Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Godzinę temu, fluber napisał: Mysle ze nikogo tutaj nie boli dupa, ze Twoi znajomi dostają 4100 złotych brutto emerytury. Pytałeś wszystkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 9 minut temu, Pablo81 napisał: Pytałeś wszystkich? O co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Teraz, fluber napisał: O co? O to co zacytowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: O to co zacytowałem. O to co sobie myślę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 1 minutę temu, fluber napisał: O to co sobie myślę? Zastanawiam się nad twoim procesem myślowym. Dlaczego sądzisz, że wszyscy? Nie większość, a wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 6 minut temu, Pablo81 napisał: Zastanawiam się nad twoim procesem myślowym. Dlaczego sądzisz, że wszyscy? Nie większość, a wszyscy. Ponieważ nie znam zadnego forumowicza, którego moglbym podejrzewac o ból dupy z tego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 28 minut temu, fluber napisał: Ponieważ nie znam zadnego forumowicza, którego moglbym podejrzewac o ból dupy z tego powodu. Nie jesteś w stanie sobie wyobrazic, że ktos ma znajomych, którzy dostają 4100 zł emerytury brutto i wiedza tez, jak źle sie żyje za taką kwotę? Jaśnie Panicz wychodzi czasami z pałacu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 40 minut temu, Pablo81 napisał: Zastanawiam się nad twoim procesem myślowym. Dlaczego sądzisz, że wszyscy? Nie większość, a wszyscy. Kompetencje i doświadczenie kolegi są wysokie .Z czystym sumieniem może powiedzieć,że jest to profesjonalna opinia poparta rzeczowymi argumentami i solidnym materiałem dowodowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Nie jesteś w stanie sobie wyobrazic, że ktos ma znajomych, którzy dostają 4100 zł emerytury brutto i wiedza tez, jak źle sie żyje za taką kwotę? Jaśnie Panicz wychodzi czasami z pałacu? Jestem w stanie sobie wyobrazić, ale nie zauważyłem, żeby na forum ktoś wykazywał cechy sugerujące, że będzie miał ból dupy z powodu tego, że górnik po 25 latach pracy pod ziemią dostaje 4100 złotych brutto, więc pomyślałem, że na forum takich osób z moich wyobrażeń nie ma. 3 minuty temu, mayor napisał: Kompetencje i doświadczenie kolegi są wysokie .Z czystym sumieniem może powiedzieć,że jest to profesjonalna opinia poparta rzeczowymi argumentami i solidnym materiałem dowodowym Dziękuję za komplementy, ale w tym przypadku na nie nie zasługuję. Nie jestem lekarzem, nie mam fachowej wiedzy jakie czynniki mogą powodować ból dupy. W tym konkretnym przypadku rzeczywistość może być inna niż to co sobie myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 (edytowane) 33 minuty temu, fluber napisał: Jestem w stanie sobie wyobrazić, ale nie zauważyłem, żeby na forum ktoś wykazywał cechy sugerujące, że będzie miał ból dupy z powodu tego, że górnik po 25 latach pracy pod ziemią dostaje 4100 złotych brutto, więc pomyślałem, że na forum takich osób z moich wyobrażeń nie ma. Dziękuję za komplementy, ale w tym przypadku na nie nie zasługuję. Nie jestem lekarzem, nie mam fachowej wiedzy jakie czynniki mogą powodować ból dupy. W tym konkretnym przypadku rzeczywistość może być inna niż to co sobie myślę. A jesteś socjologiem, politologiem bądź psychologiem? Edytowane 8 Listopada 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 14 minut temu, Pablo81 napisał: A jesteś socjologiem, politologiem bądź psychologiem? Rozumiem Twoja fascynację moja osoba, ale jednak nie chciałbym pozbawiac się publicznie resztek prywatności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Rozumiem Twoja fascynację moja osoba, ale jednak nie chciałbym pozbawiac się publicznie resztek prywatności. Skoro o bólu dupy nie wypowiadasz sie, bo nie jesteś lekarzem, to może zastosuj tę złota zasadę także do innych dziedzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Skoro o bólu dupy nie wypowiadasz sie, bo nie jesteś lekarzem, to może zastosuj tę złota zasadę także do innych dziedzin. No przecież się wypowiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Skoro o bólu dupy nie wypowiadasz sie, bo nie jesteś lekarzem, to może zastosuj tę złota zasadę także do innych dziedzin. W sensie że od dziś w temacie Polityka w PL mogą się wypowiadać tylko ludzie z dyplomem z politologii? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 8 minut temu, julekstep napisał: W sensie że od dziś w temacie Polityka w PL mogą się wypowiadać tylko ludzie z dyplomem z politologii? xD conajmniej i następnie akceptowanie postów przez wszechwiedzące oraz nieomylne oko @flubera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 W DDTVN padł dzisiaj apel o zaprzestanie rozmnażania się na złość prezesowi kraju i o używanie damskich ciał jako narzędzia politycznego. I powiedziała to kobieta de facto sama się uprzedmiotowiając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: W DDTVN padł dzisiaj apel o zaprzestanie rozmnażania się na złość prezesowi kraju i o używanie damskich ciał jako narzędzia politycznego. I powiedziała to kobieta de facto sama się uprzedmiotowiając. Damskich? Ależ zacofany ten TVN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Odnośnie TVN wczoraj był ciekawy reportaż., Ciekawe jak kolega fluber ocenia szczerość kolesia, który tak intensywnie się spocił podczas wywiadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 6 minut temu, mayor napisał: Odnośnie TVN wczoraj był ciekawy reportaż., Ciekawe jak kolega fluber ocenia szczerość kolesia, który tak intensywnie się spocił podczas wywiadu Bardzo szczerzy człowiek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 51 minut temu, fluber napisał: Bardzo szczerzy człowiek! Dzięki za fachową ocenę.Rozwiałeś moje wątpliwości,gdyż myślałem że kłamią -jeden mówi że został wybrany w konkursie a drugi że go wsadził na stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi