P_M Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 5 minut temu, Koelner napisał: jednak nie ma czyli postać fikcyjna Hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 1 minutę temu, P_M napisał: Hę? Linkedina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Teraz, Koelner napisał: Linkedina Dostałem od flubera jego namiar na LI, jeżeli o to Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) 59 minut temu, P_M napisał: Dostałem od flubera jego namiar na LI, jeżeli o to Ci chodzi. dawaj foto! Edytowane 9 Listopada 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: dawaj foto! Podpisałem cyrograf, nie mogę, jakbym się podzielił to kary piekielne na mnie czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 36 minut temu, P_M napisał: Podpisałem cyrograf, nie mogę, jakbym się podzielił to kary piekielne na mnie czekają Załatwię wykupne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 1 godzinę temu, P_M napisał: Podpisałem cyrograf, nie mogę, jakbym się podzielił to kary piekielne na mnie czekają Fluber tylko ściemnia że ma chody "na górze. Dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 12 minut temu, josephnba napisał: Fluber tylko ściemnia że ma chody "na górze. Dawaj Nope, jak Ci/Wam zależy to napiszcie sobie do flubera na priv, będzie chciał to Wam da, serio to nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 @P_M z innych kwestii jakie masz hasło do konta? cos mi skrzynka odbiorcza nie działa i sprawdziłbym na innym koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 2 minuty temu, RappaR napisał: @P_M z innych kwestii jakie masz hasło do konta? cos mi skrzynka odbiorcza nie działa i sprawdziłbym na innym koncie Nice try Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 1 godzinę temu, P_M napisał: Nope, jak Ci/Wam zależy to napiszcie sobie do flubera na priv, będzie chciał to Wam da, serio to nic trudnego Jesteś miękka fajka i nie wrzucisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 6 godzin temu, Koelner napisał: jednak nie ma czyli postać fikcyjna Prawdziwa i prawdomówna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 1 godzinę temu, josephnba napisał: Jesteś miękka fajka i nie wrzucisz To było for real, czy mój wykrywacz żartu/ironii jest zje***y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 5 godzin temu, P_M napisał: jakbym się podzielił to kary piekielne na mnie czekają Rozbiegasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 41 minut temu, P_M napisał: To było for real, czy mój wykrywacz żartu/ironii jest zje***y? Akurat Ciebie bym nie obraził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 2 godziny temu, josephnba napisał: Jesteś miękka fajka i nie wrzucisz pewnie z @flubera fajna dupa jest 1 godzinę temu, fluber napisał: Prawdziwa i prawdomówna! jako jego idol Gowin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 17 godzin temu, P_M napisał: Dostałem od flubera jego namiar na LI, jeżeli o to Ci chodzi. czy jego imię jest na literę G? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 13 minut temu, lorak napisał: czy jego imię jest na literę G? Nie, to nie Grzegorz Braun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 5 godzin temu, lorak napisał: czy jego imię jest na literę G? ma ksywę Maria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 @P_M mi podesłał na priv Jakby ktoś był zainteresowany https://pl.linkedin.com/in/mona-lizak-drag-queen-98693b246 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi