fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 1 minutę temu, mayor napisał(a): Pytanie ilu jest na wsi wsiowych, a ile miastowych., Mnie się wydaje że przez te 4 lata miastowych we wioskach przybyło dużo Pytanie czy to są tacy którzy zwykle nie głosowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 1 minutę temu, mayor napisał(a): Pytanie ilu jest na wsi wsiowych, a ile miastowych., Mnie się wydaje że przez te 4 lata miastowych we wioskach przybyło dużo Raczej odwrotnie, migracja ludności niemalże wszędzie jest z wsi do miast, więc jeżeli już to pytanie ile w mieście jest miastowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 a z miast do gmin ościennych... tylko że wieś nie kończy się na POZ, DWR, czy co tam jeszcze. nawet nie zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 (edytowane) 4 minuty temu, P_M napisał(a): Raczej odwrotnie, migracja ludności niemalże wszędzie jest z wsi do miast, więc jeżeli już to pytanie ile w mieście jest miastowych Ale ci ze wsi którzy mieszkają w miastach często głosują u siebie na wsi Ja np. mieszkam w nowym miejscu gdzie nie jestem jeszcze zameldowany a bylem akurat w rodzinnej miejscowości i zagłosowałem tam.Dużo jest takich osób. Edytowane 15 Października 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Nie wiem ,ale na wiosze w której mieszkam przez 4 lata został zabudowany każdy skrawek ziemi i to raczej wsioki nie powykupywali stumetrowych domków po milionie., Porównując mowę ciała w tvp info vs tvn 24 już widać wyniki wyborów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Gotowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 18 minut temu, P_M napisał(a): Raczej odwrotnie, migracja ludności niemalże wszędzie jest z wsi do miast, więc jeżeli już to pytanie ile w mieście jest miastowych Uciekła Tobie rzeczywistość Ludzie z miasta budują domy lub uciekają do szeregowców na „wioskę” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Zamiast 60 mkw w bloku wybierają 125 mkw z ogródkiem dalej od centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Uciekła Tobie rzeczywistość Ludzie z miasta budują domy lub uciekają do szeregowców na „wioskę” Nie uciekła, oj wierz mi. Znowu mam wrzucać artykuły na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Oj pachnie mi tu kompromitacja konfederacji Jak zwykle glosni w internecie juz od czasow korwina, a rzeczywistosc ich wyjasnia. Wypierdola sie o ten stolik marzac o wdrapaniu sie na niego, a chcieli cos wywracac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Zamiast 60 mkw w bloku wybierają 125 mkw z ogródkiem dalej od centrum Ci którzy to robią to najwcześniej miastowi dorobokiewicze... Ze wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): Ci którzy to robią to najwcześniej miastowi dorobokiewicze... Ze wsi Co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, P_M napisał(a): Nie uciekła, oj wierz mi. Znowu mam wrzucać artykuły na ten temat? Mnie tam artykuły nie są w stanie przekonać.,Wystarczy jak wyjdę z domu i popatrzę to wiem ilu jest miastowych , a ilu autochtonów .,Po kolorze dymu z komina ich poznaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Oj pachnie mi tu kompromitacja konfederacji Jak zwykle glosni w internecie juz od czasow korwina, a rzeczywistosc ich wyjasnia. Wypierdola sie o ten stolik marzac o wdrapaniu sie na niego, a chcieli cos wywracac. PiS ich zjadł, taki mieli plan i to wypaliło. Nie zagrał collaps 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 35 minut temu, RappaR napisał(a): Ja właśnie miałem wrażenie, że w tych wyborach najmniejsza ekscytacja, pierwsze wybory parlamentarne, które spasowałem i wow 35 minut temu, fluber napisał(a): Mam podobne odczucia Chyba jesteśmy w bańce poza głównym nurtem A może coś nie tak poszło z mobilizacją PiS-u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Konfa niecałe 7% xdddd nie do podjebania jest ta banda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 No i w PiSdu poszła Złajdaczona Prawica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 2 minuty temu, mayor napisał(a): Mnie tam artykuły nie są w stanie przekonać.,Wystarczy jak wyjdę z domu i popatrzę to wiem ilu jest miastowych , a ilu autochtonów .,Po kolorze dymu z komina ich poznaje No oczywiście, najlepiej bazować na swoim chłopskim rozumie i tym co się widzi w małej skali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Czyli około 250 posłów antypisu i 200 PiSu wychodzi z exit poll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi