ely3 Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Mamy 50% komisji Pis 38,2 % Platforma ma 28 Trzecia Droga praktycznie od samego początku ma te 14,4 i nie wyglada by mieli zjechać Lewica 8,25% Konfa 7,33 W tej chwili wygląda to tak ,ze to co Pis traci to głównie zyskuje Platforma. W tym tempie to moze na koniec być mała różnica Obecnie nie wygląda by Pis miał choćby tych 200 posłów. Moze nawet nie mieć 190 W Senacie wygląda na to ,ze Staroń się nie dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 19 minut temu, ely3 napisał(a): Przy 48 % Pis już ma 38,4 czyli ida naprawdę na 33% glosów. PO 27,7% Oni mają trend 0,3-0,4% co 5% komisji ale widac ,że to przyspiesza bo niedawno mieli tempo 0,2-0,3 3D 14,4 i tu jest stała wartość Lewica znowu zyskała 0,1% i mają 8,2% ale u nich to zależy dużo skad spływają głosy . Czasem dostają strzał na 0,3-0.4 Konfa 7,3 51%: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 (edytowane) https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PDbMtunCZbJUfXf8SPLnU7btiqQc-IvDjRpveBmd_9I/htmlview Polecam, ktos uzupelnia na zywo. Edytowane 16 Października 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Na moim osiedlu 90% frekwencja PO 49%, TD 21%, Lewica 12%, PIS 9%, Konfa 7% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 24 minuty temu, mac napisał(a): a co liczysz na tanie mieszkanko ? Tak , w Hali Mistrzów do niego zgadam o nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 8 minut temu, jack napisał(a): Na moim osiedlu 90% frekwencja PO 49%, TD 21%, Lewica 12%, PIS 9%, Konfa 7% Brzmi jak Miasteczko Wilanow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Brzmi jak Miasteczko Wilanow Parkingów nam starcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Brzmi jak Miasteczko Wilanow Lol. Tam głosowałem jako dopisany. I w urnach nie było widać 1 głosu na PiS do senatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Gdańsk przeprasza za Pomaską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 27 minut temu, ely3 napisał(a): Mamy 50% komisji Pis 38,2 % Platforma ma 28 Trzecia Droga praktycznie od samego początku ma te 14,4 i nie wyglada by mieli zjechać Lewica 8,25% Konfa 7,33 W tej chwili wygląda to tak ,ze to co Pis traci to głównie zyskuje Platforma. W tym tempie to moze na koniec być mała różnica Obecnie nie wygląda by Pis miał choćby tych 200 posłów. Moze nawet nie mieć 190 W Senacie wygląda na to ,ze Staroń się nie dostanie 50% komisji to nie to samo co 50% wyborców. Bo to są w większości te małe komisje wioskowe i depeesowe.,Wybory się rozstrzygną w dużych i wielkich miastach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 43 minuty temu, Reikai napisał(a): Z sajkofana konfederacji do sajkofana lewicy w kilka dni. Tego nie grali chyba nigdzie. Tak kończy się głosowanie stulejką, bez poglądów na nic. 2 minuty temu, Koelner napisał(a): Gdańsk przeprasza za Pomaską Co tam wymyśliła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Teraz, matek napisał(a): Co tam wymyśliła? dostała ponad 10 000 głosów ale Płażyński ten od Płażyńskiego ponad 20 000 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 3 minuty temu, Koelner napisał(a): dostała ponad 10 000 głosów ale Płażyński ten od Płażyńskiego ponad 20 000 xD Jeszcze liczą Pomaska już ponad 25000 a Pampers 24000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 5 minut temu, matek napisał(a): Tak kończy się głosowanie stulejką, bez poglądów na nic. Przecież pisałem tutaj, że konferencja w Wiedniu to był game changer w wykonaniu Lewicy. A, że z 1 startowała Wielgus to na nią głosować nie mam zamiaru więc zagłosowałem na fajną energiczną i młodą kandydatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 3 minuty temu, jack napisał(a): Jeszcze liczą Pomaska już ponad 25000 a Pampers 24000 Kurs na Płażyńskiego wynosł 1,6 a na Pomaską - 2,05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Frekwencja z komisji , które policzyły glosy wynosi 72,9 a jeszcze nie wjechały duże miasta na pełnej... Mazowieckie 77 Wielkopolska juz ma 75 Łódzkie 75,5 To są liderzy . Frekwencja będzie ok 74%. Wielkie gratulacje dla polskiego społeczeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 3 minuty temu, ely3 napisał(a): Frekwencja będzie ok 74%. Wielkie gratulacje dla polskiego społeczeństwa A ja mam wątpliwości czy to tak dobrze i czy tu chodzi o odpowiedzialność czy bardziej walkę 2 wrogich plemion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Jestem w szoku jeśli chodzi o tą frekwencję i na prawdę brawo. Dla porównania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Też mam nadzieję, że nie wyprze się swoich wartości za srebrniki. Edytowane 16 Października 2023 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 3 minuty temu, jack napisał(a): A ja mam wątpliwości czy to tak dobrze i czy tu chodzi o odpowiedzialność czy bardziej walkę 2 wrogich plemion. społeczeństwo się starzeje i kampania "strachu" obu głównych partii zmobilizowała ludków. faszysta kaczor który chce nas wyprowadzić z unii vs rudy szwabski kłamca wpuszczających gwałcących kozojebców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi