matek Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 13 minut temu, Pablo81 napisał(a): Abstrahując od programu, to Bosaka się dobrze słucha. Ma charyzmę, zawsze jest opanowany, potrafi poradzić sobie z prowadzącym. Bosak to gość stworzony do debat, świetnie się odnajduje w takim formacie. Gdyby był Zandberg, to obaj byliby w innej lidze przy pozostałych. Wielgus okręgówka, ale lewica widocznie nie mogła wystawić nikogo innego, niż babę. W ogóle to nie rozumiem tej całej debaty przy parlamentarnych. Ani nikogo nie przekona, ani nie zniechęci. W prezydenckich rozumiem, ale w każdych innych ni c***a, to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 1 minutę temu, matek napisał(a): Bosak to gość stworzony do debat, świetnie się odnajduje w takim formacie. Gdyby był Zandberg, to obaj byliby w innej lidze przy pozostałych. Wielgus okręgówka, ale lewica widocznie nie mogła wystawić nikogo innego, niż babę. W ogóle to nie rozumiem tej całej debaty przy parlamentarnych. Ani nikogo nie przekona, ani nie zniechęci. W prezydenckich rozumiem, ale w każdych innych ni c***a, to nie ma sensu. Dokładnie Też pomyślałem o Zandbergu w kwestii debaty Koleś jako typowy komuch nie jest z mojej bajki ale merytorycznie zjada stawkę A dlaczego Konfederacja nie wystawiła Metzena to mogę się tylko domyślać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 11 minut temu, fluber napisał(a): Ciekawe zdanie o bosaku bo dla mnie to trochę taki npc Bo jaro to szeregowy poseł. Zdecydowanie to premier powinien uczestniczyć w debacie Cała kampania opierała się na Jarku. W Wiadomościach - Jarka najwięcej, na podchodach pierwszomajowych (pikniki) też Jaro na pierwszej linii. Teraz inną koncepcja. Czyżby Kaczyński był świadom, że może nie dać rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Cała kampania opierała się na Jarku. W Wiadomościach - Jarka najwięcej, na podchodach pierwszomajowych (pikniki) też Jaro na pierwszej linii. Teraz inną koncepcja. Czyżby Kaczyński był świadom, że może nie dać rady? Nie oglądam TVP, ale ni c***a nie mogę się zgodzić że kampania opierała się na jarku. Ewidentnie opierała się na morawieckim, którego w mediach było więcej, do tego napierdalal codzienne lajwy. Przecież Jarek został nawet przerzucony do Kielc żeby to podkreślić że to morawiecki jest liderem kampanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Teraz, fluber napisał(a): Nie oglądam TVP, ale ni c***a nie mogę się zgodzić że kampania opierała się na jarku. Ewidentnie opierała się na morawieckim, którego w mediach było więcej, do tego napierdalal codzienne lajwy. Przecież Jarek został nawet przerzucony do Kielc żeby to podkreślić że to morawiecki jest liderem kampanii W Wiadomościach zdecydowanie Jarosław. Spindoktorzy PiS personalizują całe zło KO w osobie Tuska. W spotach radiowych jest więcej Mateusza, ale w wiadomościach to bardziej pojedynek Jarosław - Tusk. Jednak mają świadomość, że Kaczyński jest past prime i mógłby nie dźwignąć debaty. W programach politycznych polegających na wymianie poglądów przez polityków w TV czy radio też go prawie nie ma. Zandberg zdecydowanie top. Świetnie potrafi sprzedać program, a wadę wymowy przekuł na atut. Dobrze się go słucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): W Wiadomościach zdecydowanie Jarosław. Spindoktorzy PiS personalizują całe zło KO w osobie Tuska. W spotach radiowych jest więcej Mateusza, ale w wiadomościach to bardziej pojedynek Jarosław - Tusk. Jednak mają świadomość, że Kaczyński jest past prime i mógłby nie dźwignąć debaty. W programach politycznych polegających na wymianie poglądów przez polityków w TV czy radio też go prawie nie ma. Zandberg zdecydowanie top. Świetnie potrafi sprzedać program, a wadę wymowy przekuł na atut. Dobrze się go słucha. Serio oglądasz wiadomości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 8 minut temu, fluber napisał(a): Serio oglądasz wiadomości? Czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 26 minut temu, Pablo81 napisał(a): Czyżby Kaczyński był świadom, że może nie dać rady? Kaczyński przeciętnie wypadał w debatach już kilkanaście lat temu, a teraz jesteś 74-letnim mało żywotnym dziadkiem, ciężko żeby podjął inną decyzję. Te polskie debaty są z reguły słabe, kompletnie nic nie wnoszą, a tą jedną z niewielu podobno znaczących przejebał, to inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Nie znam tego ostatniego ziomka, ale moim zdaniem: 1. Tusk 2. Morawiecki 3. Bosak 4. Hołownia Chyba pierwszy raz zignorowales, że jesteś nazywany coachem i nie naprostowales tego xD Inna sprawa, że Tusk jest obiektywnie dość słabym mówcą, więc chyba tu go oceniasz tak wysoko chyba tylko ze względu na konkurencję, która jest niedoceniona (Bosak), przeceniona (Morawiecki) W ogóle poziom erystyki wśród polskich polityków jest żenujący. 53 minuty temu, josephnba napisał(a): Koleś jako typowy komuch nie jest z mojej bajki ale merytorycznie zjada stawkę Erystycznie to nie synonim do merytorycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 (edytowane) Godzinę temu, fluber napisał(a): Bo jaro to szeregowy poseł. Nie wiedziałem, że dostając się do sejmu z miejsca dostajesz stanowisko wicepremiera. Wprowadzili to niedawno? 25 minut temu, P_M napisał(a): W ogóle poziom erystyki wśród polskich polityków jest żenujący. Strasznie Jak czytam coś o historii - kiedyś retoryka była szkolona, chwalona, była tematem dyskusji. Że plebs się tym nie zajmuje? Rozumiem. Ale że zawodowi politycy nie pracują nad tym w ogóle, to mnie zastanawia Aż tak przerasta to wyborców, że nie chcą ich wyalienować? Edytowane 6 Października 2023 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Jaro nigdy nie był dobry na frestyle'u Jeszcze w przygotowanych przez prowadzących "nieznanych" mu pytaniach pewnie by jakoś wypadł ale pytania od innych na debacie szybko by go pogrążyły Za szybko się podpala, zaczyna się pienić i Tusk czy bosakxby go zjedli w takiej debacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Godzinę temu, RappaR napisał(a): Jak czytam coś o historii - kiedyś retoryka była szkolona, chwalona, była tematem dyskusji. Że plebs się tym nie zajmuje? Rozumiem. czytałeś „Mowy” Cycerona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 6 minut temu, Koelner napisał(a): czytałeś „Mowy” Cycerona? Fragmenty w internecie tylko, ale mam na to do liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Fragmenty w internecie tylko, ale mam na to do liście. to jak na podstawie znajomosci fragmentów uważasz, że ktokolwiek stosując retorykę byłby w stanie wygrać wybory? obecną „retoryką” są firmy od PR i wygrywania wyborów. np. Szydło gadająca w kółko o „8 latach rządów PO i nie słuchania Polaków” to był majstersztyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Czasami Masochista Edytowane 6 Października 2023 przez Szabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 45 minut temu, Koelner napisał(a): to jak na podstawie znajomosci fragmentów uważasz, że ktokolwiek stosując retorykę byłby w stanie wygrać wybory? obecną „retoryką” są firmy od PR i wygrywania wyborów. np. Szydło gadająca w kółko o „8 latach rządów PO i nie słuchania Polaków” to był majstersztyk. Nie stwierdziłem tego, stwierdziłem tylko, że dziwi mnie tak słabe umiejętności rozmowy i przemawiania wśród obecnych rządzących, kiedy tylko są bez szablonu PR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 (edytowane) 3 godziny temu, josephnba napisał(a): A dlaczego Konfederacja nie wystawiła Metzena to mogę się tylko domyślać Mając do wyboru 'Doktora' Memcena który dostał w pizde od Rysia i Bosaka, który świetnie odnajduje się w takim formacie kogo byś wybrał? Edytowane 6 Października 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 3 godziny temu, fluber napisał(a): Ciekawe zdanie o bosaku bo dla mnie to trochę taki npc Bo jaro to szeregowy poseł. Zdecydowanie to premier powinien uczestniczyć w debacie Smiechlem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 44 minuty temu, julekstep napisał(a): Mając do wyboru 'Doktora' Memcena który dostał w pizde od Rysia i Bosaka, który świetnie odnajduje się w takim formacie kogo byś wybrał? Lidera Alw wszyscy rozumiemy że PiS i konfa mają pełne gacie na myśl o wystąpieniach swoich liderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 39 minut temu, josephnba napisał(a): Lidera Alw wszyscy rozumiemy że PiS i konfa mają pełne gacie na myśl o wystąpieniach swoich liderów Hmm.. ale to Bosak raczej częściej występuje w mediach niż Mentzen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi