fluber Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: ładnie tam kogoś popierdoliło, to teraz za cenę biletu SZN-WAW w 2 strony będę mógł mieć trzy noclegi w stolicy odechciewa się wychodzić z domu Polecam Flixbusa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Godzinę temu, lorak napisał: w roku wyborczym szczególnie uważajcie co piszecie i czyje posty lajkujecie: https://www.rmf24.pl/fakty/news-zawartosc-chmury-komunikatorow-usuniete-tresci-nowa-policyjn,nId,6527601#crp_state=1 Co najmniej połowa możliwości narusza istniejące przepisy prawa, a jak nazwać dostęp do haseł i kluczy, to naprawdę nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 3 minuty temu, starYfaN napisał: Co najmniej połowa możliwości narusza istniejące przepisy prawa, a jak nazwać dostęp do haseł i kluczy, to naprawdę nie mam pojęcia. Państwem totalitarnym ? W takim teraz żyjemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 11 minut temu, starYfaN napisał: Co najmniej połowa możliwości narusza istniejące przepisy prawa, a jak nazwać dostęp do haseł i kluczy, to naprawdę nie mam pojęcia. może i narusza przepisy prawa, ale to w imię wyższego dobra, bo przynajmniej nie będzie tęczowych flag oraz Tuska u władzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Szczerze dużo mniej mi przeszkadza, że dostęp do tych danych ma polska policja, niż zagraniczne korpo i amerykański wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: ładnie tam kogoś popierdoliło, to teraz za cenę biletu SZN-WAW w 2 strony będę mógł mieć trzy noclegi w stolicy odechciewa się wychodzić z domu Demagogia w c***. Najdroższa opcja i bez żadnych ulg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 8 minut temu, ptak napisał: Demagogia w c***. Najdroższa opcja i bez żadnych ulg. Ustawiłem sobie na piątek za 2 tygodnie to połączenie to wychodzi 175 złotych za 2 klasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) Ja na poniedziałek i kosztuje 51pln. Trochę różnicy. Żeby nie było, wybrałem bezpośrednie połączenie i intercity Libki to są jednak tumany Edytowane 11 Stycznia 2023 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 11 minut temu, ptak napisał: Ja na poniedziałek i kosztuje 51pln. Trochę różnicy. Żeby nie było, wybrałem bezpośrednie połączenie i intercity Libki to są jednak tumany Możesz wskazać dzień i godzinę, które sprawdzasz? Wrocław Główny - warszawa centralna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 44 minuty temu, lorak napisał: może i narusza przepisy prawa, ale to w imię wyższego dobra, bo przynajmniej nie będzie tęczowych flag oraz Tuska u władzy. Rudemu nic nie zrobią. Ale z takim zapleczem, mogą zrujnować życie dowolnemu człowiekowi. 30 minut temu, RappaR napisał: Szczerze dużo mniej mi przeszkadza, że dostęp do tych danych ma polska policja, niż zagraniczne korpo i amerykański wywiad Raczej nie masz szans narazić się żonie szefa google i CIA. Problem polega na tym, że na polskim rynku paczki z naszymi danymi, może kupić dowolny kontrahent. Nie naruszają ustawy, ale identyfikacja użytkowników trwa pół sekundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 5 godzin temu, starYfaN napisał: Nie z dupy, tylko historii wraz z bibliografią. Narodowy socjalizm - nazizm (skrót od niem. Nationalsozialismus). Rozumiem, że chciałeś się pochwalić wiedzą na temat zwolnień w "milicji". Problem w tym, że dyskusja toczy się dłużej i dotyczy zupełnie innych kwestii. Jak widać każdy ma prawo pier....ć głupoty, ale mógłbyś sobie darować przynajmniej te kwieciste porównania. Generalnie to mi wisi czy nazizm wymyślili Francuzi, Niemcy czy Papuasi., Dyskusje na temat tego jak PiS zawłaszczył sobie policję zainicjowałeś swoim wpisem o samorządowej niebieskiej grupie mafijnej i tak się sam zaorałeś, a potem dołożyłeś kolejne świadectwo swojej głupoty pisząc o tym że wojewoda jest samorządowcem., Jeżeli chodzi o PiSowski zespół napięcia przedmiesięcznicowego to wczoraj dobra zmiana osiągnęła kolejny wyższy stopień śmieszności i to dosłownie używając podnośnika do szpiegowania opozycji przez okno., Przykro tylko, że zaangażowali do tego groteskowego przedstawienia oprócz policjantów jeszcze strażaków .,Ci uczciwi funkcjonariusze, a takich jest większość, którzy na każdego dnia ciężko pracują żeby zapewnić nam bezpieczeństwo, muszą się wstydzić za swoich zwierzchników, bo rozkazali im zachowywać się jak zboczeni podglądacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 44 minuty temu, mayor napisał: Generalnie to mi wisi czy nazizm wymyślili Francuzi, Niemcy czy Papuasi., Dyskusje na temat tego jak PiS zawłaszczył sobie policję zainicjowałeś swoim wpisem o samorządowej niebieskiej grupie mafijnej i tak się sam zaorałeś, a potem dołożyłeś kolejne świadectwo swojej głupoty pisząc o tym że wojewoda jest samorządowcem.,Dyskutujesz z własna Dyskutujesz z własną konfabulacją. Dołożę jeszcze to 8 godzin temu, mayor napisał: Podobnie jak teraz powtarzasz chore urojenia o tym że policja jest służbą podlegającą samorządom , Jeżeli na podstawie moich postów, jesteś w stanie napisać podobny idiotyzm, to tak jak pisałem, poziom zrozumienia jest na poziomie minimum. 44 minuty temu, mayor napisał: Dyskusje na temat tego jak PiS zawłaszczył sobie policję zainicjowałeś swoim wpisem o samorządowej niebieskiej grupie mafijnej i tak się sam zaorałeś Nic nie zainicjowałem, kontynuowałem wątek z początku stycznia (kompletnie inny). Skoro nie ogarniasz clue dyskusji, to ogranicz przynajmniej własne absurdy, wyciągane ad hoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 13 minut temu, starYfaN napisał: Jeżeli na podstawie moich postów, jesteś w stanie napisać podobny idiotyzm, to tak jak pisałem, poziom zrozumienia jest na poziomie minimum. Ważniaku sam piszesz idiotyzmy tak grube, że ludzie się zastanawiają czy to naprawdę napisałeś a inni nawet wymyślają co innego mogłeś mieć na myśli. Ktoś kto pisze o "samorządowej, niebieskiej grupie mafijnej" w nawiązaniu do przestępstw popełnianych przez policjantów nie może być traktowany poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 jak żyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Teraz, Koelner napisał: jak żyć? Wiesz, ceny w Polsce są często niższe niż w Kolumbii, więc serio - nie wina PiSu jak odpuścimy sobie demagogię Pizza na wypasie 30cm w Kolumbii bez sosów 48 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Teraz, RappaR napisał: Wiesz, ceny w Polsce są często niższe niż w Kolumbii, więc serio - nie wina PiSu jak odpuścimy sobie demagogię ile koks kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Teraz, Koelner napisał: ile koks kosztuje? On tam według Ciebie w piecu pali czy na wakacjach jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 30 minut temu, jack napisał: Ważniaku sam piszesz idiotyzmy tak grube, że ludzie się zastanawiają czy to naprawdę napisałeś a inni nawet wymyślają co innego mogłeś mieć na myśli. Ktoś kto pisze o "samorządowej, niebieskiej grupie mafijnej" w nawiązaniu do przestępstw popełnianych przez policjantów nie może być traktowany poważnie. Masz jeszcze coś do zaproponowania oprócz wyzwisk? Tak konkretnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 11 minut temu, Koelner napisał: ile koks kosztuje? Nie wiem, nie ćpam. Drink z palemką 25k(22 zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 4 minuty temu, RappaR napisał: Nie wiem, nie ćpam. Drink z palemką 25k(22 zł) To w Sopocie z 60 zł i to w kubku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi