DLT_Braddock Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) 49 minut temu, Reikai napisał: Gazprom? To dopiero jak konfederacja dojdzie do władzy. Ciekawe mnie to od dawna. Ta narracja ma jakiś termin ważności? Edytowane 28 Czerwca 2023 przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, DLT_Braddock napisał: Ciekawe mnie to od dawna. Ta narracja ma jakiś termin ważności? Tak długo, jak będzie cie irytowało to i pisanie w Ukrainie zamiast na. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 godzinę temu, matek napisał: Znajdź w Polsce lepszego sponsora od Orlenu, proszę wymień. A wiesz ile daje Orlen ? Bo Ja nie wiem a to trzeba porównać a nie to jaką dużą firmą jest. Orlen sponsoruje też piłkarską Wisłę Płock a czy Wisła ma najwyższy budżet w lidze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, LAF napisał: A wiesz ile daje Orlen ? Bo Ja nie wiem a to trzeba porównać a nie to jaką dużą firmą jest. Przeciez Orlen podaje kwoty na sponsoring. Nie, nie znajdziesz takiego sponsora w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, LAF napisał: A wiesz ile daje Orlen ? Bo Ja nie wiem a to trzeba porównać a nie to jaką dużą firmą jest. Orlen sponsoruje też piłkarską Wisłę Płock a czy Wisła ma najwyższy budżet w lidze ? Orlen w 2022 dał na wszystko 1,2 miliarda złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Orlen w 2022 dał na wszystko 1,2 miliarda złotych Ile Orlen daje na Legię. O to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 godziny temu, Reikai napisał: Tak długo, jak będzie cie irytowało to i pisanie w Ukrainie zamiast na. Mnie to nie irytuje. Raczej śmieszy mnie ta twoja zapiekłość i głupota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, DLT_Braddock napisał: Mnie to nie irytuje. Raczej śmieszy mnie ta twoja zapiekłość i głupota. Noo, widzialem jak nie irytuje jak plakales tu ze jestesmy na kolanach narody Ukrainskiego bo ktos pisze '' W'' zamiast ''na'' xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 8 godzin temu, matek napisał: Znajdź w Polsce lepszego sponsora od Orlenu, proszę wymień. To jest żaden argument. Pieniądze od SSP powinny przede wszystkim iść na sport dzieci i młodzieży. Do tego dodał bym program rozwoju talentów w stylu tego jaki kiedyś robił za własną kasę Krauze. Oraz oczywiście drużyny reprezentacyjne. Natomiast sponsorowanie całych klubów powinno być mocno, mocno wybiórcze i w tym przypadku Orlen powinien kierować się już tylko spodziewanym zyskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 5 minut temu, Sebastian napisał: To jest żaden argument Bo to jest odpowiedź na hasło, że w Warszawie nie powinno być problemu ze znalezieniem lepszego sponsora, nie argument. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 10 minut temu, Sebastian napisał: To jest żaden argument. Pieniądze od SSP powinny przede wszystkim iść na sport dzieci i młodzieży. Do tego dodał bym program rozwoju talentów w stylu tego jaki kiedyś robił za własną kasę Krauze. Oraz oczywiście drużyny reprezentacyjne. Natomiast sponsorowanie całych klubów powinno być mocno, mocno wybiórcze i w tym przypadku Orlen powinien kierować się już tylko spodziewanym zyskiem. Sponsorowanie podmiotów, które występują poza granicami Polski, w tym także klubów, również ma sens ze względu na ekspansję Orlenu poza Polskę, ale faktycznie oni powinni działać bardziej jak Lotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 5 godzin temu, Reikai napisał: Noo, widzialem jak nie irytuje jak plakales tu ze jestesmy na kolanach narody Ukrainskiego bo ktos pisze '' W'' zamiast ''na'' xD Jeszcze płakał, że ktoś śmiał napisać rosja z małej litery. Przynajmniej wiadomo przed kim klęka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 5 minut temu, jack napisał: Jeszcze płakał, że ktoś śmiał napisać rosja z małej litery. Przynajmniej wiadomo przed kim klęka Jedno jest pewne, jeśli @DLT_Braddock ogłasza że jedzie na grilla to wiedz że coś się dzieje w Rosyjskiej Federacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 10 minut temu, jack napisał: Jeszcze płakał, że ktoś śmiał napisać rosja z małej litery. Przynajmniej wiadomo przed kim klęka nigdy nie był NA Wrzeszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 20 minut temu, Koelner napisał: nigdy nie był NA Wrzeszczu nie piszcie o nim tyle. Spoilerujecie temat z innego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 16 godzin temu, Sewer napisał: Jedno jest pewne, jeśli @DLT_Braddock ogłasza że jedzie na grilla to wiedz że coś się dzieje w Rosyjskiej Federacji Tak tu tylko zostawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 39 minut temu, DLT_Braddock napisał: Tak tu tylko zostawię. Calkiem serio, sam robisz te memy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 34 minuty temu, agresywnychomik napisał: Calkiem serio, sam robisz te memy? To chyba krąży po sieci. I dobrze oddaje stan umysłu niektórych osób, nawet niektórych z tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 12 minut temu, Sebastian napisał: To chyba krąży po sieci. I dobrze oddaje stan umysłu niektórych osób, nawet niektórych z tego forum. stan ruskiego humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 13 minut temu, Sebastian napisał: To chyba krąży po sieci. I dobrze oddaje stan umysłu niektórych osób, nawet niektórych z tego forum. Jak wy sie musicie dowartościowywać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi