesnego starczego zdzecinnienia, skutkiem czego nie mają nic wspólnego z godnością urzędu prezydenta, a nawet poziomem kultury, klasy i intelektualnej sprawności wójta pierwszego lepszego pipidówka to co jest? Państwo LBGT? to po co flaga i tego typu symbolika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 2 godziny temu, Sebastian napisał: Mam pytanie. Czy idąc dalej zgodnie z ta ideologią mogę kogoś nazywać kokosem bo myślę, że nim jest i jak go widzę to tak go wizualizuję ? W końcu stawiamy wolność umysłu nad biologią a skoro tak to kto może mi zabronić myślenia nie tylko o swojej płci ale i płci kogo innego ? A ja jestem ciekaw czy w stanach politycy udostępniają filmiki z matura to bzdura jako dowód że Polacy to debile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 1 minutę temu, quevas napisał: ludzie są od zawsze I na razie to oni ą ponoszą koszt życia w jednym społeczeństwie z wami, a nie na odwrót gdyby chcieli was wydymać, to już byście leżeli z błogim uśmiechem na ustach i cygarem w twarzy Kim jesteśmy MY? Skąd agresja? To typowe u osób wyznających ideologię LGBT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 1 minutę temu, quevas napisał: skoro LGBT, to "groźna ideologia" i "oznacza ludzi, którzy nie są równi normalnych", to proponuję zwolnić osoby LGBT z płacenia podatków w tym nieszczęsnym kraju niech 500+ i fyfnasta emerytura finansują krasnoludki w czerwonych mundurkach Czyli wśród emerytów nie ma LGBT? W sumie nie dziwota skoro to dość młoda ideologia. 3 minuty temu, quevas napisał: jedynie słuszni Polacy jestem Żydem, co teraz? 3 minuty temu, quevas napisał: nie ma ideologii LGBT aha, jasne pewnie tak samo jak baba z siusiakiem to nie facet hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 1 minutę temu, quevas napisał: u emerytów nieistniejąca ideologia LGBT sublimuje w dewocję nie ma czegoś takiego jak dewocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 1 minutę temu, quevas napisał: są dewoci chyba wśród wyznawców ideologii LGBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi