julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Pepis21 napisał: Naprawdę nie rozumie jebania TVP tylko na podstawie patrzenia przez pryzmat Info. Trzeba j**** PIS i j**** TVP inaczej nie jesteś w bandzie a że wystawiasz się na śmieszność w większości przypadków strzelając ślepakami to bez znaczenia -> trzeba być w bandzie! (aha trzeba też obowiązkowo pisać brzydko na disco polo, żeby przypadkiem ktoś z bandy nie pomyślał że nie jesteś inteligentny!) czego tu nie rozumiesz? xD Edytowane 9 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 11 minut temu, julekstep napisał: Trzeba j**** PIS i j**** TVP. Ale tu też spłycasz teraz. Można jebać TVP Info będąc wyborcą PiS-u a można też jebać PiS i jednocześnie oglądać TVP inne niż Info. Największym problemem TVP jest Info, które przekłamuje obraz pozostałych stacji i przez pryzmat którego ludzie myślą iż pozostałe stacje z tej stajni też są takie (a nie są). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 1 minutę temu, Pepis21 napisał: Ale tu też spłycasz teraz. Można jebać TVP Info będąc wyborcą PiS-u a można też jebać PiS i jednocześnie oglądać TVP inne niż Info. Największym problemem TVP jest Info, które przekłamuje obraz pozostałych stacji i przez pryzmat którego ludzie myślą iż pozostałe stacje z tej stajni też są takie (a nie są). eee, przecież tak właśnie zacząłem swój udział w 'dyskusji' 51 minut temu, julekstep napisał: Fajne te niewypały z hejtowaniem TVP za coś innego niż programy informacyjne nie pierwsze, nie ostatnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 10 minut temu, julekstep napisał: eee, przecież tak właśnie zacząłem swój udział w 'dyskusji' Przeoczyłem, mój błąd. Swoją drogą DSF już nie istnieje, teraz jest Sport1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Rządowa Agencja Rezerw Strategicznych kupuje za 200 mln zł sprzęt medyczny, by stworzyć jedną na cały kraj wypożyczalnię dla niepełnosprawnych. Nie ma do tego uprawnień, zakupy robi bez przetargu, na dostawę dała oferentom zaledwie osiem dni i pominęła najważniejszych producentów. Mamy chyba respiratory 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 41 minut temu, julekstep napisał: biedny Ty pochwal się jaka to kablówka - to się da zweryfikować (w przeciwieństwie do historii o hotelach!) kup im nową Przecież ci odpisałem że nic, ale: Większość kasy idzie na 1 i 2, nic tam nie oglądasz, ale mimo to uważasz, że rekordowe nakłady są świetną inwestycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 15 godzin temu, Pablo81 napisał: Nie chodzi o to, kogo kultura wysoka interesuje, ale o to, co TVP (misyjnosc publicznej) z nieograniczonym budżetem robi, aby ją propagować? I jak to się ma do poczynań, tak chętnie mającego głos w mediach publicznych, Glinskiego? Kiedyś był fajny teatr w poniedziałek, kocham kino we wtorek, ambitniejsze kino wieczorami, koncerty np Kultu czy Floydow, Przystanek Alaska... Teraz masz tvp kultura... 2 godziny temu, Koelner napisał: Ostatnio tam leciał Kogel-Mogel Roman Załuski zmarł... Właśnie o tym pisałem - kto dziś interesuje się kulturą?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 17 minut temu, Pablo81 napisał: Większość kasy idzie na 1 i 2, nic tam nie oglądasz, ale mimo to uważasz, że rekordowe nakłady są świetną inwestycją tak, jestem świadom tego że nie korzystam bezpośrednio z dużej ilości rzeczy, które finansowane są m.in z moich podatków lol btw - i jak z tą kablówką? podasz nazwę? czy to tylko tak na potrzeby anegdoty było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 26 minut temu, Pablo81 napisał: Większość kasy idzie na 1 i 2, nic tam nie oglądasz, ale mimo to uważasz, że rekordowe nakłady są świetną inwestycją Nie korzystam z udogodnień dla niepełnosprawnych, to argument za ich likwidacją czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Daj spokój, julek. Pablo chce w tvp więcej koncertów kultu i pf! Ja zalicytuję półeczkę wyżej - dawać mi tu Crimsonów i Zappę, tylko nie o 2 w nocy, co by nie kolidowało z nba!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 40 minut temu, RappaR napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 6 minut temu, Koelner napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 46 minut temu, julekstep napisał: tak, jestem świadom tego że nie korzystam bezpośrednio z dużej ilości rzeczy, które finansowane są m.in z moich podatków lol btw - i jak z tą kablówką? podasz nazwę? czy to tylko tak na potrzeby anegdoty było? stara Vectra bez dekodera - kabel bezpośrednio do tv. 40 minut temu, RappaR napisał: Nie korzystam z udogodnień dla niepełnosprawnych, to argument za ich likwidacją czy jak? TVP jest dla niepełnosprawnych? Ale głupie porównanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 11 minut temu, Pablo81 napisał: stara Vectra bez dekodera - kabel bezpośrednio do tv. z tego co widze to jest to program gwarantowany w ich najtanszym pakiecie zadzwon do konsultanta 12 minut temu, Pablo81 napisał: TVP jest dla niepełnosprawnych? Ale głupie porównanie wciaz madrzejsze niz oczekiwanie 100% partycypacji w rzeczach finansowanych z podatkow xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 53 minuty temu, julekstep napisał: z tego co widze to jest to program gwarantowany w ich najtanszym pakiecie zadzwon do konsultanta wciaz madrzejsze niz oczekiwanie 100% partycypacji w rzeczach finansowanych z podatkow xD jak mądrzejszy? Udogodnienia dla niepełnosprawnych niwelują różnice społeczne, TVP je pogłębia Chyba, że uważasz, że poszerza zainteresowania i horyzonty. BTW nie mogę wyjść z podziwu, że bronisz czegoś, co w gruncie rzeczy Ci się nie podoba No ale ma etykietę "Made by PiS", to w sumie jako beton musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 34 minuty temu, Pablo81 napisał: jak mądrzejszy? Udogodnienia dla niepełnosprawnych niwelują różnice społeczne, TVP je pogłębia Chyba, że uważasz, że poszerza zainteresowania i horyzonty. BTW nie mogę wyjść z podziwu, że bronisz czegoś, co w gruncie rzeczy Ci się nie podoba No ale ma etykietę "Made by PiS", to w sumie jako beton musisz Napisz cos anty tvp bo jest 'made by pis' pokazujac przy okazji ze nie wiesz o czym piszesz poczekaj az Cie ktos wysmieje z tego powodu napisz ze ta osoba broni tvp bo jest 'made by pis' profit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 44 minuty temu, Pablo81 napisał: jak mądrzejszy? Udogodnienia dla niepełnosprawnych niwelują różnice społeczne, TVP je pogłębia Chyba, że uważasz, że poszerza zainteresowania i horyzonty. BTW nie mogę wyjść z podziwu, że bronisz czegoś, co w gruncie rzeczy Ci się nie podoba No ale ma etykietę "Made by PiS", to w sumie jako beton musisz Ale nie podoba mi się, że zacząłeś tak kłamać. Oj nie ładnie, wszyscy w Niemczech są tak fałszywi jak Ty, czy Ty się wyróżniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 25 minut temu, RappaR napisał: Ale nie podoba mi się, że zacząłeś tak kłamać. Oj nie ładnie, wszyscy w Niemczech są tak fałszywi jak Ty, czy Ty się wyróżniasz? Już pisałem. Ja nie kłamię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 2 godziny temu, Pablo81 napisał: stara Vectra bez dekodera - kabel bezpośrednio do tv Spróbuj przeskanować kanały, powinno wskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi