Sewer Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): No ja na nich głosowałem:) I ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Przemówienie Jarka jak z jakiegoś kabaretu i jeszcze ta wataha przydupasów z wymuszonymi uśmiechami bije brawo i skanduje Jarosław !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Świetne wyniki. super frekwencja, najlepsza ever aż 3 partie w koalicji a nawet 4(licząc PSL i Hołowni) cieszy mnie, że lewica będzie najsłabsza w tej koalicji konfederacja buhahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 6 minut temu, P_M napisał(a): Ale te 13℅ trzeciej drogi to jakiś absurd xDD głosować na tak dziwny, niespójny twór. najlepsza dupa była z trzeciej drogi więc logiczne że głosowało się na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, mcreativo napisał(a): Świetne wyniki. super frekwencja, najlepsza ever aż 3 partie w koalicji a nawet 4(licząc PSL i Hołowni) cieszy mnie, że lewica będzie najsłabsza w tej koalicji konfederacja buhahahaha Nawet 7 licząc nowoczesna, zielonych i agrounie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, P_M napisał(a): Ale te 13℅ trzeciej drogi to jakiś absurd xDD głosować na tak dziwny, niespójny twór. Trzecia droga to też dla mnie absurd. Serio Przystawka PO ze wszystkimi najgorszymi cechami pseudopartyjek i PSL Ale jeden plus - PiS w takiej formie istnieć nie może, może się pojawi ktoś nowy, że będzie można na niego głosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Przecież było wiadome , ze PiS nie będzie mial samodzielnej większości. Ciekaw jestem czy któraś partia dla władzy porzuci totalna opozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Też podejrzewam że przy takiej ilości odmów PiS powinien skończyć ostatecznie wyżej, ale trochę za duża ta roznica. Okopress podaje 9 konfederacja, 207 PiS , 243 antypis PiS pójdzie do góry, Konfederacja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 2 minuty temu, Koelner napisał(a): najlepsza dupa była z trzeciej drogi więc logiczne że głosowało się na nich Która to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 10 minut temu, fluber napisał(a): No ja na nich głosowałem:) ja tam bym się nie chwalił głosowaniem na partię w której szeregach jest Rysiu Petru (największe combo mema i szkodnika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 3 minuty temu, LAF napisał(a): Która to ? wysyłałem Ci, na żywo figurkę też miała cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 4 minuty temu, LAF napisał(a): Przecież było wiadome , ze PiS nie będzie mial samodzielnej większości. Ciekaw jestem czy któraś partia dla władzy porzuci totalna opozycje Predzej jakis pisior zmieni poglady, zeby bbyc przy korycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Predzej jakis pisior zmieni poglady, zeby bbyc przy korycie. Dokładnie, nie ma to jak ideowcy z opozycji w stylu Lubczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Ale stypa u Mentzena.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Zaraz trzeba tvp odpalic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, mcreativo napisał(a): Ale stypa u Mentzena.... Smutny Sławek a taki ładny był, amerykański... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Korwin z tym macaniem wyjebał im wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Ciekawe jak w Senacie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 8 minut temu, mcreativo napisał(a): Ale stypa u Mentzena.... Tym razem będzie pite na smutno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 A tu inne wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi