Pablo81 Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 42 minuty temu, fluber napisał(a): Liczyłem że 3d wygra i będzie realizowac swój samodzielny program No,no. Strata czasu. 1 godzinę temu, Sebastian napisał(a): Ty wierzysz, że Fluber głosował na 3D ? Oczywiście, że nie. Ma osobliwe pojęcie prawdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 10 minut temu, Pablo81 napisał(a): Oczywiście, że nie. Ma osobliwe pojęcie prawdy. Pewnie żartuje albo przeprowadza eksperyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 42 minuty temu, jack napisał(a): Pewnie żartuje albo przeprowadza eksperyment sprawdza Waszą wiarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 (edytowane) 43 minuty temu, jack napisał(a): Pewnie żartuje albo przeprowadza eksperyment Jak dla mnie to kłamstwo. Z tym, że na kogoś głosował, to ciężko udowodnić, ale z tym, że spodziewał się, że 3D wygra i będzie realizować swój samodzielny program jest łatwo weryfikowalne jako kłamstwo. Eksperymenty przeprowadzał pewnie na początku w realu i skończyło się, że tylko forum mu zostało. Edytowane 19 Października 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Jak dla mnie to kłamstwo. Z tym, że na kogoś głosował, to ciężko udowodnić, ale z tym, że spodziewał się, że będą realizować swój samodzielny program jest łatwo weryfikowalne jako kłamstwo. Takie same kłamstwa, jak to że wierzył w wygraną Trzeciej Drogi.,Przecież przed debatą TD nie przekraczała w sondażach nawet progu.,Nie wiem czy Hołownia i Kosiniak wierzyli w wygraną albo nawet te 60 mandatów.,Kłamie jak najęty, że nie głosował na PiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Liczyłem że 3d wygra i będzie realizowac swój samodzielny program Tak z ciekawości, wiedziałeś, że program "Dobrowolny ZUS" 3d to jedna wielka ściema? Czy dowiedziałeś się już po wyborach? Może mieli od początku napisane w programie, co to jest "Dobrowolny Zus" czyli, że to ściema i ich postulat nijak się nie ma do hasła. Ale wszędzie się reklamowali hasłem: "rekordowa podwyżka ZUS od PiS albo #dobrowolnyZUS od PSL." To jest zwykłe sk****syństwo, a 3d trzeba nazywać oszustami i manipulatorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Godzinę temu, jack napisał(a): Pewnie żartuje albo przeprowadza eksperyment Zapewne użył przenośni - popularnego w ostatnich dniach związku frazeologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 23 minuty temu, mcreativo napisał(a): To jest zwykłe sk****syństwo, a 3d trzeba nazywać oszustami i manipulatorami. Mowisz ze znajda wspolny grunt pod tworzenie koalicji z KO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 44 minuty temu, mcreativo napisał(a): Tak z ciekawości, wiedziałeś, że program "Dobrowolny ZUS" 3d to jedna wielka ściema? Czy dowiedziałeś się już po wyborach? Może mieli od początku napisane w programie, co to jest "Dobrowolny Zus" czyli, że to ściema i ich postulat nijak się nie ma do hasła. Ale wszędzie się reklamowali hasłem: "rekordowa podwyżka ZUS od PiS albo #dobrowolnyZUS od PSL." To jest zwykłe sk****syństwo, a 3d trzeba nazywać oszustami i manipulatorami. To program PSL, moja kandydatka reprezentowała Polskę 2050 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 19 minut temu, julekstep napisał(a): Mowisz ze znajda wspolny grunt pod tworzenie koalicji z KO? Raczej słychać, że to PiS szuka desperacko z nimi wspólnego gruntu. Zupełnie nie potrzebnie, będąc w opozycji, znacznie zwiększa swoje szanse na wygraną za 4 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 (edytowane) 49 minut temu, mcreativo napisał(a): Tak z ciekawości, wiedziałeś, że program "Dobrowolny ZUS" 3d to jedna wielka ściema? Czy dowiedziałeś się już po wyborach? Może mieli od początku napisane w programie, co to jest "Dobrowolny Zus" czyli, że to ściema i ich postulat nijak się nie ma do hasła. Ale wszędzie się reklamowali hasłem: "rekordowa podwyżka ZUS od PiS albo #dobrowolnyZUS od PSL." To jest zwykłe sk****syństwo, a 3d trzeba nazywać oszustami i manipulatorami. Wyluzuj i tak nie mamy wpływu na to co się teraz wydarzy. Żeby coś fundamentalnie w tym kraju się zmieniło to do władzy musiała by dojść jakaś chociaż trochę sensowna partia spoza koryta a na to szans na razie nie ma. Na jakąś partię zagłosować trzeba było (przynajmniej ja nie chciałem uciekać od odpowiedzialności) a Polska 2050 to było jedyne na co mogłem ewentualnie zagłosować tak jak @fluber Edytowane 19 Października 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 2 minuty temu, mcreativo napisał(a): Raczej słychać, że to PiS szuka desperacko z nimi wspólnego gruntu. Zupełnie nie potrzebnie, będąc w opozycji, znacznie zwiększa swoje szanse na wygraną za 4 lata. Bardziej nie będzie wtedy wyborów za 4 lata. Serio z popcornem będę śledził jaki teraz będzie cyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 3 minuty temu, mcreativo napisał(a): Raczej słychać, że to PiS szuka desperacko z nimi wspólnego gruntu. Zupełnie nie potrzebnie, będąc w opozycji, znacznie zwiększa swoje szanse na wygraną za 4 lata. Zasadniczo ja też myślałem o tym, że obecny okres nie będzie dobry do rządzenia i szczerze wątpię aby po tym wszystkim co Polska zobowiązała się wprowadzić (żeby była jasność - zobowiązała "rękami" PO PiS Lewicy i PSL) w następnych wyborach władzy nie uzyskała opozycja. Ale - wiele "Misiów" zostało rozpoczętych i nie zostały "należycie" zakończone. Ponadto sytuacja za cztery lata może być taka, że już naprawdę ciężko będzie brać odpowiedni "procent" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Jak dla mnie to kłamstwo. Z tym, że na kogoś głosował, to ciężko udowodnić, ale z tym, że spodziewał się, że 3D wygra i będzie realizować swój samodzielny program jest łatwo weryfikowalne jako kłamstwo. Eksperymenty przeprowadzał pewnie na początku w realu i skończyło się, że tylko forum mu zostało. Jak kiedyś puściłem totka to też liczyłem, że wygram. Sondaże często mijają się z prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): Jak kiedyś puściłem totka to też liczyłem, że wygram. Sondaże często mijają się z prawdą. Skończ już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Skończ już. Jesteś bardzo niekulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Jesteś bardzo niekulturalny. Robię eksperyment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 7 minut temu, Sebastian napisał(a): le - wiele "Misiów" zostało rozpoczętych i nie zostały "należycie" zakończone. Ponadto sytuacja za cztery lata może być taka, że już naprawdę ciężko będzie brać odpowiedni "procent" Wiadomo ,ze Pis juz się przyzwyczaił do pieniędzy na boku a tu utracili ponad 40 posłów, 14 senatorów. I zaraz stracą wszystkie bez wyjątku posady w Lasach , PKP, Poczcie spółkach skarbu państwa. Nagle gazety przestaną dostawać masowo reklamy od Orlenu . To będzie spore przeoranie Ale..... skoro w Senacie przez 4 lata nie udało im się podkupić jednego senatora a wręcz sami utracili to teraz prędzej zobaczymy jak jacyś Republikanie albo inni przeskoczą do Hołowni albo PSL niż PIs pozyska prawie 40 posłów z innych partii albo 20 plus Konfę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Jeśli @fluber napisze, że głosował na TD to warto sprawdzić, czy w jego okręgu nie ma jakiegoś Tadeusza Dziarskiego z PIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi